Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάθεμα

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Για παμε legendary satchel να εχουμε λιγο ανεση στο loot

Red-Dead-Redemption-2-2022-12-06-01-39.p

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το ξεκίνησα! 6 ώρες μετρημένες εχθές το απόγευμα και ακόμα να βρω αυτό το παλιό-κούναβο (badger) για το δεύτερο satchel. Λες και δεν κάνει spawn καθόλου στο δικό μου save

Μπράβο σου μια χαρά!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Για παμε legendary satchel να εχουμε λιγο ανεση στο loot

Red-Dead-Redemption-2-2022-12-06-01-39.p

Συγνωμη αλλα γιατι δε βρισκω αυτην την επιλογη; τυφλος ειμαι; Μηπως σημασια εχει να πας σε συγκεκριμενο trapper;
εντω μεταξυ τον επικ Ταρανδο τον βρηκα ευκολα, πηρα και τα κερατα χωρις προβλημα

edit: 17% ιστορια και 29% completion. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδαρα, καθε μερα με εκπλησσει με νεα διαφορα events..

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Ανάθεμα

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το ξεκίνησα! 6 ώρες μετρημένες εχθές το απόγευμα και ακόμα να βρω αυτό το παλιό-κούναβο (badger) για το δεύτερο satchel. Λες και δεν κάνει spawn καθόλου στο δικό μου save

Μπράβο σου μια χαρά!!

Badger θα βρεις σε πολλά σημεία του χάρτη. Ένα σίγουρο σημείο είναι στο Montana River κατω απο την strawberry αλλά και στο σταθμό δίπλα στον trapper πάντα έβρισκα εκει όταν ήθελα. Varmint rifle και στο κεφάλι για perfect pelt. 

3 ώρες πριν, Sartiv είπε

Συγνωμη αλλα γιατι δε βρισκω αυτην την επιλογη; τυφλος ειμαι; Μηπως σημασια εχει να πας σε συγκεκριμενο trapper;
εντω μεταξυ τον επικ Ταρανδο τον βρηκα ευκολα, πηρα και τα κερατα χωρις προβλημα

edit: 17% ιστορια και 29% completion. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνιδαρα, καθε μερα με εκπλησσει με νεα διαφορα events..

Ειναι η τέρμα κάτω στον Pearson κλειδωμένη μέχρι να κάνεις craft όλα τα υπόλοιπα. Δεν έψαχνα για τον αρσενικό moose αλλά νομίζω πρώτη φορά χθες τον βρήκα στη λιμνη δίπλα στην strawberry που έχει και κάστορες. Δεν ξέρω γιατί δεν με πέταξε τα κέρατα κάποιο bug μιας και έφυγε 1 hit με sniper rifle και πήρα perfect pelt. Το παιχνιδι ειναι ένα έπος θα προσπαθήσω για 100% με τα challenges τα οποία κάποια είναι δύσκολα και μου αρέσει. Όποιον stranger βρίσκεις να τον βοηθάς θα περιμένουν εκπλήξεις αργότερα όταν τους ξανά συναντήσεις. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Badger θα βρεις σε πολλά σημεία του χάρτη. Ένα σίγουρο σημείο είναι στο Montana River κατω απο την strawberry αλλά και στο σταθμό δίπλα στον trapper πάντα έβρισκα εκει όταν ήθελα. Varmint rifle και στο κεφάλι για perfect pelt. 

Ειναι η τέρμα κάτω στον Pearson κλειδωμένη μέχρι να κάνεις craft όλα τα υπόλοιπα. Δεν έψαχνα για τον αρσενικό moose αλλά νομίζω πρώτη φορά χθες τον βρήκα στη λιμνη δίπλα στην strawberry που έχει και κάστορες. Δεν ξέρω γιατί δεν με πέταξε τα κέρατα κάποιο bug μιας και έφυγε 1 hit με sniper rifle και πήρα perfect pelt. Το παιχνιδι ειναι ένα έπος θα προσπαθήσω για 100% με τα challenges τα οποία κάποια είναι δύσκολα και μου αρέσει. Όποιον stranger βρίσκεις να τον βοηθάς θα περιμένουν εκπλήξεις αργότερα όταν τους ξανά συναντήσεις. 

Βοηθησα καποιον που δηλητηριαστηκε απο φιδι και αργοτερα μερες με βρηκε στην πολη και μου εκανε δωρο ενα οπλο επιλογης μου! ΕΠΙΚΟ λεμε!

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Συμβουλή είναι να μην κυνηγάς συγκεκριμένα, παίξε κανονικά και θα βρείς τα πάντα καθώς παίζεις.

• Like 4
Δημοσ.
Spoiler

image.png.19d4787886fdf94f4a3b08ee642ed2f1.png

Τέλος του 6ου chapter για μένα και οδεύω πλέον προς επίλογο στις 70κατι ώρες.

Για τα γούστα μου το καλύτερο βιντεοπαίχνιδι όλων των ετών? Πιθανώς. Τι να πρωτοπείς. Απλα τεχνη.

Spoiler

Ένα ταξίδι προσπάθειας εξιλέωσης που ξεκίνησα ως ένας αδίστακτος outlaw και κατέληξα να παλεύω για το καλύτερο δυνατό των γύρω του. Και παρολαυτά πέθανε μόνος του. Top video game απωλειες

Kαι μαζι εχασα και το τερματισμενο Arabian μου. :P

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Βοηθησα καποιον που δηλητηριαστηκε απο φιδι και αργοτερα μερες με βρηκε στην πολη και μου εκανε δωρο ενα οπλο επιλογης μου! ΕΠΙΚΟ λεμε!

Ετσι ακριβως θα συναντησεις και αλλους οι οποιοι επισης θα σε αφησουν να παρεις κατι χωρις χρηματα απο ενα store. Που να πας και saint denis δεν υπαρχει πραγματικα αυτο που εφτιαξαν. Πηγα θεατρο σαν αυτο που βρισκεις valentine και ηταν υπερπαραγωγη δηλαδη σαν να το ζεις κυριολεκτικα η λεπτομερεια ατμοσφαιρα ολα εξαιρετικα. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχει βρει κανεις καποιο θησαυρο μεσω χαρτη; Οχι μεσω google/guide , αυτο δε προκειται να κανω ποτε. :) Κοιταζω συνεχως γυρω τα τοπια.. που θα παει καπου καποτε καπως θα εντοπισω ενα μερος :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Εχει βρει κανεις καποιο θησαυρο μεσω χαρτη; Οχι μεσω google/guide , αυτο δε προκειται να κανω ποτε. :) Κοιταζω συνεχως γυρω τα τοπια.. που θα παει καπου καποτε καπως θα εντοπισω ενα μερος :)

Βρηκα τον πρωτο μου θυσαυρο εντελως τυχαια πανω σε ενα υψωμα ηταν πλαγια και ηταν τερμα ακρη. Θελει πολυ παρατηρηση τον χαρτη που αγοραζεις απο τον πλανοδιο προχθες βρηκα και εναν ακομα χαρτη εντελως τυχαια σε σπιτι κρυμμενο. Δεν ειναι καθολου ευκολο πρεπει καπως να προσανατολιστεις πανω στον χαρτη και να ψαξεις να βρεις τους θυσαυρους. Ο χαρτης στο μεταξυ ειναι τεραστιος πραγματικα δεν ξερω πως θα καταφερουμε να τους βρουμε ολους χωρις guide στο τελος για το explorer challenge. Φανταζομαι βρηκες τον θυσαυρο μεσα στο δεντρο ετσι μολις συναντας τον πλανοδιο? Ειναι κοντα στο πρωτο camp εχει μια μεγαλη τρυπα το δεντρο. Επισης θυμαμαι βρηκα και εκει στα ιαματικα λουτρα που βγαινει ο ζεστος καπνος ακομα ενα hint για τον μεγαλυ θυσαυρο αν πας ψαξε κοντα στη μεση σε εκεινο το μερος. Και ο τριτο hint ειναι σε ενα μικρο σαν νησακι ακομα δεν το βρηκα αυτο. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρηκα τον πρωτο μου θυσαυρο εντελως τυχαια πανω σε ενα υψωμα ηταν πλαγια και ηταν τερμα ακρη. Θελει πολυ παρατηρηση τον χαρτη που αγοραζεις απο τον πλανοδιο προχθες βρηκα και εναν ακομα χαρτη εντελως τυχαια σε σπιτι κρυμμενο. Δεν ειναι καθολου ευκολο πρεπει καπως να προσανατολιστεις πανω στον χαρτη και να ψαξεις να βρεις τους θυσαυρους. Ο χαρτης στο μεταξυ ειναι τεραστιος πραγματικα δεν ξερω πως θα καταφερουμε να τους βρουμε ολους χωρις guide στο τελος για το explorer challenge. Φανταζομαι βρηκες τον θυσαυρο μεσα στο δεντρο ετσι μολις συναντας τον πλανοδιο? Ειναι κοντα στο πρωτο camp εχει μια μεγαλη τρυπα το δεντρο. 

Ναι αυτο εχω βρει ηδη, ηταν μεσω ιστοριας δηλαδη. Περα απ αυτο, δεν εχω βρει αλλο θησαυρο. Οντως ειναι τεραστιος ο χαρτης.... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sartiv είπε

Ναι αυτο εχω βρει ηδη, ηταν μεσω ιστοριας δηλαδη. Περα απ αυτο, δεν εχω βρει αλλο θησαυρο. Οντως ειναι τεραστιος ο χαρτης.... 

Αν πηρες τον πρωτο χαρτη το πρωτο hint ειναι σε κατι βραχια ειναι αρκετη πλαγια εκει κοντα στο πρωτο camp θα το καταλαβεις οταν το δεις το δευτερο εκει στα ιαματικα λουτρα και το τριτο ακομα ψαχνουμε. Για τον αλλο θυσαυρο που βρηκα στο σπιτι ακομα δεν ασχοληθηκα καθολου. Στο μεταξυ η θεια με τους δεινοσαυρους μονο 1 βρηκα μεχρι τωρα και εγω ψαξει πολυ μερος απο το χαρτη. Στα αλλα τα dreamcatchers που ειναι στα δεντρα τα παω καλυτερα 5-6 εχω βρει μεχρι τωρα. Παντα ειχε τετοια collectibles η rockstar που ειναι πρακτικα ακατορθωτο να τα βρεις ολα χωρις καποιο guide πρεπει κυριολεκτικα να ψαξεις κατω απο καθε πετρα του χαρτη κατι που ειναι αδυνατο και 500 ωρες να παιξεις. Θελει και τυχη προφανως. Στο GTA 5 θυμαμαι κατι κομματια παλι διασπαρτα για να τα βρεις χωρις guide δεν ηταν εφικτο. Βρισκουμε οτι μπορουμε μεχρι να το τελειωσουμε μετα αν θελουμε να τα κανουμε ολα τα collectibles ειδικα dreamcatchers/δεινοσαυρος δεν δινουν κανενα hint ειναι καθαρα τυχη να τα βρουμε χωρις guide απλα δεν υπαρχει περιπτωση για ολα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Χαχα μολις βρηκα και το legendary map fish (στορυ 20% και total 32%) , ενταξει εχει απειρα πραγματα το παιχνιδι...... 

Εχει 11 νομιζω legendary fish. Και πολλα legendary animals. Εχει παρα πολλα παρε το χρονο σου και απολαυσε το. Που να δεις οταν κανεις το wild life exhibition που θελει διαφορα περιεργα πουλια η ζωα. Και αν αργησεις και να τα βρεις μπορει να σαπισει το αλλο ζωο οποτε πρεπει να το ξανα βρεις σε perfect pelt. Δωσε του το χρονο που του αρμοζει κατσε και λιγο εκει στο camp πειτα τα με τους αλλους και οσο βελτιωνετε η κατασταση θα βλεπεις τον Χαβιε να παιζει κιθαριτσα γενικα θα υπαρχει ενα πολυ ωραιο κλιμα μεταξυ των ανθρωπων του camp. Προσπαθω κανω παραλληλα και challenges και φευγει η ωρα παρα πολυ ευκολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Να σας ρωτήσω πόση ραμ χρειάζεσαι για να παίξεις το game  γτ εμένα με 8 gb δεν με αφήνει να το κανω ινσταλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...