Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Δεν θέλω να σου κάνω σπόιλερ όμως μπορείς να βγεις να κυνηγήσεις και άγρια άλογα, έχει λίγο "μανίκη" όμως αξίζει να το δοκιμάσεις

τι να τα κανω? Εγω upgrade θελω να το κανω

btw, σε αποστολη του τριτου κεφαλαιου

Spoiler

πηρα 2.5Κ 😱 Τουμπανιασα το camp και γενικα εχω φραγκακια να κινηθω ανετα τωρα 🤑

Βασικα στο τελευταιο cutscene μου βγαζει οτι εφαγα bounty 5$ και στο τελος μου βγαζει 120$. Τι φαση?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

τι να τα κανω? Εγω upgrade θελω να το κανω

btw, σε αποστολη του τριτου κεφαλαιου

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πηρα 2.5Κ 😱 Τουμπανιασα το camp και γενικα εχω φραγκακια να κινηθω ανετα τωρα 🤑

Βασικα στο τελευταιο cutscene μου βγαζει οτι εφαγα bounty 5$ και στο τελος μου βγαζει 120$. Τι φαση?

Για λεφτα με τους θυσαυρους θα ξενοιασεις αρκετα. Ειδα δινουν απο 1000 καποιοι και 2000 ενας. Ειμαι σε εναν εχω βρει τα 2 clue και μενει ενα ακομα για να τσιμπησω το 1000αρικο. Επισης εννοειται loot τους παντες σε καθε αποστολη τα χρυσα αντικειμενα που εχουν πουλιουνται παρα πολυ καλα. Οπλα μην αγοραζεις μονο τα βασικα γιατι και εκεινα ειναι αρκετα ακριβα. Εξαλλου τα περισσοτερα τα βρισκεις σε αποστολες η εξερευνηση οποτε τα stockareis και τα εχεις ετοιμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Για λεφτα με τους θυσαυρους θα ξενοιασεις αρκετα

που ειναι αυτα?

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Επισης εννοειται loot τους παντες σε καθε αποστολη

το εκανα και εγω αλλα ετρωγα βαρβατα bounty και αναγκαστηκα το σκαω αμεσως μολις τους καθαριζω

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οπλα μην αγοραζεις μονο τα βασικα γιατι και εκεινα ειναι αρκετα ακριβα.

Ειχα παρει μονο την spingfield για το κυνηγι. Μετα καταλαβα οτι τα περνεις τσαμπε απο τις αποστολες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, firepc είπε

που ειναι αυτα?

το εκανα και εγω αλλα ετρωγα βαρβατα bounty και αναγκαστηκα το σκαω αμεσως μολις τους καθαριζω

Ειχα παρει μονο την spingfield για το κυνηγι. Μετα καταλαβα οτι τα περνεις τσαμπε απο τις αποστολες

Για τον ενα θυσαυρο τον Jack Hall βρηκα εναν σε ενα βουναλακι διπλα στη valentine αγορασα για 10 δολλαρια τον χαρτη. Και σε δειχνει περιπου που βρισκεται. Το πρωτο location ειναι στο caliban seat κατω απο την valentine σε ενα βουναλακι. Το δευτερο το βρηκα τερμα πανω στη μεση εκει με τις λιμνες απο το ηφαιστειο στα cottora springs το τριτο location και το τελευταιο με το 1000αρικο δειχνει οτι ειναι σε ενα σαν νησακι γυρω γυρω νερο ακομα δεν το βρηκα αλλα ποσα νησακια θα υπαρχουν στον χαρτη? 

Για οπλα το varmint rifle αγορασα για να περνω perfect pelts απο μικρα ζωακια και μια καλη καραμπινα δεν θυμαμαι ονομα την πηρα τσαμπε ειχε πανω απο 100 δολλαρια επειδη βοηθησα εναν και με εδωσε το ελευθερο να παρω οτι θελω απο το gunsmith. 

Για το loot θελει προσοχη αν δεις κοσμο γυρω γυρω στο τελος που κανεις loot το σκας και ξανα ερχεσαι. Την πατησα προχθες σε μια αποστολη σε camp των driscolls βλεπω bounty 15 δολλαρια ενω ειχα τελειωσει το loot επειδη με βρηκαν κοντα σε νεκρους. Θελει προσοχη.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

τον εμφανιζει στον χαρτη αυτον τον τυπο?

Eκανα edit το πιο πανω ποστ για τα υπολοιπα που ανεφερες. Τυχαια τον βρηκα στο chapter 2 γενικα στην αρχη κοντα στη valentine σε ενα βουναλακι ηταν εγχρωμος και πουλουσε ενα χαρτη για 10 δολλαρια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτο και τελευταιο κεφαλαιο

Οταν ξεκινουσα το game ελεγα, ωχ ποσο θα θελει να τελειωσει

Τωρα λεω, ωχ τελειωνει 😐

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ψιλό πάει τραίνο από ένα σημείο και μετά για αυτό.

Δλδ μπορεί κάποιος να πει, "παρά είναι αργό στο chapter 2",

και μετά καθώς φτάνει στο τέλος να πει "πού είναι εκείνοι οι πιο χαλαροί ρυθμοί του chapter 2/3?"

• Like 2
Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 11:29 ΜΜ, just getting started είπε

Σε ψιλό πάει τραίνο από ένα σημείο και μετά για αυτό.

Δλδ μπορεί κάποιος να πει, "παρά είναι αργό στο chapter 2",

και μετά καθώς φτάνει στο τέλος να πει "πού είναι εκείνοι οι πιο χαλαροί ρυθμοί του chapter 2/3?"

Ναι και μετά στον επίλογο γίνεται ακόμη πιο αργό από τα πρώτα chapter και γίνεσαι Αγρότης μόνος ψάχνει.

Δημοσ.

Το τελειωσα

Ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει πρωτα να το ζησεις και μετα να το παιξεις

Αν πας να κανεις το αναποδο θα καεις στο πρωτο διωρο

Απολαυστε το και αφηστε το να εξελιχθει μπροστα σας 🐎🦅💪

• Like 9
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος γνωρίζει μπορεί να μου λύσει την απορία;

Παίζω το παιχνίδι σε windows 10 pc με controller xbox one.

Στα settings έχω βάλει auto aim "wide" σε third person και first person, αλλά πατώντας το LT δεν σημαδεύει αυτόματα σε αντίπαλο.  Με keyboard/mouse υπάρχει auto aim ή lock;

Είμαι στην πρώτη μάχη και μάλλον εκεί θα παραμείνω ☹️.

Επεξ/σία από nik5163
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nik5163 είπε

Όποιος γνωρίζει μπορεί να μου λύσει την απορία;

Παίζω το παιχνίδι σε windows 10 pc με controller xbox one.

Στα settings έχω βάλει auto aim "wide" σε third person και first person, αλλά πατώντας το LT δεν σημαδεύει αυτόματα σε αντίπαλο.  Με keyboard/mouse υπάρχει auto aim ή lock;

Είμαι στην πρώτη μάχη και μάλλον εκεί θα παραμείνω ☹️.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις dead eye? Κανει πιο αργο το χρονο και μπορεις να σημαδεψεις πολυ πιο ευκολα. Ακομα και με ποντικι ειναι δυσκολο χωρις dead eye ειδικα σε καποια μικρα ζωα δεν πετυχαινεις κεφαλι χωρις βαλεις dead eye ουτε με σφαιρες για να βγαλεις perfect pelt.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχοντας τελειώσει  μια φορά το παιχνίδι «στα γρηγορα» στο ps4 όταν είχε βγει, το αγόρασα ξανά  στο steam που μπήκε σε έκπτωση να το ξεζουμίσω τώρα που έχω 3060.

Λιγο που επαιξα σε 1080p δείχνει οκ έχοντας βάλει την μπάρα των γραφικων τέρμα δεξιά στο favor quality. Τα αφήνω όλα όπως είναι τέρμα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που είναι καλύτερα να αλλάξω για να δείχνει πιο σωστό/όμορφο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, petran91 είπε

Έχοντας τελειώσει  μια φορά το παιχνίδι «στα γρηγορα» στο ps4 όταν είχε βγει, το αγόρασα ξανά  στο steam που μπήκε σε έκπτωση να το ξεζουμίσω τώρα που έχω 3060.

Λιγο που επαιξα σε 1080p δείχνει οκ έχοντας βάλει την μπάρα των γραφικων τέρμα δεξιά στο favor quality. Τα αφήνω όλα όπως είναι τέρμα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που είναι καλύτερα να αλλάξω για να δείχνει πιο σωστό/όμορφο;

Ρίξε κάποια γραφικά και βάλε στο παιχνίδι στα 1440p να δεις άμα έχεις διαφορα(ακόμα και αν η οθόνη σου είναι 1080p).Άνοιξε το DSR απο το nvidia panel να παίξεις στα 1440p.

Επεξ/σία από spyros1314
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petran91 είπε

Εδω εισαι βαλε ακριβως τις ρυθμισεις που εχουν τα 2 βιντεο προς το τελος. Θα εκπλαγεις απο την εικονα και το performance. Εχω παιξει 60 ωριτσες ετσι και με reshade και ειναι σχεδον μονιμα 70+ fps στα 3440x1440 με 6700xt οποτε σε 1080p με 3060 θα εισαι ανετα 70+ fps σε καθε περιπτωση. Καλο λιωσιμο μοναδικο παιχνιδι παιξε το οπως πρεπει δωσε του το χρονο που χρειαζεται να γινουν ολα σωστα και θα σε ανταμειψει.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...