Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

https://rdr2pc.com/

Εδώ είμαστε 😉

Έχει ξενύχτι χε! χε!

Πφφ ημερα που βρηκε εχω και γυρισμα και καπακι live, με βλεπω να βγαινω με μαυρους κυκλους στο χαζοκουτι για να περιμενω το rdr2, θα γελασει το πανελλήνιο κλειστε τις tv τη Τρίτη 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πφφ ημερα που βρηκε εχω και γυρισμα και καπακι live, με βλεπω να βγαινω με μαυρους κυκλους στο χαζοκουτι για να περιμενω το rdr2, θα γελασει το πανελλήνιο κλειστε τις tv τη Τρίτη 😂

Ποιο καναλι και ποια ωρα?😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Ποιο καναλι και ποια ωρα?😎

Δε λεγονται αυτα, να διατηρούμε και μια ανωνυμία, ουτος ή αλλως θα το καταλαβεις θα κοιμαμαι όρθιος 🤣

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Δε λεγονται αυτα, να διατηρούμε και μια ανωνυμία, ουτος ή αλλως θα το καταλαβεις θα κοιμαμαι όρθιος 🤣

Μήπως είσαι ο Γιώργος Λιάγκας; 😁

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Μήπως είσαι ο Γιώργος Λιάγκας; 😁

Και αν είναι γυναίκα gamer 😂 και την λένε Γεωργία;

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Confused 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, valkon είπε

Άλλη μια αποστολή αυτοκτονίας που βάζω τον γερό  i7-860 μου. Παλικάρι 10 χρόνια, βάστα γερά αγόρι μου. 

Τι συχνότητα τον έχεις; από βιτζιεη πως τα πας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, valkon είπε

Άλλη μια αποστολή αυτοκτονίας που βάζω τον γερό  i7-860 μου. Παλικάρι 10 χρόνια, βάστα γερά αγόρι μου. 

κι εγω  μια απ τα ιδια, 860 εχω κι αφου εβγαλε το div 2 θα το βγαλει κι αυτο imo.

αν εχει dx 12 με HT on μια χαρα θα παει, πιστευω και θα ριχνει στον ι5 των minimum που δεν εχει HT, (αν και η καρτα σηκωνει ok το dx12.)

αν εχει dx11 μονο εκει παιζει να κλαψουμε, εκει τον ανεβαζεις οσο παει:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Το άρθρο της nvidia δε συμβαδίζει καθόλου με τις απαιτήσεις συστήματος. Εκτός αν εκείνες αναφέρονται σε 30fps εμπειρία όπως στις κονσόλες. Διαφορετικά απλα προσπαθεί να πουλήσει κάρτες γραφικών. Υπόψιν πως το άρθρο αναφέρει για high settings, ενώ τονίζει πως υπάρχουν και ultra επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...