Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, valantis123 είπε

Έλεος πραγματικά, εγώ σίγουρα δεν το είχα, αλλά το είχα παίξει παλιά. Δεν θυμάμαι να έκανα και fast travel ιδιαίτερα..

Μόνο αν το σώσει κανας moder όπως τα loading times του GTA online που σιγά μην ασχολείται και τοσος κόσμος όπως το GTA

Ναι οταν βγηκε δεν το ειχε το θεμα παρουσιαστηκε 2020 μετα απο καποιο update και μεχρι σημερα δεν εχουν καταφερει να το φτιαξουν. Και ειναι τελειως τυχαιο για αυτο δεν μπορουσα να καταλαβω τι φταιει αλλες φορες στη 1.30 ωρα αλλες στη μιση αλλες στη μια. Τελικα ειναι 100% το fast travel 2 μερες τωρα δεν εχω φαει crash και εχω παιξει πανω απο 10 ωρες. Σε αλλους το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο. 

Καλα που με ειπες για τον tesla και πηγα ξανα χωρις να με βγαλει quest τον βρηκα νεκρο ελυσα το μυστηριο του Dragic και τσιμπησα και την ηλεκτρικη λαμπα βγαζει ενα διαφορετικο φως απο την την κλασικη με πετρελαιο που εχουμε. Εχω τελειωσει τα carvings τα dreamcatchers τις καρτες απο τα τσιγαρα τα exotic quest με τις ορχιδεες και μου εμειναν 4 challenges[herbalist 9/10 και horseman 9/10 που δεν μπορω να τα ολοκληρω ακομα] και εφυγα φουλ να τελειωσω το chapter 4 σημερα να παω blackwater new austin και στο νησι δεν εχω ιδεα πως θα εξελιχθει και η αγωνια ειναι τεραστια. 

• Like 2
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι οταν βγηκε δεν το ειχε το θεμα παρουσιαστηκε 2020 μετα απο καποιο update και μεχρι σημερα δεν εχουν καταφερει να το φτιαξουν. Και ειναι τελειως τυχαιο για αυτο δεν μπορουσα να καταλαβω τι φταιει αλλες φορες στη 1.30 ωρα αλλες στη μιση αλλες στη μια. Τελικα ειναι 100% το fast travel 2 μερες τωρα δεν εχω φαει crash και εχω παιξει πανω απο 10 ωρες. Σε αλλους το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο. 

Καλα που με ειπες για τον tesla και πηγα ξανα χωρις να με βγαλει quest τον βρηκα νεκρο ελυσα το μυστηριο του Dragic και τσιμπησα και την ηλεκτρικη λαμπα βγαζει ενα διαφορετικο φως απο την την κλασικη με πετρελαιο που εχουμε. Εχω τελειωσει τα carvings τα dreamcatchers τις καρτες απο τα τσιγαρα τα exotic quest με τις ορχιδεες και μου εμειναν 4 challenges[herbalist 9/10 και horseman 9/10 που δεν μπορω να τα ολοκληρω ακομα] και εφυγα φουλ να τελειωσω το chapter 4 σημερα να παω blackwater new austin και στο νησι δεν εχω ιδεα πως θα εξελιχθει και η αγωνια ειναι τεραστια. 

Τώρα που τον βρήκες νεκρό "άνοιξε" και το Easter egg στην ουσία. 

Τα challenges carvings solo? χωρίς google? σκληρός! 

Πάρε το χρόνο σου γιατί ενώ πάει όλο πολύ αργααα... τελειώνει κάπως γρήγορα και δε το περίμενα. Καλά για την έρημο που ειναι στην ουσία του rdr1 και στο 2 δεν υπάρχει ιδιαίτερα στο single απορώ... αν θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν άλλο ενα game εκεί μέσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Τώρα που τον βρήκες νεκρό "άνοιξε" και το Easter egg στην ουσία. 

Τα challenges carvings solo? χωρίς google? σκληρός! 

Πάρε το χρόνο σου γιατί ενώ πάει όλο πολύ αργααα... τελειώνει κάπως γρήγορα και δε το περίμενα. Καλά για την έρημο που ειναι στην ουσία του rdr1 και στο 2 δεν υπάρχει ιδιαίτερα στο single απορώ... αν θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν άλλο ενα game εκεί μέσα.

Το Easter egg λες για τη λάμπα έτσι γιατί έκανα φύλλο και φτερό το εργαστήριο του έλεγα μήπως βρω κάπου το ρομπότ. Τα carvings είχα βρει 3 μόνος μου τα άλλα με χάρτη δεν υπήρχε περίπτωση ούτε σε 500 ώρες να βρω κάποια εκεί που ήταν και στο δεινόσαυρο έχω βρει 7 8 μέχρι στιγμής μόνος και θα δω πόσα ακόμα μέχρι το τέλος μετά με χάρτη δεν γίνετε αλλιώς. 

Χθες λιώσιμο τελείωσα chapter 4 με bronde και τράπεζα ξεπεταξα guarma πολύ δυνατό και διαφορετικά συναισθήματα από το υπόλοιπο παιχνίδι και το άφησα μετά την επίσκεψη του Milton στο βάλτο. Περιμένω πως και πως να πάω blackwater για το new Austin θα λες που ειναι στο rdr 1 έτσι? Να δω πότε θα πάω βλέπω στον επίλογο μόνο όπως το πάνε. Αγαπώ πάντως τι παιχνιδαρα είναι. Σαν ταινία που τη ζεις στο πετσι σου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι new Austin, δυτικά στον χάρτη αλλά δεν... θα δεις στο game.

Ναι έχει τρομερή ατμόσφαιρα δεν το συζητάμε σου μένει φουλ.

Με το ρομπότ είναι το Easter όχι κάτι ιδιαίτερο απλά έχει πάει και έχει κάτσει κάπου στον χάρτη :P

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, valantis123 είπε

Ναι new Austin, δυτικά στον χάρτη αλλά δεν... θα δεις στο game.

Ναι έχει τρομερή ατμόσφαιρα δεν το συζητάμε σου μένει φουλ.

Με το ρομπότ είναι το Easter όχι κάτι ιδιαίτερο απλά έχει πάει και έχει κάτσει κάπου στον χάρτη :P

Δεν το βρηκα ακομα καπου το ρομποτ εχω περιεργεια τωρα με αυτο που ειπες που θα το πετυχω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δεν το βρηκα ακομα καπου το ρομποτ εχω περιεργεια τωρα με αυτο που ειπες που θα το πετυχω. 

Χεχε ναι είναι όμως πολύ περίεργα εγώ από google είχα πάει το είδα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, valantis123 είπε

Χεχε ναι είναι όμως πολύ περίεργα εγώ από google είχα πάει το είδα 

Μαλλον απο εκει θα δω που να παω αν και προς το τελος μπας και το πετυχω ξαφνικα σε καποια απο τις περιπλανησεις μου. 

Το παω τρενο παντως τις τελευταιες μερες 66 ωρες σε 2 βδομαδες ειχα πολυ καιρο να δω στο steam βγαινει κοντα 5 ωρες καθημερινα. Αξιζει φουλ ομως η ολη εμπειρια. Μολις τελειωσα chapter 5 και φυγαμε για το 6. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μαλλον απο εκει θα δω που να παω αν και προς το τελος μπας και το πετυχω ξαφνικα σε καποια απο τις περιπλανησεις μου. 

Το παω τρενο παντως τις τελευταιες μερες 66 ωρες σε 2 βδομαδες ειχα πολυ καιρο να δω στο steam βγαινει κοντα 5 ωρες καθημερινα. Αξιζει φουλ ομως η ολη εμπειρια. Μολις τελειωσα chapter 5 και φυγαμε για το 6. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Δύσκολο να το πετύχεις γιατί δεν έχεις δουλειά εκεί που είναι να κάνεις κάτι στην ουσία, αλλά ναι κλαιν αστο για το τελος δεν ειναι και τίποτα ουαου.

Μια χαρά μπάλα το πάς, αλλά τελείωσε το γιατί εγώ την είχα πάθει... είχα φτάσει καπου chapter 2 ή 3 και έμπλεξα το είχα αφήσει και όταν το ξανά έπιασα το πήγα απο την αρχή γιατί το ήθελα να το έχω καθαρό στο μυαλό απο την αρχή μέχρι το τέλος :-D

Έρωτας το παιχνίδι είχα λιώσει και το online έπαιζαν πόλοι γνωστή και ειχε την φάση του.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Δύσκολο να το πετύχεις γιατί δεν έχεις δουλειά εκεί που είναι να κάνεις κάτι στην ουσία, αλλά ναι κλαιν αστο για το τελος δεν ειναι και τίποτα ουαου.

Μια χαρά μπάλα το πάς, αλλά τελείωσε το γιατί εγώ την είχα πάθει... είχα φτάσει καπου chapter 2 ή 3 και έμπλεξα το είχα αφήσει και όταν το ξανά έπιασα το πήγα απο την αρχή γιατί το ήθελα να το έχω καθαρό στο μυαλό απο την αρχή μέχρι το τέλος :-D

Έρωτας το παιχνίδι είχα λιώσει και το online έπαιζαν πόλοι γνωστή και ειχε την φάση του.

Εννοειται θα το τελειωσω 73% ειμαι στο completion και 62 στην ιστορια. Να σου πω την αληθεια το ειχα πιασει αρχες του χρονου και λογο δουλειας επιασα και αλλα παιχνιδια εκανα μια μεγαλη παυση πολλων μηνων 5-6 νομιζω το ειχα αφησει chapter 2 καπου 50 ωρες ημουν τωρα που το ξανα πιασα ομως και δεθηκα περισσοτερο εννοεται δεν θα πιασω αλλο μεχρι να το τελειωσω. Online δεν ασχολουμαι καθολου αλλα ισως παιξω λιγακι για την εμπειρια να δω πως το εχουν κανει λιγες ωριτσες και για κανα achievement για μας τους κολλημενους. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εννοειται θα το τελειωσω 73% ειμαι στο completion και 62 στην ιστορια. Να σου πω την αληθεια το ειχα πιασει αρχες του χρονου και λογο δουλειας επιασα και αλλα παιχνιδια εκανα μια μεγαλη παυση πολλων μηνων 5-6 νομιζω το ειχα αφησει chapter 2 καπου 50 ωρες ημουν τωρα που το ξανα πιασα ομως και δεθηκα περισσοτερο εννοεται δεν θα πιασω αλλο μεχρι να το τελειωσω. Online δεν ασχολουμαι καθολου αλλα ισως παιξω λιγακι για την εμπειρια να δω πως το εχουν κανει λιγες ωριτσες και για κανα achievement για μας τους κολλημενους. 

Μια χαρά απόλαυσε το γιατί δεν ξέρω πότε θα παίξουμε κάτι παρόμοιο, ευελπιστουσα για Rdr1 remake κάτι για το PC γιατί δυστυχώς δε το έχω παίξει αλλα μετα την φόλα με το gta trilogy δε βλέπω φώς.

Το online λογικά ξυνιλα θα σου φέρει μετά την γλύκα του στορυ, οσο λιγότερο τόσο καλύτερα πλέον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Μια χαρά απόλαυσε το γιατί δεν ξέρω πότε θα παίξουμε κάτι παρόμοιο, ευελπιστουσα για Rdr1 remake κάτι για το PC γιατί δυστυχώς δε το έχω παίξει αλλα μετα την φόλα με το gta trilogy δε βλέπω φώς.

Το online λογικά ξυνιλα θα σου φέρει μετά την γλύκα του στορυ, οσο λιγότερο τόσο καλύτερα πλέον.

Αχ αυτο το RDR1 remake πως το περιμενω στο PS3 ειχα παιξει 3-4 ωρες αλλα κατι το performance κατι τα γραφικα κατι με ειχε χαλασει δεν ξερω. Αυτο το remake απο τοτε το περιμενω οπως και εσυ μακαρι. Δεν θελουμε remastered οπως το gta trilogy ο θεος να το κανει remastered. Online ναι λιγες ωριτσες ισα ισα για τα επιτευγματα και τελος δεν ειμαι για online. Παιχνιδαρες υπαρχουν πχ witcher 3 ουτε αυτο το εχω παιξει ποτε και τωρα που ειπα οτι θα το πιασω με το RT update που πηρε ειπαν θα βγει το 1 σε remake και ισως περιμενω ακομα το σκεφτομαι. Μετα το RDR 2 θα πιασω uncharted 4 σε υπολογιστη παντα η death stranding και θα συνεχισω forza 4 που το αφησα στις 10 ωρες ελεγα να παιζω εναλλαξ rdr 2 και forza αλλα κολλησα ασχημα με το rdr και το αφησα για την ωρα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αχ αυτο το RDR1 remake πως το περιμενω στο PS3 ειχα παιξει 3-4 ωρες αλλα κατι το performance κατι τα γραφικα κατι με ειχε χαλασει δεν ξερω. Αυτο το remake απο τοτε το περιμενω οπως και εσυ μακαρι. Δεν θελουμε remastered οπως το gta trilogy ο θεος να το κανει remastered. Online ναι λιγες ωριτσες ισα ισα για τα επιτευγματα και τελος δεν ειμαι για online. Παιχνιδαρες υπαρχουν πχ witcher 3 ουτε αυτο το εχω παιξει ποτε και τωρα που ειπα οτι θα το πιασω με το RT update που πηρε ειπαν θα βγει το 1 σε remake και ισως περιμενω ακομα το σκεφτομαι. Μετα το RDR 2 θα πιασω uncharted 4 σε υπολογιστη παντα η death stranding και θα συνεχισω forza 4 που το αφησα στις 10 ωρες ελεγα να παιζω εναλλαξ rdr 2 και forza αλλα κολλησα ασχημα με το rdr και το αφησα για την ωρα. 

Όλα ωραία που είπες και παιχνιδαρες (death stranding δεν έχω ακόμα παίξει) αλλά σάν RDR2 δεν έχω νιώσει με τίποτα :-D 

Μακάρι remake το 1 γιατί αλλιώς πώς θα πάμε στο επόμενο... 

Μετά όντως ένα uncharted που είναι απλό ωραίο και μικρό σχετικά θα είναι οτι πρέπει για σβήσιμο. 

Εγω λεω να ανεβάσω το θέμα του biomutant που διάβαζα εδώ ότι το "κραζανε" αλλά το παίζω τώρα και μου αρέσει αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Όλα ωραία που είπες και παιχνιδαρες (death stranding δεν έχω ακόμα παίξει) αλλά σάν RDR2 δεν έχω νιώσει με τίποτα :-D 

Μακάρι remake το 1 γιατί αλλιώς πώς θα πάμε στο επόμενο... 

Μετά όντως ένα uncharted που είναι απλό ωραίο και μικρό σχετικά θα είναι οτι πρέπει για σβήσιμο. 

Εγω λεω να ανεβάσω το θέμα του biomutant που διάβαζα εδώ ότι το "κραζανε" αλλά το παίζω τώρα και μου αρέσει αρκετά.

Το RDR 1 νομιζω ειναι sequel του 2 οποτε πολυ σωστα λες παιξαμε το 2 τωρα θελει το 1 που συνεχιζει την ιστορια του arthur και αργοτερα αν βγαλουν το 3 το βλεπω το 2030 rockstar ειναι αυτη. Τα πρωτα 3 uncharted τα ηθελα στον υπολογιστη να σου πω λιγο τα θυμαμαι τα ειχα λιωσει στο ps3 οταν βγηκαν και το 3 με ελληνικα μου αρεσε ακομα παραπανω αλλα θα δω κανα recap video λιγο την ιστορια των πρωτων 3 και μετα θα το ξεκινησω. Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection το δινουν καπου 20 ωρες συνολικα για βασικη ιστορια και 50 για completion που δεν νομιζω να κανω δευτερο playthrough οποτε μιλαμε για 20-25 ωρες. Το death stranding 100 ωριτσες μεγαλο και αυτο εχω διαβασει πολυ αντικρουομενες αποψεις δεν εχω ιδεα απο ιστορια και ουτε ξερω αν μου αρεσει η οχι. Αγαπαμε kojima ομως. Αυτο το biomutant το περιμενα απο οταν το παρουσιασαν και με τα reviews που πηρε  το αφησα να το παρω οταν μπει στο humble choice. Μου αρεσουν πολυ ομως τα γραφικα ο κοσμος και οι μαχες απο το λιγο που ειδα. Το κραξιμο βλεπω πεφτει απο τις μονοτονες μαχες τα ιδια quest και τον αδειο κοσμο. Κατι παρομοιο με τα περισσοτερα παιχνιδια της ubisoft. Χαιρομαι που σου αρεσει εννοειται να γραψεις τις αποψεις σου στο θεμα να δουμε και μια οπτικη απο καποιον που του αρεσε το παιχνιδι. 

• Like 1
Δημοσ.

Να γίνει το remake του 1 και περιμένουμε και το 30 χαλάλι...:( 

Uncharted μόνο το 4 σε δανεικό PS4 έπαιξα ωραίο ήταν tomb raider σε ποίο chill νομίζω θα έλεγα. 

Stranding ε ναι Kojima οπότε θα παιχτεί σίγουρα αφού το κέρασε και η Epic.

Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω αναλυτικό review δεν το έχω πολύ... αλλά άδειο δε τον λεω τον κόσμο του biomutant μονο με της μάχες μπορεί να συμφωνώ αλλά και εκεί έχει πολλά στυλ που μπορείς να επιλέξεις και να δοκιμάζεις διάφορα. Μπορεί να το φτιάξανε σε σχέση με τα πρώτα reviews.

Απόλαυσε RDR2 και μετά βλέπεις... δε χρειάζεται να ασχολείσαι και με της GPU έτσι όπως τα έχουν κάνει...😋 μόνο RDR2 και χαλάρωση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/1/2023 στις 11:51 ΜΜ, valantis123 είπε

Να γίνει το remake του 1 και περιμένουμε και το 30 χαλάλι...:( 

Uncharted μόνο το 4 σε δανεικό PS4 έπαιξα ωραίο ήταν tomb raider σε ποίο chill νομίζω θα έλεγα. 

Stranding ε ναι Kojima οπότε θα παιχτεί σίγουρα αφού το κέρασε και η Epic.

Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω αναλυτικό review δεν το έχω πολύ... αλλά άδειο δε τον λεω τον κόσμο του biomutant μονο με της μάχες μπορεί να συμφωνώ αλλά και εκεί έχει πολλά στυλ που μπορείς να επιλέξεις και να δοκιμάζεις διάφορα. Μπορεί να το φτιάξανε σε σχέση με τα πρώτα reviews.

Απόλαυσε RDR2 και μετά βλέπεις... δε χρειάζεται να ασχολείσαι και με της GPU έτσι όπως τα έχουν κάνει...😋 μόνο RDR2 και χαλάρωση.

Καλημέρα. Μακάρι το remake όλοι οι gamers ελπίζουν. Κάπως έτσι ειναι τα uncharted σίγουρα πιο κινηματογραφικα το death stranding έχω την DC πολύ καιρό στο steam αλλά έτσι έμεινε μέχρι στιγμής. Αναμένω κριτική σου για biomutant πήρε κάποια updates από όσο είδα. Απολαμβάνω τις τιμές των gpu είμαι με 6800xt οπότε δεν καίγομαι καθόλου αλλά κάθε πτώση ευπρόσδεκτη και μετά από χρόνο άνετα περιμένω για να πέσουν το τεράστιο backlog φτάνει για 2 3 ζωές οπότε καταλαβαίνεις. 

Spoiler

Στο rdr 2 τώρα τη γροθιά στο στομάχι ήταν η αρρώστια. Δεν το περίμενα. Τώρα νιώθω τη λύτρωση στο πετσι μου απίστευτο. Τελείως αλλαγή πλεύσης του Arthur και αρκετά πιο δραματικες αρκετές αποστολές. Τώρα είδα στο rdr 1 έχουμε τον John από το 2 όχι τον Arthur και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...