Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakinen είπε

Απλά απορώ πόσο χάλια μου φάνηκε στα μάτια μία οθόνη που προτείνουν σχεδόν όλοι. Μάλιστα ήταν ως προτεινόμενη στα review μέχρι και τώρα μπορώ να πω. 

Κοίτα για competitive gaming είναι άψογη low input lag πολυ καλα χρώματα απλά ως ips κακή αντίθεση σε σκοτεινές σκηνές οι οποίες φαίνονται γκρι. Δες κάποιο VA monitor με 3000+ αντίθεση παίζουν αρκετά στην τιμή της dell θα σε ικανοποιησουν αρκετά στον οπτικό τομέα. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, liakinen είπε

Απλά απορώ πόσο χάλια μου φάνηκε στα μάτια μία οθόνη που προτείνουν σχεδόν όλοι. Μάλιστα ήταν ως προτεινόμενη στα review μέχρι και τώρα μπορώ να πω. 

Εγώ πάντως που έχω τη συγκεκριμένη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μήπως είδες καμία ακαλιμπράριστη οθόνη και απέκτησες τέτοια άποψη; Ειδικά Apex που λιώνω, είναι απόλαυση!

Στα του θέματος αξίζει τα 7€ παραπάνω η Ultimate edition; Δεν με ενδιαφέρουν cosmetics κλπ, έχει κάποιο bonus content ας πούμε ή να πάρω την απλή με στα 20€ ;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ πάντως που έχω τη συγκεκριμένη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μήπως είδες καμία ακαλιμπράριστη οθόνη και απέκτησες τέτοια άποψη;

Στα του θέματος αξίζει τα 7€ παραπάνω η Ultimate edition; Δεν με ενδιαφέρουν cosmetics κλπ, έχει κάποιο bonus content ας πούμε ή να πάρω την απλή με στα 20€ ;

Μία αποστολή νομίζω έχει παραπάνω η Ultimate. 

Στα της οθόνης, όχι ήταν σωστά ρυθμισμένη και το μόνο θέμα που είχε ήταν ότι το μαύρο σε σκοτεινές σκηνές ήταν γκρι. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ πάντως που έχω τη συγκεκριμένη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μήπως είδες καμία ακαλιμπράριστη οθόνη και απέκτησες τέτοια άποψη; Ειδικά Apex που λιώνω, είναι απόλαυση!

Η ultimate δίνει μια 10 λεπτη αποστολή για robbery και κάποια cosmetics. Αν λιώσεις στο online πας ultimate αλλιώς δεν αξίζει όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να μεταφερω τα save του story mode απο το pc μου στην εκδοση του xbox series x?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
14 hours ago, giorgosmcmc said:

Γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να μεταφερω τα save του story mode απο το pc μου στην εκδοση του xbox series x?

Σε πόσα θέματα πρέπει να σου πουν ότι δεν γίνεται για να το δεχθείς? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε

το ξαναέβαλα, δεν άντεξα. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

Επος ειναι. Τεραστιο επος. Εχω 80 ωρες και ακομα ειμαι chapter 3 και 48% completion συνολικα και καπου 30% ιστορια. Το παω οσο πιο αργα γινεται πρεπει να ζησεις καθε στιγμη για να παρεις το 100% απο ενα τετοιο παιχνιδι. 

7 λεπτά πριν, enwsiths είπε

Εγώ έχασα τα saves και βρισκόμουν στο 70% completion στο dark souls. Δεν το ξαναεβαλα ποτέ…

Πως χανεις τα saves? Ανεβαινουν στο cloud μολις κλεισεις το παιχνιδι δεν χανονται ποτε πρακτικα οσο συνδεεσαι με το λογαριασμο σου στο rockstar launcher. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πως χανεις τα saves? Ανεβαινουν στο cloud μολις κλεισεις το παιχνιδι δεν χανονται ποτε πρακτικα οσο συνδεεσαι με το λογαριασμο σου στο rockstar launcher. 

Απ' ότι καταλαβαίνω, αναφέρεται στο dark souls, όπως και γράφει.

• Like 1
Δημοσ.

Να βρισκεις Western Moose perfect pelt και να μην σε πεταει τα κερατα του να φτιαξω αυτο που χρειαζεται στο camp. Bug? Μιας και επρεπε να μου τα δωσει. Αντε να ξανα κανει spawn. Επισης το παιχνιδι αρχισε πεταει FFFFFFF error παντα μετα την ωρα και απο οτι βλεπω ουτε η rockstar μπορει να βρει τι φταιει και το αφησε ετσι. Αρχισε μετα απο μια συγκεκριμενη αποστολη και οντως στους περισσοτερους μετα απο εκει ξεκιναει το error. Παιζεις μια ωρα βγαινεις και ξανα δεν υπαρχει αλλη λυση πουθενα. 

Red-Dead-Redemption-2-2022-12-05-21-43.p

Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 3:34 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Στις 4/12/2022 στις 6:23 ΜΜ, NickTG είπε

Σε πόσα θέματα πρέπει να σου πουν ότι δεν γίνεται για να το δεχθείς? 

Ούτε τον online χαρακτηρα μου μπορω να μεταφερω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...