Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρατηρω στα αρχεια του παιχνιδιου, exe δεν υπάρχει ,ουτε directx,redistributables κλπ κλπ.

Οποτε μαλλον την ημερα διαθεσης θα κατέβουν κ αλλα αρχεια.

Απο τη μια το βρισκω εν μερει λογικο γιατι θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει το σπασιμο και να βγει σπασμενο πριν κυκλοφορησει.

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που εχει τελειωσει το preload και εχω μεινει με σχεδον εγκατεστημενο το game μεσα στο pc οι 5 ημερες του release μου φαινονται σαν 5 αιωνες 😔

Αντε ρε rockstar κυκλοφορησε το αυριο το πρωι να γουσταρουμε μη μας εχεις σε αναμονη 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε ας ειναι καλο το gameplay, το story και το optimization και ας μην εχει τα καλυτερα γραφικα που εχουν υπαρξει.

Επεξ/σία από starmanwarz
Δημοσ.

Downgrade δεν έφαγε και αλλωστε ο psycho παρέθεσε και σχετικο βιντεο που δειχνει την εκδοση για pc να εχει σαφώς καλύτερα γραφικά απο την έκδοση για κονσόλες. Εδώ μέσα υπήρχαμε και εμεις που λεγαμε πως ναι μεν έχει πολύ καλά και όμορφα γραφικά μέ ομορφα σχεδιασμένο κοσμο αλλά τιποτα το εντυπωσιακο ή πρωτοποριακο και αυτο το λέγαμε γιατι έχουμε δει παιχνιδια με σαφώς πολύ καλύτερα γραφικά απο το RDR2.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γραφικα ειναι απιθανα, τετοια λεπτομερεια στα προσωπα, στα οπλα, στις λεπτομερειες να διαβαζεις μεχρι και τα σκουριασμενα γραμματα πανω στα οπλα, εχω δει σε ελαχιστα games και ας μην ξεχναμε πως μιλαμε για ενα παιχνιδι open-world, παιζει τεραστιο ρολο.

Το control και το gears πχ που δεν ειναι openworld και θα μπορουσαν να ειχαν δουλευτει πολυ καλυτερα τα γραφικα δε με εντυπωσιασαν ουτε στο ελαχιστο, εκει ενιωσα πως παιζω xbox360 ακομη και στα ultra αλλα οχι για το rdr2 που ριχνει σαγονια ακομη και σε ps4 μη λεμε και οτι να 'ναι και εν τελη τα γραφικα ειναι το τελευταιο που εχει σημασια στο rdr2.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Silverage είπε

Το λέω γιατί διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες που είχαν πάθει σοκ με τα γραφικά αλλά εγώ βλέπω γραφικά 2013 στο βιντεάκι.

Τώρα σοβαρά μιλάς?! Ah ναι, no offense, αλλα καιρός να κανεις κάτι για την όραση σου :P Επίσης από ποτε δίνουμε σημασία στα extremely compressed videos του YouTube?! Τέλος τα graphs του game είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Play και μετά έλα να μου πεις κάτι διαφορετικό. ;)

Αν και δεν με νοιάζει καθόλου περί graphs, βαριέμαι να διαβάζω συνεχεια ότι νάνε. Για πέστε "εσείς" που έχετε δει "καλύτερα" graphs σε open-world game. Για πέστε μερικά.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τώρα σοβαρά μιλάς?! Ah ναι, no offense, αλλα καιρός να κανεις κάτι για την όραση σου :P Επίσης από ποτε δίνουμε σημασία στα extremely compressed videos του YouTube?! Τέλος τα graphs του game είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Play και μετά έλα να μου πεις κάτι διαφορετικό. ;)

Αν και δεν με νοιάζει καθόλου περί graphs, βαριέμαι να διαβάζω συνεχεια ότι νάνε. Για πέστε "εσείς" που έχετε δει "καλύτερα" graphs σε open-world game. Για πέστε μερικά.

Σοβαρά μιλάω.

Δηλαδή το νερό, τα βράχια και τα χόρτα που δείχνει στην αρχή είναι γραφικάρες; Και δεν φταίει το compression του youtube εδώ. Αλλά και οι χαρακτήρες κάτι έχουν.

Το Metro είχε καλύτερα γραφικά (αν και είναι πιο καινούριο παιχνίδι αλλά και πάλι με τις υπερβολές εδώ μέσα...). Δεν με ενδιαφέρει αν είναι open world. Τα γραφικά είναι γραφικά.

Δημοσ.

Το Metro αν και δεν είναι open-world έχει ένα σωρό low-res textures που το ρίχνουν πολύ παρά τα RTX κλπ. Το μόνο που δεν είναι top-notch στο RDR 2 που μάλλον δεν είναι εφικτό για open-world έτσι και αλλιώς, είναι τα facial animations.

Δημοσ.
10 hours ago, Silverage said:

Το λέω γιατί διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες που είχαν πάθει σοκ με τα γραφικά αλλά εγώ βλέπω γραφικά 2013 στο βιντεάκι.

Ούτε καν. 

Θυμίζει έντονα τα πρώτα παιχνίδια του PS. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με νοιαζει αν εχει καλα ή ασχημα γραφικα, δε με νοιαζει αν θα το παιξω στα low ή στα ultra, με νοιαζει που ειναι παιχνίδι της rockstar (ναι ROCKSTAR) και την εμπειρία του παιχνιδιού θα τη παρω ουτος ή αλλως και δε το λεω για κανενα αλλο παιχνίδι αυτο. Rockstar take my money. (Οχι δεν εχω hype 😂)

DjshrYwUYAAD9KB.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα γραφικά του παιχνιδιού με υπερκαλύπτουν έτσι οπως ειναι (και μιλάμε για PS4).
Το εχω φτάσει γυρω στο 50% sto PS4, αλλά το έχω στον πάγο τώρα, γιατι θέλω να δω πως θα είναι με mouse/keyboard.
Καταρχάς με το που ξεκίνησα το παιχνίδι και έννοιωσα την κίνηση του αλόγου, δεν έχω νοιώσει πιο ρεαλιστική κίνηση αλόγου σε παιχνίδι.. ουτε στον Roach τoυ Witcher, ουτε στο Odyssey. Αυτό είναι πολύ καλύτερο.
To μόνο που με χάλασε, είναι οτι έχει αργό περπάτημα στον Arthur (που είνα καλό να υπάρχει)... αλλα μετά πάει σε jogging... θα επρέπε να είχαν βάλει και ένα ενδιάμεσο γρήγορο περπάτημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...