Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, just getting started είπε

Του παιχνιδιού είναι το πρόβλημα, παρόλα αυτά δεν το τυχαίνουν όλοι. Εγώ ας πούμε δεν το έχω τύχει ποτέ.

Δοκίμασε μήπως αν σβήσεις τα shader files και τα settings στα documents (να τρέξει δλδ σαν first launch) φτιάξει.

Παίξε λίγο με default settings μόνο και μόνο να δεις αν το κάνει.

Και unistall ολο το παιχνιδι εκανα και διαγραφη εκει στα documents που ειναι ολα τα αρχεια παλι τιποτα. Ειναι τελειως τυχαιο το προβλημα μπορει να το κανει στη 1 ωρα και 10 λεπτα μπορει και στη 1 ωρα και 40 λεπτα και σε εντελως τυχαιες στιγμες. Το καλο ειναι οτι το προχωραω αλλα ειναι πολυ σπαστικο να σε βαραει crash ενω εισαι στο τελος της αποστολης. Γιατι τις υπολοιπες φορες κανει autosave συχνα οποτε δεν χανω τιποτα αλλα στην αποστολη ξανα απο την αρχη. 

Ενω σαν παιχνιδι τρεχει αψογα με πολυ καλο performance μηδεν stutter αυτο το crash χαλαει ολη την καλη εμπειρια του παιχνιδιου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Και unistall ολο το παιχνιδι εκανα και διαγραφη εκει στα documents που ειναι ολα τα αρχεια παλι τιποτα. Ειναι τελειως τυχαιο το προβλημα μπορει να το κανει στη 1 ωρα και 10 λεπτα μπορει και στη 1 ωρα και 40 λεπτα και σε εντελως τυχαιες στιγμες. Το καλο ειναι οτι το προχωραω αλλα ειναι πολυ σπαστικο να σε βαραει crash ενω εισαι στο τελος της αποστολης. Γιατι τις υπολοιπες φορες κανει autosave συχνα οποτε δεν χανω τιποτα αλλα στην αποστολη ξανα απο την αρχη. 

Ενω σαν παιχνιδι τρεχει αψογα με πολυ καλο performance μηδεν stutter αυτο το crash χαλαει ολη την καλη εμπειρια του παιχνιδιου. 

Πρώτη φορά το ακούω και εγώ, μια χαρά το είχα παίξει και στο single + online, κάτι crash που και που λόγω alt+tab OC κτλ τα κλασικά. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Πρώτη φορά το ακούω και εγώ, μια χαρά το είχα παίξει και στο single + online, κάτι crash που και που λόγω alt+tab OC κτλ τα κλασικά. 

Ισως να παρουσιαστηκε μετα απο καποιο update δεν εχω ιδεα και εγω. Τις πρωτες 60 ωρες μηδεν crash και 2 και 3 ωρες κανενα θεμα. Ξαφνικα παρουσιαστηκε. 

Γινετε χαμος με αυτο το προβλημα και reddit και youtube ολοι προτεινουν λυσεις καμια ομως δεν το φτιαχνει λενε οτι ειναι θεμα των servers αλλα αν ηταν δεν θα ειχε προβλημα και η σπασμενη εκδοση που γραφουν καποιοι. 

https://www.google.com/search?q=red+dead+redemption+2+error+fffff&sxsrf=ALiCzsbbCg-57k_8TbncFqseYWOgYhURZA%3A1672343317535&ei=Fe-tY4igIMWVsAfy24mgBg&ved=0ahUKEwjI_oirzJ_8AhXFCuwKHfJtAmQQ4dUDCA8&uact=5&oq=red+dead+redemption+2+error+fffff&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIGCAAQFhAeMggIABAWEB4QCjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoKCAAQRxDWBBCwA0oECEEYAEoECEYYAFCeAlieAmC-BGgBcAF4AIABeYgBeZIBAzAuMZgBAKABAcgBBMABAQ&sclient=gws-wiz-serp

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε

πανέμορφο

Το θεωρω ενα θαυμα στα γραφικα το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ο φωτισμος ειναι οτι καλυτερο εχω δει ειδικα βραδυ καθεσε και το χαζευεις. Εχω βαλει δικο μου reshade και καθαριζει παρα πολυ το παιχνιδι απο μια μικρη ασπριλα που εχει ωστε να βγει το παραπανω αποτελεσμα. Βροχη+βραδυ+saint denis μπορεις να κανεις βολτες με τις ωρες μεσα στην πολη. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Το παιχνίδι είναι σταθερότατο με μηδενικά ctd. Είναι αρκετά απαιτητικό και εκθέτει τα ""σταθερα" oc uv κλπ.

Μπα δεν εκθετει τιποτα. Το fast travel κανει ολη τη δουλεια. Μολις κανω 3-4 fast travel στο επομενο 10λεπτο θα κρασαρει. Ενω μπορει να παιζω 4-5 ωρες σερι με μηδεν error ffffff με το ιδιο ακριβως OV/UV. Πρωτες 50-60 ωρες που δεν ειχα το fast travel ειχα μηδεν crash με το ιδιο profile. Και ειπα να δοκιμασω να δω χωρις fast travel αν υπαρχουν crash και δεν υπαρχει κανενα. Αρα οταν παρουσιαστει το θεμα με τα fast travel απλα μην το χρησιμοποιησετε και δεν θα εχετε ποτε crash. Δοκιμασα και με stock την καρτα προφανως παλι στην ωρα crash μετα απο 3-4 fast travel. Eχω παιξει 160 ωρες μεχρι στιγμης ειμαι στο τελος των challenges. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε

Οι μνημες και ο cpu ειναι στοκ? Σε μένα με 200+ ώρες σε δύο διαοφρετικα setup δεν έκανε κιχ.

Ολα stock ναι. Δεν παρουσιαζετε σε ολους αλλα ειναι γενικο το προβλημα αν σου κατσει δεν το γλιτωνεις ουτε με reinstall. Μονη λυση να μην γινετε fast travel απο την εξοχη σημερα επαιξα 7 ωρες δεν εκανα fast travel και ειχα μηδεν crash. Και προχθες εκανα απανωτα 4 fast travel στη σειρα και στο μισαωρο ειχα το error ffffff. Εχουν γινει πολλα reports στην rockstar αλλα η δεν μπορει να βρει το προβλημα η απλα δεν ασχολειται. Και παρουσιαστηκε μετα απο ενα συγκεκριμενο update που πηρε το παιχνιδι. Μεχρι σημερα γινεται χαμος τη λυση τη βρηκα μετα απο αρκετους πειραματισμους. Αν παιζει θεμα με UV καρτας παντα θα γυρισει στα default αν κρασαρει εχω να δω την καρτα να γυρναει default αρκετους μηνες. Οπως και να εχει η λυση υπαρχει και αυτο με νοιαζει λιγο παραπανω ωρα με το αλογο αντι για fast travel μικρο το κακο αφου αλλη λυση δεν βρηκα πουθενα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Είσαι άτυχος, δεν πειράζει καλύτερα με το άλογο ενισχύει και το immersion!! Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά το έπαιξα το '20.

Δεν πειραζει φτανει που βρηκα τη λυση γιατι αυτο με εκαιγε περισσοτερο το fast travel λιγο με νοιαζει να μην το χρησιμοποιω. Εχεις 2 χρονια να το πιασεις λογικα μετα παρουσιαστηκε το θεμα ειδικα μετα το 21 βλεπω ολα τα θεματα. Ειναι 100% μετα απο update και μετα απο fast travel ειναι σιγουρο οτι θα κρασαρει. Ακομα και το fast travel παντως οπως το εκαναν εχει καποιο immersion δεν παει οπως σε αλλα παιχνιδια κατευθειαν στον προορισμο. 

Δημοσ.

Δεν περιμενα το παιχνιδι να εχει μεσα και portals/time travel. Απο το side quest με τα rock carvings

Spoiler

Red-Dead-Redemption-2-2023-01-02-03-51.p
Red-Dead-Redemption-2-2023-01-02-03-52-1

Και στην κορυφη του κοσμου

Spoiler

Red-Dead-Redemption-2-2023-01-02-03-22-1
Red-Dead-Redemption-2-2023-01-02-03-31.p

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισημη απαντηση απο rockstar για το θεμα με το FFFFF error απο παλιο post στο reddit. 

Γινεται χαμος και ειναι κυριως στο fast travel μετα απο ενα update. Το γνωριζουν αλλα μαλλον δεν εχουν ιδεα πως να το φτιαξουν. Το περιεργο ειναι οτι με χρηση του τρενου δεν εχει κανενα θεμα πας οπου θελεις κανονικα. Διαβαζω παντως οτι σε αλλους δινει instant crash με το παραμικρο ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα μεχρι 3 fast travel σιγουρα ομως στο επομενο μισαωρο θα κρασαρει μετα το τριτο fast travel. Κλασικη rockstar και το GTA IV το αφησε σε πολυ χειροτερα χαλια με το performance εδω ενω εχουμε αψογο performance με μηδεν stutters αυτο το error ειναι θεμα. 

Spoiler

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Επισημη απαντηση απο rockstar για το θεμα με το FFFFF error απο παλιο post στο reddit. 

Γινεται χαμος και ειναι κυριως στο fast travel μετα απο ενα update. Το γνωριζουν αλλα μαλλον δεν εχουν ιδεα πως να το φτιαξουν. Το περιεργο ειναι οτι με χρηση του τρενου δεν εχει κανενα θεμα πας οπου θελεις κανονικα. Διαβαζω παντως οτι σε αλλους δινει instant crash με το παραμικρο ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα μεχρι 3 fast travel σιγουρα ομως στο επομενο μισαωρο θα κρασαρει μετα το τριτο fast travel. Κλασικη rockstar και το GTA IV το αφησε σε πολυ χειροτερα χαλια με το performance εδω ενω εχουμε αψογο performance με μηδεν stutters αυτο το error ειναι θεμα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_1.png

Έλεος πραγματικά, εγώ σίγουρα δεν το είχα, αλλά το είχα παίξει παλιά. Δεν θυμάμαι να έκανα και fast travel ιδιαίτερα..

Μόνο αν το σώσει κανας moder όπως τα loading times του GTA online που σιγά μην ασχολείται και τοσος κόσμος όπως το GTA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...