Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakinen είπε

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/red-dead-redemption-2-pc-nvidia-recommended-gpus/

Αν ισχύουν τα του άρθρου, βλέπω έχει γίνει φοβερό optimization 😂🤣

2060 για 1080p και μάλιστα όχι max settings. Φιλάκια 😎

η nvidia τη περιμενεις να σου πει  μεινε οπως εισαι με την προηγουμενη γενια φτανει η να γραψει μονο για τις current gen?

1060/480 ειναι το recommended, που τυπικα σημαινει 60fps@1080p. νομιζω οτι απο 580 και πανω και οι 16xx θα το πανε τουλαχιστον ικανοποιητικα.

anyway αυριο θα δουμε τι γινεται. εγω ειπα οτι το περιμενω πανω κατω στα ιδια με div 2 που εχουν και πανομοιοτυπα requirements.

οσο για την 2080ti που δεν πιανει 4κ ultra 60fps, ναι οκ ανακαλυψε τον τροχο, ο πρωτος τιτλος που συμβαινει  κατι τετοιο:P

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι να 'ναι γραφουν, απο αερολογιες αλλο τιποτα, παρολα αυτα απο marketing καλα τα πανε ειναι τοσο σιγουροι με το τροπο που τα περιγραφουν λες και το εχουν κανα μηνα στη κατοχη τους το game και το εχουν δοκιμασει με ολες τις gpu-cpu και ολα τα settings & αναλυσεις, κατουριστε και λιγο εκει στην nvidia καλο κανει.

Προσωπικα εχω αρχισει να αντιπαθω την ιδια και τη πολιτικη της περισοτερο απ του epic και γι αυτο δεν ξανα αγοραζω gpu της συγκεκριμενης εταιρεια$ ποτε των ποτων γιατι ειναι απο εκεινες τις εταιρεις που σεβονται πρωτα τη τσεπη τους και μετα το πελατη, so just gfys nvidia.

Οσο για το game βαρεθηκα να διαβαζω αερολογιες. Λιγες ωρες εμειναν, θα μαθουμε μονοι μας εγκυρα και σιγουρα. Stay tuned 🧭

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί τόσο ζόρι με το 4Κ/60 ?  Πόσοι από σας έχουν το ανάλογο Hw ?  Εδώ και καιρό λέμε ότι 4Κ/60  άνετα θα δώσουν οι Ampere. 

Όσο για το συγκεκριμένο αφήστε να δούμε πρώτα σε 1080 και 2440 που παίζει το 90% πως πάει και μετά κράζουμε . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

"For gaming at 2560×1440 with High settings and 60fps, NVIDIA recommends an RTX 2070 SUPER. As for 1920×1080, NVIDIA recommends using an RTX 2060 SUPER."

ΠΩΩ Rtx 2070 SUPER πήρα πριν λίγες βδομάδες!Τι τύχη!

Μαλιστα λεει οτι η 2080 Ti έχει χειρότερες επιδόσεις απο την rtx 2070 Super!   <<--EDIT :Σορρυ λάθος τώρα είδα οτι έλεγε για 2.5Κ (2560×1440 )ανάλυση για την RTX 2070 Super οτι θα παίζει στα high 

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

εχω i7-9700k και 2080ti. Στο division 2 , με resolution 3440x1440 στο ultra δεν βλέπω πάνω απο 70-80fps μεσο όρο . Λογικό είναι στο rdr2 να έχω ίδιες επιδόσεις ίσως και χειρότερες καθώς μπορεί το engine να μην είναι τόσο optimized ή να έχει πιο βαριά γραφικά. Δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια για τα fps, λογικό ειναι τόσο βαρύ παιχνίδι να έχει απαιτήσεις. 

Δημοσ.

Η Rockstar πάντα push-άρει τα settings στην PC έκδοση, λογικό να μην κρατάει 60άρι σε 4Κ/Ultra η 2080Ti. Ούτε η 980Ti τότε κρατούσε 1080P/60 στο GTA V με ultra settings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχει δικιο η nvidia και αν ισχυουν οντως τα παραπανω ουσιαστικα ακυρωνει 100% τα ''recommended'' της rockstar που αυτοματως σημαινει πως οποιος δε διαθεσει ή δεν εχει διαθεσει χιλιαρικο για gpu τον ηπιε ξεκαθαρα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παλι δε με χαλαει το πολυ πολυ να μου μεινει το game στην ακρη για οταν αναβαθμιστω γιατι δεν παιζει πιθανοτητα να μου το σηκωνει αν ισχυουν τα παραπανω και 30 fps ή very low σε full hd δεν εχει νοημα να παιξω, καλυτερα να παω σε κονσολα αλλα οπως το κοβω θα το παιξω σε ps5 και θα φαει πουλημα. 😎 Δε συμφερει οικονομικα πλεον το pc gaming.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ αν έχεις το σύστημα της περιγραφής σου. Ultra θα παίζεις με κάτι ψιλά ίσως στα high σε 1080p. To θέμα είναι τι θα γίνει στις ψηλότερες αναλύσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...