Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα Ultra, 1440p

Min 31 

Max 127

Avg 57

Μια χαρα τα παει η 5700XT. Με λιγο tweaking το πιανουμε το 60αρι αν και νομιζω πως δεν χρειαζεται στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω με 6600Κ στοκ και R9 390 Nitro 8gb εχω κολληματα για μερικα δευτερα και συνηθως στα ιδια σημεια του παιχνιδιου.

Με ρυθμισεις αλλα High και αλλα medium εχω

Min     4

Max    88

Avg      62

Να τα ριξω ολα στο medium? Τι λετε να φταιει CPU η GPU?  Για δωστε καμια ιδεα.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται το performance γενικά οσο διαβάζω , κυρίως κοιτάχτε να τρέχει το παιχνίδι smooth ακόμη αν δεν κλειδώνει στα 60 fps , μπορεί να τρέχει χαμηλότερα αλλα να ειναι smooth το gameplay , κυρίως τα shadows ρίχνουν τα fps οποτε απο εκει ξεκινάω και εγώ πάντα να ρίχνω αν χρειαστεί

Δημοσ.

Περιμένω αναλύσεις από Digital Foundry και Hardware Unboxed για να ξεκαθαρίσουν ποια settings είναι άχρηστα στα ultra. Προβλέπω τρελό performance boost όταν τα ρίξουμε αυτά.

• Like 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Περιμένω αναλύσεις από Digital Foundry και Hardware Unboxed για να ξεκαθαρίσουν ποια settings είναι άχρηστα στα ultra. Προβλέπω τρελό performance boost όταν τα ρίξουμε αυτά.

Εγώ πάλι θα περιμένω μερικά patches και μετά.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο οριο του στατιστικου λαθους και εγω 45-46 βγαζω με o/ced την gpu και ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις.. 

Παντως ειναι ολιγον bugfest και εχει αρκετα θεματακια ακομη και με τις επιλογες στα μενου, ειδικα οταν αλλαζεις αναλυση και εμπαινε σε borderless απο μονο του.. Π.χ μου πεταγε blank screen χωρις να κολλαει και ηταν επειδη οταν αλλαζα αναλυση σε 4k το εκανε 120Hz και η TV δεν το υποστηριζει ακομη φυσικα. Επρεπε να γυρισω στο μονιτορ ή να μπω σε safe mode για να μπορω να ξαναμπω στο παιχνιδι και να το κανω 60Hz. 

Διαβαζω και πολλα θεματακια γενικα λιγο unpolished βεβαια δεν εχω παιξει καν το benchmark ετρεξα λιγο και εφυγα δεν προλαβα καν να το βαλω να παιξω..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Rockstar...απλα εισαι εταιρια ξεφτιλα....μου κρασαρει με το unexpected error...δοκιμασα τα παντα...turn off το antivirus...exception list...administrator combatibility...τιποτα...παω να κανω uninstall to launcher για να το ξανακανω install εκει που ειναι το παιχνιδι και μου κανει uninstall και το παιχνιδι...112GB παλι κατεβασμα...απλα ξεφτιλα *** Rockstar

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexx είπε

Εγω με 6600Κ στοκ και R9 390 Nitro 8gb εχω κολληματα για μερικα δευτερα και συνηθως στα ιδια σημεια του παιχνιδιου.

Με ρυθμισεις αλλα High και αλλα medium εχω

Min     4

Max    88

Avg      62

Να τα ριξω ολα στο medium? Τι λετε να φταιει CPU η GPU?  Για δωστε καμια ιδεα.

Στα Min τρώς μπoυκάλα λόγω cpu μάλλον.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

το χα γραψει πριν κανα μηνα. Υπολογιστες του 2019 δεν πρόκειται να τρεξουν αυτόν τον τιτλο.

κι όταν λεμε "να τρεξουν' ...εννοουμε 4k/60 fps...τελικα δικαιωθηκα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...