Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 7:21 ΠΜ, Arkin είπε

Καλημέρα. Μακάρι το remake όλοι οι gamers ελπίζουν. Κάπως έτσι ειναι τα uncharted σίγουρα πιο κινηματογραφικα το death stranding έχω την DC πολύ καιρό στο steam αλλά έτσι έμεινε μέχρι στιγμής. Αναμένω κριτική σου για biomutant πήρε κάποια updates από όσο είδα. Απολαμβάνω τις τιμές των gpu είμαι με 6800xt οπότε δεν καίγομαι καθόλου αλλά κάθε πτώση ευπρόσδεκτη και μετά από χρόνο άνετα περιμένω για να πέσουν το τεράστιο backlog φτάνει για 2 3 ζωές οπότε καταλαβαίνεις. 

Spoiler

Στο rdr 2 τώρα τη γροθιά στο στομάχι ήταν η αρρώστια. Δεν το περίμενα. Τώρα νιώθω τη λύτρωση στο πετσι μου απίστευτο. Τελείως αλλαγή πλεύσης του Arthur και αρκετά πιο δραματικες αρκετές αποστολές. Τώρα είδα στο rdr 1 έχουμε τον John από το 2 όχι τον Arthur και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. 

Καλημέρα,  Τόσα χρόνια μετά και οτι δεν ξέρεις σποιλερ τι γίνεται με το στορυ στο τέλος του rdr2 και μετά με το rdr1 και τι μας επιφυλάσσει το 3 είναι απίστευτο! Εγω δεν έχω κρατηθεί και το έχω ψάξει γενικός λιγο το στορυ.

Spoiler

Ναι την ιστορία του 2 που από αλήτης γίνεσαι ψυχούλα και πως τον επηρεάζει η αρρώστια το έχουν κάνει τέλειο. 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dalan2007 είπε

παιδες με i5-6600,16GB ram και gtx 1650 να το δοκιμασω ή θα εχει θεματα?

1080p υποθέτω?

1 λεπτό πριν, valantis123 είπε

Καλά θα είσαι

Επεξ/σία από valantis123
Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 8:12 ΠΜ, valantis123 είπε

Καλημέρα,  Τόσα χρόνια μετά και οτι δεν ξέρεις σποιλερ τι γίνεται με το στορυ στο τέλος του rdr2 και μετά με το rdr1 και τι μας επιφυλάσσει το 3 είναι απίστευτο! Εγω δεν έχω κρατηθεί και το έχω ψάξει γενικός λιγο το στορυ.

Spoiler

Ναι την ιστορία του 2 που από αλήτης γίνεσαι ψυχούλα και πως τον επηρεάζει η αρρώστια το έχουν κάνει τέλειο. 

Αποφεύγω τα spoilers σαν ο διάολος το λιβάνι δεν έχω ιδέα σκέψου τι θα συναντήσω στο uncharted και γενικά θέλω τα πάντα να είναι μια ανακαλυψη στην ιστορία από gameplay λίγο πολύ λόγο εμπειρίας ξέρω τι θα συναντήσω σε κάθε genre.

Spoiler

Με στεναχώρησε η αρρώστια του Arthur και γενικά το κλίμα πολύ στενάχωρο παίζω με Full honor από την αρχή και ήδη κάνω αποστολές που έπιασα στα πρώτα chapters. Διαολοστειλα τον strauss βοήθησα την Edith με το παιδί της να ξεκινήσει νέα ζωή και πήγα να βοηθήσω τους ανθρώπους στο butcher creek ότι δεν υπάρχει κατάρα αλλά έχει αυτοί. Παιχνίδι που δεν φοβάται να παίξει με τα συναισθήματα του παίχτη. Εκεί που σε έχει Θεό εκεί σε ρίχνει στον πάτο. Και δεν μου αρέσει που πάει η δουλειά βλέπω να κρεβατονομσστε να αναλάβουμε ρόλο John ο οποίος λογικά θα μείνει new Austin ώστε να συνδέσει και το RDR 1 που διαδραματιζετε όλο εκεί. Γούσταρα την αποστολή με το αερόστατο απολαυστική ειδικά στο κυνήγι της Sadie. Επίσης Molly δεν θα μας λείψεις την είχα πάρει χαμπάρι τσάμπα χάσαμε Hosea και Lenny στον Saint Denis.

Μόνο ελληνικοί υπότιτλοι μου λείπουν από το παιχνίδι για να είχα την απόλυτη εμπειρία σε όλα. Τώρα κάποιες λέξεις δεν τις ξέρω και λίγο σπαζομαι αλλά γενικά τα περισσότερα τα καταλαβαίνω. Εκεί η Sony μας σέβεται ως Έλληνες έχει πόσα χρόνια βάζει ελληνικά στα first party της. Μακάρι και η Rockstar κάποια στιγμή και η ms και η cpdr. Έχουμε παιχνιδαρες εκεί έξω και αν είχαν όλα ελληνικούς υπότιτλους θα ήταν πολύ καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχουμε παιχνιδαρες εκεί έξω και αν είχαν όλα ελληνικούς υπότιτλους θα ήταν πολύ καλύτερα. 

Είναι και μία μορφή εξάσκησης των αγγλικών μας όλο αυτό, αλλά σίγουρα χάνουμε λέξεις πολλές φορές και ίσως και όλο το νόημα της πρότασης.

Πάντως το κόστος προσθήκης κάποιας γλώσσας, πρέπει να είναι αστείο. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και απώλεια ενδεχόμενων κερδών από άτομα που δεν ξέρουν τις διαθέσιμες γλώσσες (εκκολαπτόμενοι gamers).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stavros750 είπε

Είναι και μία μορφή εξάσκησης των αγγλικών μας όλο αυτό, αλλά σίγουρα χάνουμε λέξεις πολλές φορές και ίσως και όλο το νόημα της πρότασης.

Πάντως το κόστος προσθήκης κάποιας γλώσσας, πρέπει να είναι αστείο. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και απώλεια ενδεχόμενων κερδών από άτομα που δεν ξέρουν τις διαθέσιμες γλώσσες (εκκολαπτόμενοι gamers).

Προφανώς και γενικά ξέρω αρκετά καλά αγγλικά αλλά δεν είναι native να ξέρω και την παραμικρή λέξη η την έννοια που έχει γιατί όπως έχουμε και εμείς αργκό έτσι κάποιες λέξεις σε προτάσεις δίνουν άλλη έννοια. Είναι αστείο το ποσό ένα παιχνίδι 500 εκατομμυρίων και να γλιτώσουν πόσα 40 50 χιλιάρικα μη βάζοντας μια γλώσσα? Κάπου είχα διαβασει πόσα θέλουν για κάθε λέξη αλλά δεν θυμάμαι. 300 χιλιάδες λέξεις δηλαδή σίγουρα θέλει 50 60 χιλιάρικα και παίζει ρόλο και τη μετάφραση θέλουν άλλο καθαρεύουσα άλλο αργκό όπως έχω δει στο God of War ascension. 

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 1:33 ΜΜ, Arkin είπε
Spoiler

Αποφεύγω τα spoilers σαν ο διάολος το λιβάνι δεν έχω ιδέα σκέψου τι θα συναντήσω στο uncharted και γενικά θέλω τα πάντα να είναι μια ανακαλυψη στην ιστορία από gameplay λίγο πολύ λόγο εμπειρίας ξέρω τι θα συναντήσω σε κάθε genre. Με στεναχώρησε η αρρώστια του Arthur και γενικά το κλίμα πολύ στενάχωρο παίζω με Full honor από την αρχή και ήδη κάνω αποστολές που έπιασα στα πρώτα chapters. Διαολοστειλα τον strauss βοήθησα την Edith με το παιδί της να ξεκινήσει νέα ζωή και πήγα να βοηθήσω τους ανθρώπους στο butcher creek ότι δεν υπάρχει κατάρα αλλά έχει αυτοί. Παιχνίδι που δεν φοβάται να παίξει με τα συναισθήματα του παίχτη. Εκεί που σε έχει Θεό εκεί σε ρίχνει στον πάτο. Και δεν μου αρέσει που πάει η δουλειά βλέπω να κρεβατονομσστε να αναλάβουμε ρόλο John ο οποίος λογικά θα μείνει new Austin ώστε να συνδέσει και το RDR 1 που διαδραματιζετε όλο εκεί. Γούσταρα την αποστολή με το αερόστατο απολαυστική ειδικά στο κυνήγι της Sadie. Επίσης Molly δεν θα μας λείψεις την είχα πάρει χαμπάρι τσάμπα χάσαμε Hosea και Lenny στον Saint Denis.

Μόνο ελληνικοί υπότιτλοι μου λείπουν από το παιχνίδι για να είχα την απόλυτη εμπειρία σε όλα. Τώρα κάποιες λέξεις δεν τις ξέρω και λίγο σπαζομαι αλλά γενικά τα περισσότερα τα καταλαβαίνω. Εκεί η Sony μας σέβεται ως Έλληνες έχει πόσα χρόνια βάζει ελληνικά στα first party της. Μακάρι και η Rockstar κάποια στιγμή και η ms και η cpdr. Έχουμε παιχνιδαρες εκεί έξω και αν είχαν όλα ελληνικούς υπότιτλους θα ήταν πολύ καλύτερα. 

Ναι όντως το να έχουν ελληνικούς υπότιτλους τουλάχιστον τέτοια μεγάλα games θα έπρεπε...

Spoiler

Ναι με το αερόστατο στην φυλακή χαμουλης ήταν ωραία. Έχει κάποιες πολύ απλές fun αποστολές και κάποιες άλλες για κατάθλιψη... Sadie είναι συμπάθεια μεγάλη και είχε φάση από την αρχή κιόλας του game. 

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι κυκλοφορεί από το 18, νομίζω όποιος ενδιαφερόμενος αν δεν το έχει παίξει ήδη, λογικά θα έχει φάει κάποιο σποιλ από yt

Τέσπα, εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση πώς σε αυτό το παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή θυμόμουν το όνομα και του τελευταίου χαρακτήρα, και τι ρόλο αυτοί είχαν στην πλοκή. Ελάχιστα παιχνίδια αυτής της κλίμακας μου το προκαλούν.

Και εννοείται μπράβο στην rockstar για ένα ως επί το πλείστον άριστο Πορτ. Έχει τόσο καλό scaling στα settings που μπορείς να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, και παράλληλα τα frame times είναι τόσο consistent που μπορείς να το παίξεις και στα 45 καρέ και να νιώθει smooth.

Επίσης είναι πρακτικά αποκλειστικά GPU bound. Από 2200g σε 5600 είναι το μόνο παιχνίδι που δεν είδα διαφορά με Rx 570 (ξέρω αδύναμη κάρτα, αλλά σε όλα τα άλλα παιχνίδια έτρωγε καλό μπουκάλι από τον 2200g. Για μια απλή σύγκριση, ακόμα και στο God of war με αυτόν είχα συχνά drops στα 20κατι, τώρα στα 45-50 με καρφωμένο usage)

Δημοσ.

Πλησιαζω το τελος σιγα σιγα αισιως 75% και βλεπω στο επιτευγμα lending a hand το οποιο ειναι το πιο missable εχω 90/100 μου εχει μεινει μια ακομα προαιρετικη αποστολη για honor. Οταν ζεις το παιχνιδι και θες να κανεις τα παντα δυσκολα θα αφησεις και την παραμικρη αποστολη να σου ξεφυγει. Και πιστευω μονο ετσι καποιος μπορει να ευχαριστηθει ενα παιχνιδι τετοιας εμβελειας. Η το ζεις η απλα μην το παιζεις. Γιατι ειναι αργο και για αυτο βλεπω πολλοι το κραζουν αλλα αυτο σημαινει ρεαλισμος. Οσοι το ξεκινατε λοιπον μην αφηνετε τιποτα να σας ξεφυγει δωστε του χρονο και θα σας ανταμειψει στο επακρο. 

Screenshot-1.png

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα ξεκινήσει το παιχνίδι στο xbox το 2020 με το game pass το είχα φτάσει στο 20% και μετά που βγήκε δεν το συνέχισα μέχρι αυτές τις μέρες. 

Το είχα αγοράσει από epic και τώρα που πήρα νέα tv είπα να το βάλω και να το παίξω από την αρχή. 

Πριν λίγο καιρό είχα τερματίσει το a plague tale innocence και requiem στο pc. Ειδικά το 2ο είχε πολύ καλά γραφικά. 

Δεν περίμενα ένα παιχνίδι τόσων χρόνων να δείχνει τόσο καλό σήμερα. Έχει απίστευτη λεπτομέρεια από τα γραφικά μέχρι την ιστορία. 

Ειμαι στην πολύ αρχή του παιχνιδιού αλλά ήδη από τα χιόνια προχωράω και πιο πολύ κοιτάω γύρω γύρω πάρα ακούω τι μου λένε. 

• Like 1
Δημοσ.

Εφτασα τωρα στο 26% στην ιστορια (με πολλα διαλλειματα), αλλα πλεον αρχιζει και κουραζει, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ειναι αλοιμονο, αλλα οντως παρα πολυ αργο. Κουραστηκα πλεον να ανεβαινω στο αλογο, να καλπαζω για 3-5 λεπτα , να κατεβω και να πυροβολω για 10 δευτερολεπτα, και μετα loot, μετα παλι καλπασμα για αλλα 5 λεπτα. Ωραιο ειναι αναμφιβολα αλλα μαλλον ειναι διαφορετικου του γουστου μου που εγω με το λιγο ελευθερο χρονο θελω να νοιωθω οτι το αξιοποιω. Θα το συνεχισω παρολα αυτα μαλλον σιγα σιγα κατα καιρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Big spoilers μεχρι τελος 6ου chapter

Spoiler

Τελος εποχης για τον αγαπημενο μας Arhtur στο τελος νευριασα που δεν σκοτωσαμε τον καραγκιοζη τον Micah και τον απατεωνα τον Dutch και ελπιζω ο John να τους ξεσκισει στους 2 επιλογους τον Micah θελω να τον δεσω με το λασο και να τον σερνω κανα χιλιομετρο με το αλογο οχι οτι ο Dutch παει πισω αλλο καθαρμα απο εκει. Τρομερη εμπειρια τρομερα συναισθηματα τρομερες ανατροπες μοναδικο. 

Red-Dead-Redemption-2-2023-01-06-01-15.p

26 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Εφτασα τωρα στο 26% στην ιστορια (με πολλα διαλλειματα), αλλα πλεον αρχιζει και κουραζει, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ειναι αλοιμονο, αλλα οντως παρα πολυ αργο. Κουραστηκα πλεον να ανεβαινω στο αλογο, να καλπαζω για 3-5 λεπτα , να κατεβω και να πυροβολω για 10 δευτερολεπτα, και μετα loot, μετα παλι καλπασμα για αλλα 5 λεπτα. Ωραιο ειναι αναμφιβολα αλλα μαλλον ειναι διαφορετικου του γουστου μου που εγω με το λιγο ελευθερο χρονο θελω να νοιωθω οτι το αξιοποιω. Θα το συνεχισω παρολα αυτα μαλλον σιγα σιγα κατα καιρους.

Πιασε μονο ιστορια και πιστεψε με αξιοποιεις το χρονο σου οσο καλυτερα μπορεις με αυτο το παιχνιδι-εμπειρια θα σε αποζημιωνει συνεχως ειδικα μετα το chapter 3 που θα εχεις δεθει αρκετα με τους χαρακτηρες. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...