Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ανυπομονω να βγει....μπας και αρχισετε να παιζετε αντι να σχολιαζετε 😛

Τότε να δεις σχολιασμό και screenshots, benchmarks, νέες (παλιές) ερωτήσεις και γκρίνια αν έχει θέματα. :P

6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

τα εχετε δει και στο thread των κονσολων το story και η εμπειρια δεν θα αλλαξει! :D

Εγώ δεν πατάω ποτέ σε εκείνα τα threads, θέλω να βιώσω true PC experience. :P :D 

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εγω παντως και στην τηλεοραση πλεον που σχεδον εχω μεταφερθει αποκλειστικα πλεον για gaming δεν εχω θεμα με τι θα παιξω.. Πηρα αυτο to lapboard και ησυχασα.. 😛

https://en.roccat.org/Keyboards/Sova

Παίζει και σε PS4 αυτό? plug and play? 

Δημοσ.

συνεχίζω πάντως να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα παίζει μια χαρά παντού.. δε ξέρω με ray tracing και διάφορα υπεραπαιτητικα μισοφτιαγμένα πράγματα τι θα γίνεται, αλλά θα παίζει μια χαρά σε πολλά συστήματα αν κρίνω από το performance στο ps4 καθώς και όπως είχα γράψει και πριν ότι πρόκειται για απλοϊκό και άδειο κόσμο χωρίς πολλές αλληλεπιδράσεις σε σχέση με άλλους τίτλους 

• Moderators
Δημοσ.

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Αν έχετε ήδη ένα μήνυμα για το performance του παιχνιδιού γενικά ή/και στο PC σας, δεν θα έχετε άλλο τέτοιο, εκτός και αν γίνει μετά από κάποιο νέο patch / update.  
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Καλή συνέχεια!

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μην σου φορτωνει, η λυση που βρηκα ειναι να απενεργοποιησω το antivirus.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μην σου φορτωνει, η λυση που βρηκα ειναι να απενεργοποιησω το antivirus.

Κρασαρει ο launcher σε μενα. Εκανα verify integrity και παλι τιποτα. Τωρα κανω update τους drivers. 

Δημοσ.

Επίσης για κάποιο λόγο κόλλησε στα 110.32 gb και δεν κατεβαζε άλλο..όταν πάτησα resume με πέταξε πίσω στα 109.80..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος crashαρει και ειναι αρκετοι απ οτι ειδα. 

υπαρχει το κρασαρισμα οταν ξεκιναει ο Launcher  και  υπαρχει κι αυτο μεσα στο παιχνιδι.

mj5w3obecvw31-480x245.png

εγω εμπαινα μενου  αλλα ctd οταν ξεκινουσε το παιχνιδι και το benchmark και πολυ μεγαλα load times.

ας το ξεκινησει μια φορα σε safe mode κι ας παιξει κανα 5λεπτο, και ας ρισταρτ στο pcακι.

--------------------------

μια χαρα το κοβω σε μικρα και παλιοτερα συστηματα.

σε hi- ultra για hi 40s- 50s το κοβω, με τον i7 860

@valkon + rx580 χωρις να σκαλισω η να ψαξω ιδιαιτερα τα options, η να βαλω overlay και να δω cpu% gpu%, utilization.

το benchmark μου δινει 48 avrg 25 min

---------------------------------------------------------------------------------------------------

και επισης επειδη ειχα ενα 2 pm, μια χαρα παιζει το copy που αγορασα σε ρουβλια απο rockstar.

------------------------------------------------------------------

steam overlay για οποιον θελει δουλευει μια χαρα, προσθετουμε το exe του launcher της rockstar οχι το exe του παιχνιδιου

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

Στην αρχη με κρασαρε και εμενα στο loading screen.Εβαλα σε εξαιρεση ολο τον φακελο της Rockstar στο Bitdefender και ολα οκ.

Κατα τα αλλα....

Με 2600x-1070ti-16gb σε αναλυση 1440p και εγκατασταση σε ssd δυσκολα τα πραγματα...

Σε Ultra ρυθμισεις στο benchmark εχω average 33fps και αναλογα την σκηνη φτανει εως 40...

Επισης δειχνει να κερδιζει καποια frames σε Vulkan σε συγκριση με DX12.

Σε δοκιμη που εκανα με ολα low σε 1440p με Vulkan ειχα average 68fps και με DX12 55fps!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...