Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

Rockstar...απλα εισαι εταιρια ξεφτιλα....

Τι περιμενες να το βαλεις και να τρεξει ; - θελει τα ευχελeα του welcome to the club :P Περιμενε (νεο) patch .Το μικρο D1 350 mb το εβαλε ;

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πειτε εντυπωσεις  απο gameplay απο αυτους που το δοκιμασαν εως τωρα ,

το multi με τους servers   πως τα παει ?

Επεξ/σία από xrit86
Δημοσ.

Βασικα παιδες ,τι ηθελα να το γυρισω σε dx 12....Ηταν η απαρχη του κακου ,μου το γυρισε σε borderless και στο 1 hz..Μετα φορτωνε σα χελωνα οταν το ξαναφορτωσα και νομιζα οτι ηταν καποια απο τα αλλα crash .Απο τι καταλαβα ο χαμος γινεται με το dx 12. Σας συνιστω να μη το γυρισετε..Με εφαγαν οι αποδοσεις και τα τεστ αντι να χαρω το το παιχνιδι 4 ωρες τωρα..Δε πειραζω τιποτα αλλο για την ωρα,,,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Asotos33 είπε

Rockstar...απλα εισαι εταιρια ξεφτιλα....μου κρασαρει με το unexpected error...δοκιμασα τα παντα...turn off το antivirus...exception list...administrator combatibility...τιποτα...παω να κανω uninstall to launcher για να το ξανακανω install εκει που ειναι το παιχνιδι και μου κανει uninstall και το παιχνιδι...112GB παλι κατεβασμα...απλα ξεφτιλα *** Rockstar

υπαρχει κι ενα ρημαδοverify integrity στα settings, κι εγραψα για τα ingame crashes παραπισω.

πολυ παραπισω βεβαια 2 σελιδες:P

κι αμα αναγκαστεις να ξανασβησεις τον client πατα και μια μετονομασια η μετεφερε καπου αλλου το folder του παιχνιδιου για να μη σβηστει, γιατι αυτο συμβαινει στους περισσοτερους clients.

κοινως gg.

------------------------------------

ισα που πηρε το ματι μου ενα μικρο download οποτε πρεπει να βγηκε καποιο patchaκι.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Βασικα παιδες ,τι ηθελα να το γυρισω σε dx 12....Ηταν η απαρχη του κακου ,μου το γυρισε σε borderless και στο 1 hz..Μετα φορτωνε σα χελωνα οταν το ξαναφορτωσα και νομιζα οτι ηταν καποια απο τα αλλα crash .Απο τι καταλαβα ο χαμος γινεται με το dx 12. Σας συνιστω να μη το γυρισετε..Με εφαγαν οι αποδοσεις και τα τεστ αντι να χαρω το το παιχνιδι 4 ωρες τωρα..Δε πειραζω τιποτα αλλο για την ωρα,,,

Μπα απλά σου έτυχε με το dx12 εμένα το Vulcan τα έκανε.. 

Δημοσ.

Το εχω κατεβασει απο EGS και οταν το τρεχω εμφανιζεται αυτο

Unable to Launch Game - Please Verify Your Data!
Εχω κατεβασμενους τους τελευταιους drivers της καρτας και disable το avast και εχω κανει verify τα αρχεια του

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Εχω κατεβασμενους τους τελευταιους drivers της καρτας και disable το avast και εχω κανει verify τα αρχεια του

Θα είδε την 1070 και θα λάκισε.😁

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Εμενα μολις εκανα απεγκατασταση το antivirus  λειτουργησε κανονικα και με verify τα αρχεια του παιχνιδιου..Αφησα στο windows defender πλεον και παιζει κανονικα.. Σε 4Κ με HDR  ειναι λουκουμι...

Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής και όπως μου εβαλε τις ρυθμίσεις, min 33,max 110, avg 57

εριξα κατι ρυθμισεις για τα volumetric κλπ και ειμαι παλι με 34-35 min και 120 max, avg δυστυχώς ΔΕΝ κρατάει 60αρι πρέπει να τα βαλω ΟΛΑ medium.

Μέχρι στιγμής το gameplay με ενοχλεί η αργή κίνηση του χαρακτήρα, κατα τα άλλα δεν εχω δει το παραμικρό θέμα.

απο Online καλό, κάτι το διαφορετικό  αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αν δεν ειναι στυλ GTAV, θα δείξει οταν το προχωρήσω παρακάτω.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Με το σύστημα της υπογραφής και όπως μου εβαλε τις ρυθμίσεις, min 33,max 110, avg 57

εριξα κατι ρυθμισεις για τα volumetric κλπ και ειμαι παλι με 34-35 min και 120 max, avg δυστυχώς ΔΕΝ κρατάει 60αρι πρέπει να τα βαλω ΟΛΑ medium.

Μέχρι στιγμής το gameplay με ενοχλεί η αργή κίνηση του χαρακτήρα, κατα τα άλλα δεν εχω δει το παραμικρό θέμα.

απο Online καλό, κάτι το διαφορετικό  αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αν δεν ειναι στυλ GTAV, θα δείξει οταν το προχωρήσω παρακάτω.

Άρα το παιχνίδι σκελάρει σωστά όπως και τα gta5 κλπ. Κάτι στα ultra είναι too damn expensive και σκίζει τις κάρτες και ειδικά τους Πασχάληδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει νοημα να παραπονιόμαστε, το παιχνίδι ειναι unplayable αλλα το δικαιολογώ απολυτα γιατι ειναι day 1, υπομονη κανα μηνα να παρει κανα update και πιστεύω πως θα δούμε πολυ καλα αποτελεσματα και στο performance οπως έγινε και με το gta v.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Βασικα ειναι πολυ περιεργο πορτ..Παρολο που ειναι βαρυ και δινει χαμηλα fps ,οταν παιζεις σε 30 πχ η ακομα και πιο κατω σε 25 ειναι αρκετα smooth στην αισθηση...Αυτο εχω αποκομισει εγω παιζοντας κανα δυωρο ...τα 30 πχ σου δινουν την αισθηση οτι παιζεις σε 50 αν το συγκρινεις με αλλα παιχνιδια

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimtriol είπε

Μονο vulkan παιδια. Αφηστε το DX12. Το vulkan παει μπαλα σε οτι παιχνιδι εχει μπει. Το DX12 ακομα θελει στρωσιμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...