Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, RPDrummer είπε

Θα υπάρχει και επόμενο;

Ε στο οοοταν του φίλου βάλε και το εάν 😁 

Όπως είναι η γενικότερη κατάσταση αμφιβάλλω για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

ξερω γω; θα μας αφησει ετσι η rockstar? εστω και με αλλους χαρακτηρες ισως το συνεχισει στο ιδιο μοτιβο aka gta

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποτε να μην βγάλει νέο παιχνίδι είτε για το RDR είτε για τον άλλο θρύλο GTA. Το πότε είναι το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' οτι ακούγετε κανεί remake το 1. Για εμένα που δεν το εχω παίξει είναι οτι πρέπει για συνέχεια της σειράς.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποτε να μην βγάλει νέο παιχνίδι είτε για το RDR είτε για τον άλλο θρύλο GTA. Το πότε είναι το θέμα.

Η Rockstar όπως ξέρεις παίρνει το χρόνο της, δεν είναι τυχαίο ποσο polished και detailed είναι τα games τους. Προσωπικά δεν νομίζω να βγάλουν άλλο γιατί το story είναι ολοκληρωμένο. Aλλωστε η Rockstar πέρα από το GTA δεν φημίζεται για series. Αν βγάλουν, πιο μπορστά από 2030 χλομό το βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Η Rockstar όπως ξέρεις παίρνει το χρόνο της, δεν είναι τυχαίο ποσο polished και detailed είναι τα games τους.

Όπως άλλωστε είδαμε  και στο πρόσφατο GTA Trilogy Definitive edition... 😛

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδες εχω φαει τρελο bug σε 3ο Playthrough του παιχνιδιου στο συγκεκριμενο σημειο μεσω steam. Η αποστολη ειναι chapter 2 the sheep and the goats. Στο τελος της αποστολης που παιρνεις τον τυπο στα χερια για να τον βαλεις στο αλογο κολλαει και τρωω not responding. Εχει συμβει ήδη 2 φορες. Τωρα εφυγα απο την πολη και εκανα 2-3 αλλες αποστολες. Εκανα και update καρτα γραφικων θα κανω και ενα check στο steam και θα δοκιμασω. 

Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Όπως άλλωστε είδαμε  και στο πρόσφατο GTA Trilogy Definitive edition... 😛

Αυτό τι σχέση έχει?! Από Grove Street έγινε και είναι εμφανέστατο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αυτό τι σχέση έχει?! Από Grove Street έγινε και είναι εμφανέστατο.

Γνωρίζω οτι δεν έκανε η R* το development/porting, δεν παύει βέβαια οτι το παιχνίδι πέρασε το "Quality control" της και κυκλοφόρησε σε αυτά τα χάλια. Απλά με το προηγούμενο σχόλιο σου πέρι polish & detail μου ήρθε το trilogy κατευθείαν στο μυαλό κι ας μη την αφορά άμεσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Γνωρίζω οτι δεν έκανε η R* το development/porting, δεν παύει βέβαια οτι το παιχνίδι πέρασε το "Quality control" της και κυκλοφόρησε σε αυτά τα χάλια. Απλά με το προηγούμενο σχόλιο σου πέρι polish & detail μου ήρθε το trilogy κατευθείαν στο μυαλό κι ας μη την αφορά άμεσα.

Πως το ξέρεις αυτό? Επίσης η Take Two είναι η μαμά publisher, όχι η Rockstar. Διάβασες κάπου λεπτομέρειες για το τι και πως?! Πες ένα πιο polished και detailed game από το RDR2. Ρητορική ερώτηση.

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πως το ξέρεις αυτό? Επίσης η Take Two είναι η μαμά publisher, όχι η Rockstar. Διάβασες κάπου λεπτομέρειες για το τι και πως?! Πες ένα πιο polished και detailed game από το RDR2. Ρητορική ερώτηση.

Μα δεν ανέφερα καν το RDR2, το αναγνωρίζω οτι είναι άψογο. Πρόφανως δεν ξέρω λεπτομέρειες για το GTA αλλά θεωρώ οτι το ελάχιστο θα ήταν να κοιτάξει σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει με το όνομα της...

Ας μην ξεφεύγουμε απο το θέμα όμως, ενα αστειάκι έκανα και το γυρίσαμε στο σοβαρό.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Μα δεν ανέφερα καν το RDR2, το αναγνωρίζω οτι είναι άψογο. Πρόφανως δεν ξέρω λεπτομέρειες για το GTA αλλά θεωρώ οτι το ελάχιστο θα ήταν να κοιτάξει σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει με το όνομα της...

Ας μην ξεφεύγουμε απο το θέμα όμως, ενα αστειάκι έκανα και το γυρίσαμε στο σοβαρό.

Νόμιζα μιλούσες σοβαρά και φυσικά εννοείτε ότι θα έπρεπε να το δούνε πριν κυκλοφορήσει, απαράδεκτο release. Έπρεπε οι ίδιοι να το κάνουν develop, όχι να το δώσουν σε άλλους. Φυσικά μπορεί να μην ήταν καν στο χέρι τους οποτε όλα σχετικά είναι.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...