Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2019 στις 3:27 ΠΜ, Linux_ticket είπε

εσυ εγραψες δε σου φανηκαν εντυπωσιακα τα γραφικα??? δεν ειστε καλα μου φαινεται

1.never seen before graphics 

2.αποκλείεται να τρεχει σε υπολογιστες του 2019

το παιχνίδι είναι πανέμορφο, αλλά για εκφράσεις του τύπου "ρίχνει σαγόνια, εντυπωσιακό " κτλ είμαι φειδωλός, δεν είμαι χθεσινός, έχω δει και υπάρχουν πολλά παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, καλοσχεδιασμένα με όμορφο κόσμο. Άλλα τα παιχνίδια που πάνε ένα βήμα μπροστά, τολμάνε, παρουσιάζουν κάτι που δεν έχει υπάρξει είναι μετρημένα στα δάχτυλα, σαν το Star Citizen (δες βιντεο digital foundry)που σε alpha φάση είναι τουλάχιστον μια γενιά μπροστά από το RDR2. 

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περιμένετε πρώτα να βγει και μετά τρώγεστε λέω εγώ. 

Κάθε thread θέλει και έναν moderator. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Insomnia PC gaming starter pack:

1. Θα τρεχει στο pc μου με ΧΥ specs?

2. Τα γραφικα ειναι/δεν ειναι καλα

3. Απαραίτητη σύγκριση με κονσόλες 

4. θα εχει R T X ?η 2099ti turbo μου περιμενει...

5. Πιανω 768kbps θα κυκλοφορησει σε δισκακι η πρεπει να το αφησω 15 μερες να κατεβαινει?

Αυτα πριν το release μετα παμε σε αλλα.. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσθεσε στο παραπανω και την ταχυτητα της συνδεσης του καθενος,με βαση πολλα προσφατα παιχνιδια των κοντα 100+GB χωρου :P

Δημοσ.
8 hours ago, Anuminas said:

το παιχνίδι είναι πανέμορφο, αλλά για εκφράσεις του τύπου "ρίχνει σαγόνια, εντυπωσιακό " κτλ είμαι φειδωλός, δεν είμαι χθεσινός, έχω δει και υπάρχουν πολλά παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά, καλοσχεδιασμένα με όμορφο κόσμο. Άλλα τα παιχνίδια που πάνε ένα βήμα μπροστά, τολμάνε, παρουσιάζουν κάτι που δεν έχει υπάρξει είναι μετρημένα στα δάχτυλα, σαν το Star Citizen (δες βιντεο digital foundry)που σε alpha φάση είναι τουλάχιστον μια γενιά μπροστά από το RDR2. 

Βέβαια το ένα είναι παιχνίδι και το άλλο προς το παρόν tech demo. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Βέβαια το ένα είναι παιχνίδι και το άλλο προς το παρόν tech 

Ηλεκτρονικο παιχνιδι ειναι, εχω παιξει εκατονταδες ωρες, ξερω.

Δημοσ.
16 minutes ago, Anuminas said:

Ηλεκτρονικο παιχνιδι ειναι, εχω παιξει εκατονταδες ωρες, ξερω.

Έχει βγει τελική έκδοση δηλαδή? 

Να μπω να το αγοράσω? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ADHD είπε

fixed. :P 

+

Storage Insomnia

Θα φτηνύνουν και άλλο οι SSD, γιατί δε θα χωράει στον 128ρη μου.

+

12 year old insomnia

Μόνο καουμπόϊδες έχει, που είναι οι νίντζα και οι πειρατές? Πως βάζω μέσα το skin μου από το fortnite?

+

Whale insomnia

Ξέρετε τα drop rate για τα lootboxes? Υπάρχει κάποιο exploit για να τα ανεβάσω? Πως βγάζω τα όρια για ηλεκτρονικές συναλλαγές από τη κάρτα της γυναίκας μου?

+

feminazi insomnia

Είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι στις γυναίκες στο camp? Και αυτές εργαζόμενες κοπέλες είναι με ίσα δικαιώματα. Τι έδεσε μια φεμινίστρια με το λάσο και την τάϊσε στους αλιγάτορες? Στα όπλααααααααααααα😂

+

"Mίστης"  insomnia

Θα έχει photo mode για όταν μπαίνω στο σαλούν και πληρώνω την τσα ^2? Υπάρχει κανένα mod για να μεγαλώσουμε το camera zoom ρε παλικάρια?  Καλή δουλειά στo ball shrinking simulation στα άλογα, αλλά εντάξει εγώ είμαι πιο πολύ του παραδοσιακού.

Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 3:05 ΜΜ, Anuminas είπε

Κυκλοφορησε τιποτα για το πως τρέχει σε διάφορες καρτες γραφικών;

το παιχνιδι θα είναι cpu bound αποκλειστικα

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...