Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδεια σε 2 βδομαδες...no problem...τα εχω σκεφτει ολα...εδω εχω σκεφτει αδεια στο release του Cyberpunk απο τωρα :rolleyes:

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Asotos33 είπε

Αδεια σε 2 βδομαδες...no problem...τα εχω σκεφτει ολα...εδω εχω σκεφτει αδεια στο release του Cyberpunk απο τωρα :rolleyes:

Και πολύ καλά έκανες. Το συγκεκριμένο θα ακούγεται τόσο πολύ που πραγματικά δε θα κρατιέσαι να το παίξεις :P

Δημοσ.

Παιδες τι λετε mouse ή pad ? λογικα mouse  θα παιχτει ... 

το σκεφτομουν επειδη ειναι απο κονσολα μηπως ειναι γραμμενο για pad ασχετο βεβαια που βγαινει σε pc εκδοση και καλα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sprou είπε

Δεν αφήνεις τώρα το performance να μας πεις ποιος είσαι..

Καπουτζίδη εσύ;

Απο Λ αρχίζει το επίθετό όμως δεν είναι ο Λίαγκας😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Παιδες τι λετε mouse ή pad ? λογικα mouse  θα παιχτει ... 

το σκεφτομουν επειδη ειναι απο κονσολα μηπως ειναι γραμμενο για pad ασχετο βεβαια που βγαινει σε pc εκδοση και καλα

Gamepad και στην μεγαλη τηλεόραση. Ειναι χαζό να παίζει κάποιος τέτοιο game σε οθόνη κάτω των 32 ιντσών, χάνει όλη τη μαγεία

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Confused 1
Δημοσ.

Ερώτηση τεχνικής φύσεως που μαλλον ισχύει και στο GTA , οσο αφορά  το online αν αγοράσεις το παιχνίδι rockstart ή steam χρησιμοποιούν διαφορετικούς servers σωστά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είσαστε με nvidia και δεν έχετε πια δυνατή κάρτα συγκριτικά με τη native ανάλυσή σας, προτείνω με τα μπούνια nvidia sharpening+gpu scaling από το control panel. Εντάξει δε συγκρίνεται με native rendering και θα είναι λίγο κονσολέ η εμπειρία με τον upscaler, αλλά το fps boost είναι over 9000, αφού κάνει rendering 1080p (ή ότι άλλο διαλέξετε in game) αντί για 1440p και 4k ! Και σίγουρα καμία σχέση το IQ με το αν αφήνατε τον upscaler στο monitor ή τον κλασικό από το CP της nvidia. Το μόνο κακό είναι ότι δε δουλεύει σε vulkan/opengl και νομίζω οι pascal έχουν λίγο πιο "χαζό" upscaler σε σχέση με τα turing.

native 1440p

native1440p.jpg

upscaled 1080p + NIS

nis1080pupscaled.jpg

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ilos είπε

Καλά και εγώ πιστεύω η nvidia ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα ενόψη BF. Αδυνατώ να πιστέψω ότι χρειάζονται τέτοια κτήνη για 60 fps με το πρόσφατο ιστορικό της rockstar και το πόσο άρτια ports ήταν το GTA5 και το MP3 που σκέλαραν υποδειγματικά και σε ταπεινά συστήματα. Εξάλλου λόγω mp και mtx επιδιώκει να μπει το rdr2 σε όσα περισσότερα μπρίκια γίνεται. Είτε υπάρχουν λοιπόν κάποια settings βαρίδια σε ultra (όπως τα advanced graphics, το MSAA και τα reflections στο GTA5) και με το που τα κλείσεις θα πας διπλά-τριπλά fps ή θα δούμε ομαδικές αυτοκτονίες από κατόχους 1060/polaris.😁

και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω θα ισχύει, και ούτε συμφέρει και την ίδια την Rockstar το παχνίδι να μην έχει καλή βελτιστοποίηση.

περιμένω βιντεάκια να δω πως θα τρέχει και σε GTX 1070 αν και δεν πρόκειται να το αγοράσω και να το παίξω τώρα εν εναμονή Shenmue III σε λίγες ημέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Απο Λ αρχίζει το επίθετό όμως δεν είναι ο Λίαγκας😉

Να φορέσει την μπλούζα του RDR2 στην εκπομπή για να τον καταλάβουμε. :D Ή να πιεί καφέ με την κούπα. 

Εγώ θα περιμένω το steam. Ήδη έχω στο pc origin, uplay, battlenet, steam, gog. Φτάνει πια.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Gamepad και στην μεγαλη τηλεόραση. Ειναι χαζό να παίζει κάποιος τέτοιο game σε οθόνη κάτω των 32 ιντσών, χάνει όλη τη μαγεία

Αφηστε εμας τους pcαδες, παντρεμενους με παιδια και πεθερες(στον επανω οροφο) να το ευχαριστηθουμε οπως πρεπει.Εκτος του οτι βγαζω σπυρια με gamepad, το πιο δυσκολο στο σαλονι, θα ειναι να αντιμετωπισεις, πεθερες,ανιψια, γυναικες κτλ:D.Προτιμο οθονη PC δικια μου, παρα μεγαλη στο σαλονι και να κανουν παρελαση.Στο pc ειναι πιο αμεσο, εισαι στον δικο σου χωροχρονο, βαζεις και  ακουστικα και φευγεις.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλυτερη ευχαριστηση απο οταν επαιζα αραχτος στο κρεβατι ps1 με τη 40αρα crt ενω πριν ''κουμπωσω'' το δισκακι στη κονσολα το καθαριζα απ' τις δαχτυλιες δεν εχω βιωσει ακομη στο pc. 😎

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβα να το παρω και παει η προσφορα -20%.Απο χρονου τωρα η αν το ξαναβαλουν στις γιορτες.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Δεν ειναι χαζό (!) να παιζεις σε 24 ή 27 ιντσες monitor, που αν ειναι και καλό gaming monitor θα έχει ποιοτητα εικόνας σαφώς ανώτερη από κάθε tv. Χαζό θα ήταν αν στην 24αρα η 27αρα οθόνη έπαιζες από την απόσταση που θα έπαιζες σε μια μεγάλη tv.

Επεξ/σία από Anuminas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...