Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε το κουραζω αλλο με το perfomance, απλως μια ερωτηση αν γνωρίζει κάποιος, πως μπορω να κανω το παιχνίδι να κλειδώσει στα 60 fps? Υπάρχει καποιο tweak ή κολπο? Γιατι ουτε αν τα βαλω ολα στα low δε μου πιανει 60αρι σε 1080p που παιζω.

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Camel4 είπε

Στην αρχη με κρασαρε και εμενα στο loading screen.Εβαλα σε εξαιρεση ολο τον φακελο της Rockstar στο Bitdefender και ολα οκ.

Κατα τα αλλα....

Με 2600x-1070ti-16gb σε αναλυση 1440p και εγκατασταση σε ssd δυσκολα τα πραγματα...

Σε Ultra ρυθμισεις στο benchmark εχω average 33fps και αναλογα την σκηνη φτανει εως 40...

Επισης δειχνει να κερδιζει καποια frames σε Vulkan σε συγκριση με DX12.

Σε δοκιμη που εκανα με ολα low σε 1440p με Vulkan ειχα average 68fps και με DX12 55fps!

Έχεις περάσει τον day one driver? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαλε το vsync, 60αρι ακατεβατο η 1070 δεν ξερω αν πιανει, παντως θα ειναι πολυ playable και βαλτε τον τελευταιο driver.

τρεξε κι ενα benchmark του παιχνιδιου για να συγκρινουμε.

επισης οσοι εχετε ι7  whatever year-- ιδιως στους παλιους, αν το εχετε κλειστο και εχετε low fps δοκιμαστε να βαλετε το HT on σε vulkan/dx12

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

βγαλε το vsync, 60αρι ακατεβατο η 1070 δεν ξερω αν πιανει και βαλτε τον τελευταιο driver.

τρεξε κι ενα benchmark του παιχνιδιου για να συγκρινουμε.

επισης οσοι εχετε ι7  whatever year, αν το εχετε κλειστο και εχετε low fps δοκιμαστε να βαλετε το HT on σε vulkan/dx12

Tι ειναι το HT?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω κατεβασει και οταν το τρεχω εμφανιζεται αυτο

Unable to Launch Game - Please Verify Your Data!
Εχω κατεβασμενους τους τελευταιους drivers της καρτας και disable το avast και εχω κανει verify τα αρχεια του

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Tι ειναι το HT?

το Hyperthreading- στο bios- που πολλοι οταν κανουν overclock το κλεινουν,

αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα σου, εσυ εχεις αρκετα συγχρονο επεξεργαστη.

απ αυτα που ειδα νομιζω οτι το high θα το εχεις ανετοτατα με τα specs σου. οχι κολλημενο 60αρι απαραιτητα, αλλα πολυ playable framerates

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rofl είπε

το Hyperthreading- στο bios- που πολλοι οταν κανουν overclock το κλεινουν,

αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα σου, εσυ εχεις αρκετα συγχρονο επεξεργαστη.

απ αυτα που ειδα νομιζω οτι το high θα το εχεις ανετοτατα με τα specs σου. οχι κολλημενο 60αρι απαραιτητα, αλλα πολυ playable framerates

Οντως τωρα που επαιξα λιγο με τα settings πολλα στα medium βεβαια και λιγα στα high, low ολα τα advance πιανω 60 αλλα στη πολη τρωω drops στα 50-55 μερικες φορες

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Οντως τωρα που επαιξα λιγο με τα settings πολλα στα medium βεβαια και low τα advance πιανω 60 αλλα στη πολη τρωω drops στα 50-55

σε ποια πόλη πρόλαβες να πας ΗΔΗ? :lol: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω αυτα παιρνω με i7 860 και rx 580. για τα δεδομενα μου ειναι playable σε ικανοποιητικα settings. φυσικα ολα αυτα στο πρωτο μισαωρο.

C58EF44EE63C6C72BEBA3539979F02E64E525DE52B80C9EC20FB0C06E9C200BA781CA24D375897C9

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...