Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just getting started είπε

Ναι το διάβασα και από άλλους ότι γενικά με fsr τα καλώδια είναι ένα θέμα.

Αν παίξεις με το fsr sharpening κάνει καμιά διαφορά;

Όχι. Σε 4Κ δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλύτερα, αν και απ' ότι έχω δει αμφιβάλω...

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/9/2022 στις 10:16 ΜΜ, chrisde είπε

Όχι. Σε 4Κ δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλύτερα, αν και απ' ότι έχω δει αμφιβάλω...

Όπως έγραψες το θέμα με τα power lines είναι το βασικό μείον εδώ. Περίεργο ότι στο mod fsr 2 δεν υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα στο rdr 2 όπως αναφέρει το techpower. Το ΤΑΑ από τη άλλη δείχνει πιο blurred αν και λύνεται κάπως με το sharpening. Να δούμε αν θα πάρει fsr 2.1 και αν θα λυθεί το συγκεκριμένο θέμα. Το uplift είναι σεβαστό στο quality preset. Στο μέρος που τεσταρα δεν έχει καλώδια για αυτό δεν το πρόσεξα αυτό με τα καλώδια. 

https://www.techpowerup.com/review/red-dead-redemption-2-dlss-vs-fsr-2-0-comparison/

Δημοσ.
Μόλις τώρα, just getting started είπε

Πάντως βάζοντας το dll για το FRS 2.1 που βγήκε χθες, φτιάχνονται τα power lines ;)

Λένε ότι κρασαρει αν αλλάξεις το dll παίζει καλά τελικά? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chrisde είπε

Nop, crashάρει...

Αρα δεν φτιαχνονται τα power lines μεχρι να δουμε την υλοποιηση της 2.1 εκδοσης. 

Τι εχουμε εδω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, just getting started είπε

Ναι από ότι φαίνεται δουλεύει μόνο για όσους το έχουν σπασμένο, για εμάς που παίζουμε online, rip.

Και με τον ρυθμό που βγάζουν updates στην rockstar, τα λέμε σε κάνα 6μηνο...

Ναι μολις βγηκε το update εβγαλαν το 2.1 την αλλη μερα. Ειτε single player ειτε online σε αυθεντικο παιχνιδι δεν δουλευει. Στο steam το εχω και με αλλαγη των DLLS τα αλλαζει ο launcher της rockstar τα αρχεια καταλαβαινει οτι κατι εχει πειραχθει. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω τα σκάω για Arabian 1050$. Του παίρνω σελίτσα, του βάζω τα καλύτερα, τον κουρεύω, του κάνω ωραία την ουρίτσα, την χαίτη. Κάνουμε τις βολτούλες μας περνάμε τέλεια!
Πάω να εισπράξω ένα χρέος, και στον δρόμο της επιστροφής μου την πέφτουν κάτι άσχετοι και με τρώνε μπαμ μπαμ. Κάνω respawn, άφαντος ο άραβας και στην θέση του ένα ψωρο Tenessee walker.

Googlάρω και βλέπω έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα. Τι είναι αυτό τώρα; Να πάω να σκάσω άλλα 1000 ή θα τα κλάψω πάλι;;;

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι πάει άμα είσαι debt collector sob! :P

Βασικά καλο είναι να κανεις manual save όσο συχνά μπορείς. Χίλια δολάρια δεν είναι τίποτα στο game. Υπάρχει και wild να το βρείς επάνω ψιλά. Προσωπικά μονο μια φορα μου έτυχε αυτό που λες και απλά φόρτωσα προηγούμενο save. Btw το άλογο είναι μια σταλιά, δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Ισχύει και εγώ διάβαζα και έβλεπα βίντεο για το Arabian, σκέφτομαι ωραίο, λευκό, μοναδικό που πρέπει να το πιάσεις κιόλας, και με το που κατάλαβα πόσο μικρό είναι πήγε κατευθείαν στο στάβλο :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έτσι πάει άμα είσαι debt collector sob! :P

Βασικά καλο είναι να κανεις manual save όσο συχνά μπορείς. Χίλια δολάρια δεν είναι τίποτα στο game. Υπάρχει και wild να το βρείς επάνω ψιλά. Προσωπικά μονο μια φορα μου έτυχε αυτό που λες και απλά φόρτωσα προηγούμενο save. Btw το άλογο είναι μια σταλιά, δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Αυτό είναι, από εδώ και πέρα  θα κάνω και κανένα manual save.

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης στο story mode θες δυνατό άλογο, όχι γρήγορο.

Γιατί αυτό; Έχω ένα τεράστιο μουλάρι και κάθεται στο στάβλο αν είναι να πηγαινοέρχομαι με αυτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...