Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αν για ενα πραγμα παραδεχομαι τη rockstar ειναι οτι σου επιτρεπει να ''πειραξεις'' κυριολεκτικα και τη παραμικρη λεπτομερεια στα γραφικα και αυτο τους το αναγνωριζω. Μπορεις να παιζεις για ωρες και απλα να κουμπωσεις εκει που θες απλα και ευκολα χωρις να μπλεκεις με config.exe και αλλα διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλως τα μας... Αυτο παλι τι σ#$%α ειναι? Ξερουμε πως διορθωνεται? (το εχω ηδη βαλει σε εξαιρεση στο eset αλλα δεν... επισης εχω δικαιωματα διαχειριστη αλλα παλι δεν...)

Μετα το μικρο update μου παρουσιαστηκε, πριν επαιζε μια χαρα.

edit: Fix it, επρεπε να τρεξεις το launcher με δικαιωματα διαχειριστη, νομιζω οτι το εφτιαξαν το performance με το τελευταιο update, τρεχει αισθητα πολυ καλυτερα απο πριν και δεν εχει πεσει ουτε 1 fps με τα ιδια settings.

Spoiler

vdvbdbd.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως δεν εχει κανενα θεμα με crashes.

1440p με gtx1080, πολλες ρυθμισεις σε ultra/high (βασικα default, μονο το motion blur απενεργοποιησα), πιανει σταθερα 90-110 fps.

Περιμενω κι εγω video με ποιες ρυθμισεις ειναι πιο σημαντικες, το μενου μου φαινεται πολυ laggy...

Εκτος απο το μενου, γενικα δεν μου αρεσει πολυ η κινηση του χαρακτηρα και το οτι πρεπει να κρατας πατημενο ενα κουμπι για interaction.

Φανταζομαι λογω του οτι ηρθε απο consoles?

Επεξ/σία από devil-ji
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, devil-ji είπε

Εμενα παντως δεν εχει κανενα θεμα με crashes.

1440p με gtx1080, πολλες ρυθμισεις σε ultra/high (βασικα default, μονο το motion blur απενεργοποιησα), πιανει σταθερα 90-110 fps.

Περιμενω κι εγω video με ποιες ρυθμισεις ειναι πιο σημαντικες, το μενου μου φαινεται πολυ laggy...

Εκτος απο το μενου, γενικα δεν μου αρεσει πολυ η κινηση του χαρακτηρα και το οτι πρεπει να κρατας πατημενο ενα κουμπι για interaction.

Φανταζομαι λογω του οτι ηρθε απο consoles?

Τι ρυθμισεις ακριβως εχεις και βγαζεις 100fps? Συμφωνα με το παρακατω η 1080 εχει 34fps σε 1440P με Ultra χωρις MSAA.

Screenshot-1.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι ρυθμισεις ακριβως εχεις και βγαζεις 100fps? Συμφωνα με το παρακατω η 1080 εχει 34fps σε 1440P με Ultra χωρις MSAA.

Screenshot-1.png

Παίζει ρόλο και για τι πράγμα μιλάμε. Πχ στο bench έχει σημεία στο saint denis που η 2080ti πέφτει κάτω από 30 fps ακόμα και στο high. Αν τώρα είσαι στα λιβάδια ολομόναχος και χαζεύεις τον ουρανό με τα άστρα πιθανό να πιάνει κάποια στιγμή και 90 fps η 1080.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Παίζει ρόλο και για τι πράγμα μιλάμε. Πχ στο bench έχει σημεία στο saint denis που η 2080ti πέφτει κάτω από 30 fps ακόμα και στο high. Αν τώρα είσαι στα λιβάδια ολομόναχος και χαζεύεις τον ουρανό με τα άστρα πιθανό να πιάνει κάποια στιγμή και 90 fps η 1080.

Γραφει σταθερα 90-110 για αυτο μου φαινεται παραξενο. Ισως καποια ρυθμιση στο ultra ριχνει τρομερα τα fps και εχουμε αυτη την κατασταση. Ας μας πει ρυθμισεις μπας και βγει καποια ακρη. Και στο GTA 5 ειχε ρυθμισεις πχ ultra grass που εριχνε τα fps στον πατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρωτε κι εσεις artifacts με το vulkan? Ξαφνικα μαυρισε η μιση οθονη, γυρισα σε dx12 και ολα καλα. (το ξεσκισανε το launch)

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ισως καποια ρυθμιση στο ultra ριχνει τρομερα τα fps και εχουμε αυτη την κατασταση.

Lighting quality

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει τιποτα καινουργιο content η ειναι ακριβως το ιδιο με τις κονσολες ; ( μη μου πειτε τα κρασαρισματα :P) φτου το DLC ειναι οι 25 gold bars ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ αστείο ότι στο X1X τρέχει 4K/30 Native με medium/high settings με tablet CPU και 5.400 HDD και στο PC γίνεται χαμός. 

Το πλάνο της AMD δουλεύει τραίνο.

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι νωρίς ακόμα αλλά ας δοκιμάσει κάποιος υψηλές ρυθμίσεις και frame limit πχ 40 fps μέσα από rivatuner και ας μας πει την αίσθηση στην κίνηση. Στο Witcher 3  πχ ήταν άψογη. 

Τελικά η Nvidia στο χθεσινό άρθρο δεν έριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα αλλά μάλλον ήταν συντηρητική. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakinen είπε

Τελικά η Nvidia στο χθεσινό άρθρο δεν έριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα αλλά μάλλον ήταν συντηρητική. 

απλως ηξερε οτι σε τετοια apis οι παλιοτερες σειρες της πανε για τσαμικο:P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...