Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Το GTA V το είχα πάρει απο το Epic και αν πατησω να το κάνω Launch απο Epic ανοιγει το Launcher της ROCKSTAR μπαινει κανονικά. Αλλά μολις κλείσω το Game κλείνει και ο Launcher.

image.png.9c91abc01987d0bdf295a0399966ae0c.png

image.png.f8f686db50a5cf92b314cccf292703c4.png

Το θέμα ειναι οτι έχω 3 μειλ τα δοκίμασα και τα 3 και κανενα δεν αντιστοιχει στο PolonosGR

Άρα το λαθος είναι στο mail όπως γράφει. PolonosGR υπάρχει λογαριασμός και εκεί είναι και τα παιχνίδια. Το email από αυτό το λογαριασμό να βάλεις. Αν βάζεις το σωστό mail και σου λέει οτι αντιστοιχη σε άλλο στείλε mail το support μήπως έπαιξε hack και σου άλλαξαν το mail στο λογαριασμό που είχες τα παιχνίδια. 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Άρα το λαθος είναι στο mail όπως γράφει. PolonosGR υπάρχει λογαριασμός και εκεί είναι και τα παιχνίδια. Το email από αυτό το λογαριασμό να βάλεις. Αν βάζεις το σωστό mail και σου λέει οτι αντιστοιχη σε άλλο στείλε mail το support μήπως έπαιξε hack και σου άλλαξαν το mail στο λογαριασμό που είχες τα παιχνίδια. 

Μαλλον εφαγα χακ οντως....Μου κανανε ενα email verification και password reset και ολα επανήλθαν

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Μαλλον εφαγα χακ οντως....Μου κανανε ενα email verification και password reset και ολα επανήλθαν

Τελεια χαιρομαι που βοηθησα και χαιρομαι που επανεφερες το λογαριασμο σου. Καλο gaming. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Με το ιστορικο χαμηλοτερο, το αγορασα και εγω. Ειμαι μετα απ τη ληστεια του τραινου στην αρχη, και μου φαινεται πως σπαταλαει ΠΟΛΥ ΩΡΑ στο καλπασμο αλογου χωρις να κανεις τιποτα... Ελπιζω να ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα γιατι φαινεται πολυ εξαιρετικο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Με το ιστορικο χαμηλοτερο, το αγορασα και εγω. Ειμαι μετα απ τη ληστεια του τραινου στην αρχη, και μου φαινεται πως σπαταλαει ΠΟΛΥ ΩΡΑ στο καλπασμο αλογου χωρις να κανεις τιποτα... Ελπιζω να ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα γιατι φαινεται πολυ εξαιρετικο

Βαζε το αυτοματο, ακου τους διαλόγους οταν εχει και απολαυσε το τοπίο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Σε DirectX σας δουλεύει το MSI Afterburner & το Riva ή τρώτε crash to desktop στο πρώτο loading screen;

Σε VulKan δεν έχω θέμα. 

Όχι μου έτρεχε κανονικά όταν έκανα δοκιμες. Γιατί το τρέχεις σε DX όμως? Καλύτερα Vulkan από τις δοκιμες που έχω κάνει. Aμα θες πες έχω κρατήσει screens με optimized settings για ποτε κάτω από 60fps.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι μου έτρεχε κανονικά όταν έκανα δοκιμες. Γιατί το τρέχεις σε DX όμως? Καλύτερα Vulkan από τις δοκιμες που έχω κάνει. Aμα θες πες έχω κρατήσει screens με optimized settings για ποτε κάτω από 60fps.

Settings έχω από Hardware unboxed ευχαριστώ. 

Απλά κάτι δοκιμές μου ήρθε να κάνω και μόνο αν κλείσω MSI & Riva κάνει Load σε αντίθεση με Vulkan που δεν έχει θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakinen είπε

Settings έχω από Hardware unboxed ευχαριστώ.

Cool και εγώ θα ίδια περίπου χρησιμοποίησα με μερικές αλλαγές. Θα σου πρότεινα επίσης να αποφύγεις το DLSS και το FSR άμα δεν έχεις σοβαρό θέμα με τα fps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, liakinen είπε

Σε DirectX σας δουλεύει το MSI Afterburner & το Riva ή τρώτε crash to desktop στο πρώτο loading screen;

Σε VulKan δεν έχω θέμα. 

Μην ασχοληθείς καν με dx. Με vulkan είναι βούτυρο και τρέχει υποδειγματικα. Με dx έχει κάποια micro stutters έχω και εκεί. Δουλεύουν και τα 2 προγράμματα που ανέφερες πάντως και με τα 2 api. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Cool και εγώ θα ίδια περίπου χρησιμοποίησα με μερικές αλλαγές. Θα σου πρότεινα επίσης να αποφύγεις το DLSS και το FSR άμα δεν έχεις σοβαρό θέμα με τα fps.

Μόνο FSR (1660Ti) θα μπορούσα αλλά όχι είναι παιχνίδι με πάρα πολλές ρυθμίσεις που μπορείς εύκολα να πιάσεις 60 Fps σε 1080p/1200p native. 

Είχα σκοπό και λεφτά στην άκρη να πάω σε νέα κάρτα (σε λίγους μήνες που θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα) και σε κάποιο αξιοπρεπές 1440p monitor. Είδα όμως από κοντά το γνωστό Dell s2721dgf και το μετάνιωσα. Τραγικό contrast που σε ταινίες είναι χειρότερο από οθόνη glossy Hp w2408h του 2008 ☹️ Ίσως σε δύο τρία χρόνια που θα γίνουν mainstream τα Led 27 άρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakinen είπε

Μόνο FSR (1660Ti) θα μπορούσα αλλά όχι είναι παιχνίδι με πάρα πολλές ρυθμίσεις που μπορείς εύκολα να πιάσεις 60 Fps σε 1080p/1200p native. 

Είχα σκοπό και λεφτά στην άκρη να πάω σε νέα κάρτα (σε λίγους μήνες που θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα) και σε κάποιο αξιοπρεπές 1440p monitor. Είδα όμως από κοντά το γνωστό Dells2721dgf  και το μετάνιωσα. Τραγικό contrast που σε ταινίες είναι χειρότερο από οθόνη glossy Hp w2408h του 2008 ☹️ Ίσως σε δύο τρία χρόνια που θα γίνουν mainstream τα Led 27 άρια.

Optimized settings από HU video και έχεις το 99% των γραφικών με άψογο performance. Κάποιες ρυθμίσεις ρίχνουν χωρίς λόγο το performance. Χωρίς fsr κούμπωσε και reshade να καθαρίσουν λίγο τα textures και η εικόνα ειναι κρύσταλλο. Για ανεκτή αντίθεση μονο va το rdr 2 δεν παίζετε με ips panel τη νύχτα χάνει όλη τη μαγεία ο φωτισμός του. Η oled έχουν βγει monitors αλλά αρκετά ακριβά ακόμα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Optimized settings από HU video και έχεις το 99% των γραφικών με άψογο performance. Κάποιες ρυθμίσεις ρίχνουν χωρίς λόγο το performance. Χωρίς fsr κούμπωσε και reshade να καθαρίσουν λίγο τα textures και η εικόνα ειναι κρύσταλλο. Για ανεκτή αντίθεση μονο va το rdr 2 δεν παίζετε με ips panel τη νύχτα χάνει όλη τη μαγεία ο φωτισμός του. Η oled έχουν βγει monitors αλλά αρκετά ακριβά ακόμα. 

Απλά απορώ πόσο χάλια μου φάνηκε στα μάτια μία οθόνη που προτείνουν σχεδόν όλοι. Μάλιστα ήταν ως προτεινόμενη στα review μέχρι και τώρα μπορώ να πω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...