Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Μαλλον ποτε, γιατι θα πρεπει να δινουν και βαλιτσα με install DVD's μαζι.

Γιατί δεν γινεται σε Blu-ray δισκο;😀

Θα μου πείτε πως όσοι δεν εχουμε blu-ray player πρέπει

να δαπανήσουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ,

εντάξει αυτό είναι μια άλλη ιστορία χε! χε!

71-LQUAnL+L._SL1500_.jpg

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει βγει παιχνίδι για pc σε blu ray, ασε που είναι σχετικά άχρηστο μιας και μιλάμε για ψηφιακές άδειες κατι που δεν ισχύει στις κονσόλες κλπ κλπ.

Εμενα πιο πολύ με ενδιαφέρει το pre-load μιας και με 1.4ΜΒ/s κατέβασμα θα την φαω την εβδομαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/10/2019 στις 9:36 ΠΜ, Xristaras12 είπε

δεν νομιζω οτι εχει βγει παιχνίδι για pc σε blu ray, ασε που είναι σχετικά άχρηστο μιας και μιλάμε για ψηφιακές άδειες κατι που δεν ισχύει στις κονσόλες κλπ κλπ.

Εμενα πιο πολύ με ενδιαφέρει το pre-load μιας και με 1.4ΜΒ/s κατέβασμα θα την φαω την εβδομαδα.

Δεν υπάρχει ποτέ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να βγει retail pc game με blu ray disc. To adoption rate είναι ελεεινό και all time low αυτή τη στιγμή. Πλέον και τα νέα cases δεν έχουν καν 5.25 bays και όσα έχουν συνήθως είτε δε τα χρησιμοποιεί ο κόσμος ή βάζει κανένα ξεχασμένο dvdrw for old times sake.😂

Παιχνίδια με πολλά gb σε retail συσκευασία πλέον:

75% έχουν μόνο τον κωδικό για ενεργοποίηση (ούτε καν cd δηλαδή).

ένα 10% έχουν τον κωδικό και ένα cd με μερικά MB μόνο του client. Λες και δε μπορεί κάποιος να το βρει και να το κατεβάσει online.🤣

άλλο ένα 10% έχουν μέρος του game (πχ μόνο το single player) για να έχεις να παίξεις κάτι όσο κατεβάζει το υπόλοιπο. Καμιά βδομάδα δηλαδή με τις dsl.😂

Και μόνο ένα 5% έχουν όλο το game (χωρίς τα day 1 patches) και μπορεί να βρεις ένα θησαυρό με 6-7 DVD μέσα.😁 Αλλά και αυτό δε σώζει την κατάσταση γιατί πολλές φορές τα DAY 1 patches μπορεί να χρειάζονται άλλα τόσα gb να κατεβάσεις.

Με λίγα λόγια αν πλέον δεν έχεις μια dedicated 50ρα VDSL καλύτερα να παρατήσεις το άθλημα γιατί δε πρόκειται να συμπέσουν ο ελεύθερος χρόνος σου μαζί με το πέρας του download στα μεγέθη που κυκλοφορούν πλέον τα AAA.

Υ.Γ. Και 1.4 που συγχρονίζεις μη το πεις ούτε του παπά.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Λίγο off topic και του λόγου μου αλλά διαβάζω για τις ταχύτητες και έχω απορία. Στα μεγάλα αστικά κέντρα ακόμα και σήμερα το να έχεις 1.4 mbyte σε 24αρα προφανώς, θεωρείται τύχη και όχι φυσιολογικό; Το λέω γιατί στην επαρχία από την στιγμή που μπήκαν οι νέες ντουλάπες του ΟΤΕ η πλειοψηφία ήμαστε σταθερά στα 2.4 mbyte. Προσωπικά έχω αρνηθεί δεκάδες προσφορές για VDSL  μιας και μου φτάνει η ταχύτητα και με το παραπάνω πλέον. 

Συγνώμη για το off topic. 

Δημοσ.

Offtopic:

Δεν ξέρω τι γίνεται στην επαρχία, αλλά κέντρο Αθήνας με 24 adsl, πάνω από 1,1mb δεν είδα ποτέ. Αναγκαστικά πήγα σε 50άρα Vdsl

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Offtopic:

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν ξέρω τι γίνεται στην επαρχία, αλλά κέντρο Αθήνας με 24 adsl, πάνω από 1,1mb δεν είδα ποτέ. Αναγκαστικά πήγα σε 50άρα Vdsl

Ιδιο μπορντελο ειναι το σύστημα DSL στην επαρχία. Εδώ δεν έχουμε καν VDSL (Ηράκλειο Κρητης)

• Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, liakinen said:

Λίγο off topic και του λόγου μου αλλά διαβάζω για τις ταχύτητες και έχω απορία. Στα μεγάλα αστικά κέντρα ακόμα και σήμερα το να έχεις 1.4 mbyte σε 24αρα προφανώς, θεωρείται τύχη και όχι φυσιολογικό; Το λέω γιατί στην επαρχία από την στιγμή που μπήκαν οι νέες ντουλάπες του ΟΤΕ η πλειοψηφία ήμαστε σταθερά στα 2.4 mbyte. Προσωπικά έχω αρνηθεί δεκάδες προσφορές για VDSL  μιας και μου φτάνει η ταχύτητα και με το παραπάνω πλέον. 

Ουσιαστικά παίζεις σε VDSL, απλά με κόφτη στα 24Mbps...

• Like 1
Δημοσ.

Τη χαρα παντως και το καρδιοχτυπι που βιωνεις οταν προτοπιανεις το δισκακι ειναι η μονη εμπειρια που δε θα βιωσεις στο pc μιας και το 99,9% των games πλεον βγαινουν digital δυστηχως.

• Thanks 1
Δημοσ.

καρδιοχτυπι για το αν θα δουλεψει κατι αγορασες και που ανυπομονεις να παιξεις και αν θα πρεπει να το γυρισεις πισω την επομενη μερα για το κανεις install την επομενη της επομενης για το παιξεις στο τελος την μεθεπομενη της επομενης....ε βεβαια...ποσο πολυ μου λειπει....ΝΟΤ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liakinen είπε

Στην Ανωγή ένα βουνό στην Ιθάκη με 5-6 καλύβες υπεραιωνόβιων είχαν περάσει οπτική εδώ και μια 5ετία+ και πλέον μπορούν να κουμπώσουν 200 MBps, Παρόλα αυτά οι κάτοικοι κάναν παράπονα γιατί τους γύρισε σε VOIP και όποτε έπεφτε το internet τους κοβόταν το τηλέφωνο.😂 Και 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας που μένω, επιτέλους έχει "διαθεσιμότητα" και έχω κάνει αίτηση από τον Ιούλιο και ακόμα περιμένω πόρτα από τον πΟΤΕ.😡

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος το αγορασει κατευθειαν απο rockstar launcher πρεπει να ανοιγει και το epic ή δεν εχει καμια σχεση?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Οποιος το αγορασει κατευθειαν απο rockstar launcher πρεπει να ανοιγει και το epic ή δεν εχει καμια σχεση?

Και το παιχνίδι και ο launcher ανήκουν στην ίδια εταιρια τη Rockstar, το Epic Games Store δεν έχει κάποια σχέση.

Ίσως μπερδεύει επειδή έχει ίδιο release date και στα δύο. Για τα πρακτικά στο Steam βγαίνει το Δεκέμβρη.

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ilos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Στην Ανωγή ένα βουνό στην Ιθάκη με 5-6 καλύβες υπεραιωνόβιων είχαν περάσει οπτική εδώ και μια 5ετία+ και πλέον μπορούν να κουμπώσουν 200 MBps, Παρόλα αυτά οι κάτοικοι κάναν παράπονα γιατί τους γύρισε σε VOIP και όποτε έπεφτε το internet τους κοβόταν το τηλέφωνο.😂 Και 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας που μένω, επιτέλους έχει "διαθεσιμότητα" και έχω κάνει αίτηση από τον Ιούλιο και ακόμα περιμένω πόρτα από τον πΟΤΕ.😡

Καλά σοβαρά μιλάς ? Έχει τέτοιο πράγμα στην Ανωγη ? Είχα πάει το Σεπτέμβρη διακοπές στην Ιθάκη και περάσαμε και από εκεί. Καλέ εκεί δεν βλέπεις άνθρωπο. Μόνο κάτι μεγαλιθους έχει σαν μενίρ 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...