Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε

Προσωπικά τα γραφικά του παιχνιδιού με υπερκαλύπτουν έτσι οπως ειναι (και μιλάμε για PS4).
Το εχω φτάσει γυρω στο 50% sto PS4, αλλά το έχω στον πάγο τώρα, γιατι θέλω να δω πως θα είναι με mouse/keyboard.
Καταρχάς με το που ξεκίνησα το παιχνίδι και έννοιωσα την κίνηση του αλόγου, δεν έχω νοιώσει πιο ρεαλιστική κίνηση αλόγου σε παιχνίδι.. ουτε στον Roach τoυ Witcher, ουτε στο Odyssey. Αυτό είναι πολύ καλύτερο.
To μόνο που με χάλασε, είναι οτι έχει αργό περπάτημα στον Arthur (που είνα καλό να υπάρχει)... αλλα μετά πάει σε jogging... θα επρέπε να είχαν βάλει και ένα ενδιάμεσο γρήγορο περπάτημα.

Μη σε αγχωνει αυτο, με τοσα mods που θα βγουν τωρα στο pc σιγουρα θα υπαρχει και καποιο που θα λυνει και το "προβλημα" της αργης ταχυτητας και οχι μονο.

Αν και προσωπικα δε προκειται να βαλω ουτε 1 mod γιατι θέλω να βιωσω πολυ pure την εμπειρία που σου δίνει το game.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το αγορασα απο voidu το βρηκα 46 και εβαλα να κανω preload.. Και 110Gb... :P

Δεν θυμαμαι καν ποσο ηταν το installation στο ps4 pro.. 😕

Θυμάμαι εγώ, τόσο ήταν και πείρε έναν αιώνα να κάνει install... 🤬 τουλάχιστον το άξιζε και με το παραπάνω. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Silverage είπε

Το λέω γιατί διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες που είχαν πάθει σοκ με τα γραφικά αλλά εγώ βλέπω γραφικά 2013 στο βιντεάκι.

καλά μην υπερβάλλεις

μπορεί να μην έχει cutting edge γραφικά, αλλά δεν παύει να είναι πολύ όμορφο

επίσης για μένα έχει τους πιο ωραίους νυκτερινούς φωτισμούς σε παιχνίδι, όταν υπάρχει χαμηλή φωτεινότητα είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρικό 

6 ώρες πριν, InfinitySurfer είπε

To μόνο που με χάλασε, είναι οτι έχει αργό περπάτημα στον Arthur (που είνα καλό να υπάρχει)... αλλα μετά πάει σε jogging... θα επρέπε να είχαν βάλει και ένα ενδιάμεσο γρήγορο περπάτημα.

η κίνηση του παιχνιδιού είναι γενικά σπαστική σε αυτό το παιχνίδι, όπως και η γενικότερη αλληλεπίδρασή σου με τον κόσμο του

θα πρέπει να αλλαχτούν και κάποια settings στο χειρισμό ώστε να παλεύται περισσότερο, υπάρχουν διάφοροι οδηγοί (αν και αρκετά πράγματα είναι υποκειμενικά ) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θυμάμαι εγώ, τόσο ήταν και πείρε έναν αιώνα να κάνει install... 🤬 τουλάχιστον το άξιζε και με το παραπάνω. ;)

Πςςς τοσο ηταν δεν θυμαμαι καν 😛
Ευτυχως το ειχα παιξει μεχρι τη μεση περιπου και το ειχα αφησει για να το πιασω καποια στιγμη αλλα μετα εμαθα οτι θα βγει για pc και λεω εδω ειμαστε αστο να το παιξουμε κομπλε .. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

γιατι βιαζεστε τοσο πολυ? εχουν να βγουν πατσακια με το κουταλι εχουν να βγουν μοντς....ο καθενας με το γουστο του αλλα οκ

Ειναι πολυ απλο. Τωρα εχουν το μεγαλο ενδιαφερον μερικοι για το εν λογω ψιλο νεο παιχνιδι.Αν το αφησουν 1-2χρονια μπορει αργοτερα να χασουν το ενδιαφερον τους για αυτο τον τιτλο(το εχουμε δει απειρες φορες). Μην ξεχνας οτι ηδη εχουν περιμενει 1χρονο,μιας και το παιχνιδι εχει ηδη κυκλοφορησει σε κονσολες.

Επισης παιχνιδια σαν το Red Dead και GTA V δεν εχουν τοσο μεγαλη αναγκη απο mods(παρολο που οντως θα βγουν πολλα),παλι σε σχεση με αλλα παιχνιδια.

Τελος επειδη ακριβως εχει κυκλοφορησει ηδη το παιχνιδι,ξερουν πανω κατω τι να περιμενουν απο το εν λογω παιχνιδι.

Εγω ο μονος λογος που περιμενω ειναι(περαν του backlog που εχω ηδη,και οτι το εχω παιξει σε κονσολα)μηπως και βγαλουν καποια κουτατη εκδοση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μια λυση για οσους επιθυμουν κουτατη εκδοση.

MixOo8p.jpg

Αυτή είναι και η καλύτερη έκδοση στην Ελλάδα των "μέχρι 24 Mbps".😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να τα λεμε και ολα βεβαια το θέμα ειναι τα συγκεκριμένα γραφικα που βλεπουμε στα screenshots τα οποια σιγουρα ειναι τραβηγμένα σε 4k ultra+ αναλυσεις & rtx να μπορούμε να τα πάρουμε (σχεδόν) και με νορμαλ settings γιατι δεν έχουμε ολοι pc τερατα και δε ξερουμε και ΠΟΣΑ fps θα τρωνε αυτα τα γραφικά.

Αν ειναι να το βαλω πχ στα high-ultra 1080p και εχω 30-35 fps και αναγκαστω να πεσω στα low για να παρω 60αρι τοτε δε παιζει κανενα ρολο ο ομορφος οπτικός τομεας αν κάνεις το παιχνίδι να τρεχει σαν τετρις στα 5 fps και χειροτερα απ το ps4. Ειδωμεν.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...