Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/pc

Red Dead Redemption 2 has been specifically developed to perform on a wide range of machines:

Minimum Specifications:

• Processor: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
  • Memory: 8GB
  • Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • HDD Space: 150GB
  • Sound Card: DirectX compatible

Recommended Specifications:

• Processor: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • Memory: 12GB
  • Graphics Card: Nvidia GeForce GTX
  • 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
  • HDD Space: 150GB
  • Sound Card: DirectX compatible

Για να μην το κουραζουμε αλλο το θεμα,αυτα ειναι τα επισημα αυτη την στιγμη specs για το παιχνιδι.

Ας υπολογισει ο καθενας αν θα τρεχει στο συστημα του ή οχι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στους υπολογισμούς ίσως αξίζει να βάλουμε και ότι αυτά ήταν τα requirements του GTA 5 (που νομίζω θεωρείται καλό port):

Minimum System Requirements:

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Memory: 4GB
  • Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
  • HDD Space: 65GB

Recommended System Requirements:

• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
  • Memory: 8GB
  • Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
  • Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
  • HDD Space: 65GB

Όσοι το έχουν παίξει μπορούν να υπολογίσουν πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι. Προσωπικά για recommended θα έβαζα κάτι λίγο πιο δυνατό από την rx 580 και τον i7 3770k που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε κατα διανοια, μιλαμε για παιχνιδι 6 χρονων, δεν εχει καμια σχεση ο οπτικος τομεας. Δεν μπορεις να συγκρινεις ουτε καν την εκδοση του pc του gtav με αντιστοιχη της κονσολας του rdr2. Βαλε στο youtube και δες βιντεο 4k του gtav (χωρις mods) και διπλα 4k του rdr2 στο xbox one x. Η διαφορα ειναι χαοτικη οποτε δεν μπορεις ουτε για αστειο να συγκρινεις τις απαιτησεις του τοτε με του τωρα. Τα γραφικα στο τελευταιο trailer εριχναν σαγονια για παιχνιδι κατηγοριας open-world. Ευχομαι να διαψευστω αλλα αυτο που πιστευω εγω τωρα ειναι πως σε gpu κατω απο 2070 θα δυσκολευτει παρα πολυ να τρεξει ομαλα στα 60fps ακομη και σε 1080p. Και μιλαω παντα με τη προυποθεση οτι το game θα εχει οσο το δυνατον καλυτερο optimization γιατι αν δεν...καληνυχτα για αυριο.

Και καλυτερα οπως ειπαν και οι παραπανω να το κλεισουμε εδω με τις απαιτησεις ή να ανοιξει ενα καινουριο topic ειδικα για το performance του rdr2 και το τι πιστευει ο καθενας ειδικα γι αυτο. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Wat? Δεν εννοούσα ότι το rdr2 θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις με το gta5. Εννοούσα ότι ο λόγος πραγματικές/επίσημες απαιτήσεις μπορεί να είναι ο ίδιος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Wat? Δεν εννοούσα ότι το rdr2 θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις με το gta5. Εννοούσα ότι ο λόγος πραγματικές/επίσημες απαιτήσεις μπορεί να είναι ο ίδιος.

Α οκ παω πασο τοτε, γραψε λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ευχομαι να διαψευστω αλλα αυτο που πιστευω εγω τωρα ειναι πως σε gpu κατω απο 2070 θα δυσκολευτει παρα πολυ να τρεξει ομαλα στα 60fps ακομη και σε 1080p. 

ούτε για πλάκα δεν θα ισχύει αυτό

1) το παιχνίδι τρέχει υπέροχα στο ps4, οπότε στο pc με μια 580/1060 σε 1080p θα πηγαίνει νεράκι

2) στο gta v η R* είχε κάνει σωστό πορτ (οπότε δέχομαι τη μεγάλη καθυστέρηση στο pc), στο ps4 είχε φοβερή έκδοση για τα δεδομένα της κονσόλας, οπότε ιστορικά να το πάρεις μια χαρά νεράκι θα τρέχει

3) ο κοσμος του rdr δεν έχει τόσα πολλά πράγματα όσο αυτός του gta, δεν είναι και ιδιαίτερα διαδραστικός ή μεγάλος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να μην τρέχει καλά 

επίσης πιστεύω ότι θα είναι απλά πάρα πολύ όμορφο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι για να ρίχνει σαγόνια , στο ps4 πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ οι νυχτερινοί φωτισμοί του παιχνιδιού, είναι ίσως το μόνο παιχνίδι που απολάμβανα να πάιζω και τις βραδινές του ώρες σε σχέση με άλλα open world που το γυρνάω επίτηδες μέρα 

πάντως χαζομάρες τύπου assassin's πολύ απλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν εδώ, όπου το παιχνίδι ήταν απλά προβληματικό, αλλά έτσι κι αλλιώς πρόκειται για πολύ πιο απλό κόσμο στο rdr

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ευχομαι να διαψευστω αλλα αυτο που πιστευω εγω τωρα ειναι πως σε gpu κατω απο 2070 θα δυσκολευτει παρα πολυ να τρεξει ομαλα στα 60fps ακομη και σε 1080p. Και μιλαω παντα με τη προυποθεση οτι το game θα εχει οσο το δυνατον καλυτερο optimization γιατι αν δεν...καληνυχτα για αυριο.

Θα έχει το δυνατον καλυτερο optimization. Στόχος της Rockstar είναι να κάνει το παιχνίδι πωλήσεις και όχι να αναγκάζει τους χρήστες σε αναβαθμίσεις hardware, όπως συμβαίνει με Ubisoft και άλλες.
Υπάρχει μεγάλη «απόσταση» ανάμεσα στα minimum και recommended specs και αυτό είναι καλό.

10 ώρες πριν, logistoulis είπε

ούτε για πλάκα δεν θα ισχύει αυτό

1) το παιχνίδι τρέχει υπέροχα στο ps4, οπότε στο pc με μια 580/1060 σε 1080p θα πηγαίνει νεράκι

2) στο gta v η R* είχε κάνει σωστό πορτ (οπότε δέχομαι τη μεγάλη καθυστέρηση στο pc), στο ps4 είχε φοβερή έκδοση για τα δεδομένα της κονσόλας, οπότε ιστορικά να το πάρεις μια χαρά νεράκι θα τρέχει

3) ο κοσμος του rdr δεν έχει τόσα πολλά πράγματα όσο αυτός του gta, δεν είναι και ιδιαίτερα διαδραστικός ή μεγάλος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος να μην τρέχει καλά 

επίσης πιστεύω ότι θα είναι απλά πάρα πολύ όμορφο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι για να ρίχνει σαγόνια , στο ps4 πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ οι νυχτερινοί φωτισμοί του παιχνιδιού, είναι ίσως το μόνο παιχνίδι που απολάμβανα να πάιζω και τις βραδινές του ώρες σε σχέση με άλλα open world που το γυρνάω επίτηδες μέρα 

πάντως χαζομάρες τύπου assassin's πολύ απλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν εδώ, όπου το παιχνίδι ήταν απλά προβληματικό, αλλά έτσι κι αλλιώς πρόκειται για πολύ πιο απλό κόσμο στο rdr

1) και σε Ps4 Pro ακόμα καλύτερα

2) Φοβερό πορτ. Και το πρώτο fps open world παιχνίδι χωρίς lag.

3) Ισχύει. Το γεγονός ότι έχει κυρίως terrain να φορτώσει και όχι πολύ κόσμο θα βοηθάει να έχει smooth gameplay.

Είναι πιθανό να βγουν official 4Κ packs με αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά σε καμία περίπτωση ray tracing ή όπως λες,  να ρίχνει σαγόνι. Νομίζω το γεγονός ότι είναι το μόνο western open world παιχνίδι με τόσο ολοκληρωμένο gaming experience, είναι από μόνο του μοναδικό.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως το παιχνίδι το έπαιξα σε απλό ps4, δεν έχω πολλές μέρες που το τερμάτισα, και από τον τεχνικό τομέα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ακόμα και σε σχέση με κάποια παιχνίδια της ίδιας της sony

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στην αρχή με χάλασαν κάποια πράγματα, αλλά όταν μπήκα στη λογική του δημιουργού ότι δεν πρόκειται για κλασσικό (για τα σημερινά δεδομένα) open world , αλλά φουλ story driven που απλά συμβαίνει σε έναν ανοικτό κόσμο, τότε το απόλαυσα για αυτό που είναι.

Σε μια εποχή μάλιστα όπου το σενάριο πολλοί το περνάνε σε δεύτερη μοίρα είναι μια όαση για το gaming για αυτούς που αναζητούν κάτι παραπάνω από το να κάνουν συνεχώς ανεγκεφαλα tasks.

Απλά πρέπει να δεχτείς το ότι το παιχνίδι θα το παίξεις όπως θέλει η Rockstar και όχι όπως θες εσύ

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 5
Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 11:21 ΠΜ, Anuminas είπε

Ανετα θα το παιζει 60fps σε 1080p η gtx 1070 αν δεν ειναι κακη μεταφορα. Tωρα τα γραφικα δεν μου φανηκαν και τοσο εντυπωσιακα αν θα με ρωτουσε κανεις, ναι ειναι πολυ ομορφο ως παιχνιδι αλλα δεν εμεινα και αναυδος. 

εσυ εγραψες δε σου φανηκαν εντυπωσιακα τα γραφικα??? δεν ειστε καλα μου φαινεται

1.never seen before graphics 

2.αποκλείεται να τρεχει σε υπολογιστες του 2019

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

εσυ εγραψες δε σου φανηκαν εντυπωσιακα τα γραφικα??? δεν ειστε καλα μου φαινεται

1.never seen before graphics 

2.αποκλείεται να τρεχει σε υπολογιστες του 2019

Τι το εντυπωσιακό έχουν τα γραφικά του rdr?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικά δεν εχω ξαναδεί τοσο ωραια γραφικα και physics στη ζωη μου για open world, στο pc θα ριχνει σαγόνια, θα είναι πραγματικα η "νεα γενια" στα videogames με οτι θετικα ή "αρνητικά" συνεπάγεται αυτο για καποιους.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Τι το εντυπωσιακό έχουν τα γραφικά του rdr?

ελα μου ντε !! για να πουμε και την αληθεια εχει σουπερ γραφικα για κονσολες! για pc θα μπορουσαμε να εχουμε εδω και τωρα cgi γραφικα physics και simulations

αλλα θα πρεπει να περιμενουμε ως συνηθως τις next gen κονσολες να κανουν το αλμα 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ελα μου ντε !! για να πουμε και την αληθεια εχει σουπερ γραφικα για κονσολες! για pc θα μπορουσαμε να εχουμε εδω και τωρα cgi γραφικα physics και simulations

αλλα θα πρεπει να περιμενουμε ως συνηθως τις next gen κονσολες να κανουν το αλμα 

Τρέχει πολυ καλά για κονσόλες  και είναι ωραίο για open world, αλλά καλύτερα γραφικά ακόμα και στις ίδιες τις κονσόλες υπάρχουν

Και εννοείται ότι αν δε βγουν νέες κονσόλες δεν έχει νόημα να λέμε ότι δε θα μπορούν τα σημερινά pc να το σηκώσουν

Όχι μόνο τα σημερινά αλλά μερικών ετών πίσω μια χαρά θα το σηκώνουν

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Δεν αρκει μονο ενα παιχνιδι να εχει καλο οπτικο τομεα.Το θεμα ειναι και τι optimization θα υπαρχει σε αυτο και το πως θα τρεχει.

Τα γραφικα απο μονα τους δεν λενε κατι. Και το GTA V για παραδειγμα μπορουσε να εχει καλυτερα γραφικα στο PC,αν το κλειδωναν να τρεχει μεχρι τα 30fps.

Ποιος ομως θα ηθελε στην πραξη κατι τετοιο?ΠΡοφανως κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...