Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχω κοψει καθε ειδους online παιχνιδι εδω και 12 χρονια και εχω βρει την υγεια μου. Οι cheaters ειναι πραγματικα καρκινος και οταν οι εταιριες δεν κανουν απολυτως τιποτα τοτε δεν αξιζει για μενα τα νευρα που αποκταμε με συγκεκριμενα αθλια τυπακια δεν αξιζουν στο ελαχιστο. Θυμαμαι τελευταια crysis 3 στο ps3 και εκει παλι πρεπει υπηρχαν cheaters απο τοτε κοψιμο και παιζω αποκλειστικα single player και εχω ηρεμισει. Δεν την μπορω την αδικια καθολου.

Εγώ πάλι το αντίθετο, έχω κόψει τα παιχνίδια που δεν έχουν Online, έστω ένα local co-op. Αρνούμαι να δώσω 0,01$ σε κάτι που δεν μπορώ να το χαρώ με την παρέα μου! Απλά το RDRO το έχουν αφήσει εντελώς, cheater εδώ και 2-3 βδομάδες που παίζαμε μέχρι τον χθεσινό δεν είχαμε δει πουθενά, κάτι PvP που παίξαμε με randoms ήταν και αυτοί οκ, είχαν gear ανάλογο του level τους και ήταν διασκεδαστικό το PvP, το χθεσινό όμως να είμαι 250level ο άλλος 98 και να μην μπορώ να τον πάρω target δεν ξέρω πως εξηγείται! Και παίζαμε και οι 2 με gamepad που έχει aim assist αλλά μετά τον 3ο ψόφο που δεν μπορούσα να κάνω lock το γυρνάω σε kb/mouse και ήταν σαν να προσπαθώ να βάζω οδοντογλυφίδα όρθια πάνω σε κινούμενη μπάλα μπιλιάρδου! Δεν στεκόταν για κανένα λόγο στο κέντρο-σημείο που στόχευα! Αλλά και το defensive mode κανονικά δεν σε παίρνουν target, μπορείς να φας περιβαλλοντική ζημιά πχ από έκρηξη αλλά όχι άμεση! 

10 ώρες πριν, firepc είπε

εδωσες τα ωραια σου λεφτακια για να ειναι ο καθε no lifer με user name "crazynonstopTroller224888" στο παιχνιδι σου?

κανά χρόνο πριν που λιώναμε εδώ σαν παρέα με τα παιδιά είχε κάποιο bug το παιχνίδι και έκανε sessions με 5-6 άτομα μέσα, τότε ήταν πολύ καλό το online, είχε ζωάκια για να πας στον Cripps και δεν είχε cheaters! Όταν το "φτιάξανε" αυτό το "bug" και είμαστε μέσα 22-32 άτομα και δεν έχει επιλογή για private lobby όπως το GTAO παίζει να πέσεις σε κάτι τέτοιο....

BTW διπλά λεφτά στα trader deliveries! 1000$ για τον posse leader, 500$ για το κάθε μέλος για όλο το μήνα στα Local delivery.
1250$ στο long distance και 625$ αντίστοιχα. Όποιος το ψήνει τα απογεύματα, βοηθάω τον κολλητό μου που άρχισε πριν λίγες μέρες, αν κάποιος θέλει $$ ας έρθει

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι στις 20 ωρες, εχω μαθει ερκετα πραγματα αλλα οχι ολα. πχ, αυτο το dead eye ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει, γι αυτο το χρησιμοποιω σπανια

Οι αποστολες βγαινουν ανετα, αλλα αμα θες να βιωσεις και το υπολοιπο παιχνιδι θελει να ριξεις αρκετες ωρες

Οκ, να πω και το θετικο, εχει αρχισει να μου αρεσει, εχουν ριξει πολυ δουλεια στο παιχνιδι, αλλα θα το ηθελα πιο απλο

Δημοσ.

^ το dead eye στην ουσια ειναι να σκοτωσεις multiple tagets on slow motion

Γενικοτερα το παιχνιδι τα σπαει μπηκα δτο 3ο chapter και το παω κ εγω οσο αργα γινεται χαζευοντας αυτον τον ομορφο κοσμο.

Οντως εχει απειρα πραγματα να κανεις παραλληλα καο δεν νομιζω να χρειαζοταν να το κανουν πιο απλο. Εχεις την δυνατοτητα να κανεις μονο τa main mission και ολα καλα. 

Προσωπικα ομως ψιλο κοιτω κ αλλα πραγματα.

Ανυπομονω καποια στιγμη οταν το τελειωσω, να χουν ανακοινωσει και RD3

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

το dead eye στην ουσια ειναι να σκοτωσεις multiple tagets on slow motion

το ξερω, απλα με τα κουμπια καπου το χανω και δεν μπορω να το εκτελεσω σωστα

6 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

Γενικοτερα το παιχνιδι τα σπαει μπηκα δτο 3ο chapter και το παω κ εγω οσο αργα γινεται χαζευοντας αυτον τον ομορφο κοσμο.

και γω στην αρχη του τριτου κεφαλαιου ειμαι, παιρνω και εγω τον χρονο μου. Δεν θελω να τρεξω μονο τις αποστολες

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παιδια βλεπω να μενω στο chapter 2 για καιρο. Εχω 32 ωρες ειμαι 33% στο completion με 12% story mode. Καθομαι με τις ωρες ψαχνω το χαρτη καθε μερα λεω θα παω σε εκεινο το σημειο και ξεκιναω το ταξιδι μου και οτι συναντησω. Προχθες ημουν εκει στους βαλτους με τους κροκοδειλους μια αλλη μερα πηγα προς τα πανω στο μερος με τις λιμνες των ηφαιστειων. Βοηθαω ξενους το honor ειναι κοντα στο φουλ βρισκω νεα ειδη απο τα ζωα και αναβαθμιζω το camp μου. Προσπαθω τωρα να βρω τα pelts που χρειαζονται για το satchel. Θελει υπομονη και ακριβεια. Εχει κατι πουλακια ειναι τοσο μικρα δεν τα βλεπεις με γυμνο ματι θελει προσοχη να τα κανεις study απο μακρια και μετα σιγα σιγα για να παρεις kill. Βρηκα και ενα κοκαλο απο τον δεινοσαυρο που ψαχνει μια αρχαιολογος να δω τα αλλα 29 που ειναι. Δωστε χρονο στο παιχνιδι παιξτε το σαν real western life εχουν κανει τοσο καλη δουλεια που δεν αξιζει να γινουν μονο τα main missions. Με αυτα και αυτα εχω παντα αρκετα χρηματα και παντα πληρως stock το camp σε τροφιμα οπλα και φαρμακα. Χθες παρκαρα το αλογο μπροστα στη γραμμη του τρενου περασε χαμπαρι δεν πηρα πεθανε. 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προσπαθω τωρα να βρω τα pelts που χρειαζονται για το satchel.

το εκανα σημερα αυτο και μου πηρε αρκετη ωρα. Θελει να παρεις την καραμπινα springfield και να ριξεις headshot. Με τα κυαλια σου γραφει τι ζωο ειναι και σε τι κατασταση. Χρειαζεσε perfect να ειναι τα pelts. Βοηθαει αν ριξεις δολωμα για να ερθουν τα ζωα αλλα πρεπει να εισαι και στη σωστη περιοχη. Στο camp οταν τα πας θελει να τα κανεις donate. Τα pelts δεν τα παιρνεις στο iventory αλλα τα φορτωνεις στο αλογο.

Ισως τα ξερεις ολα αυτα, αλλα για καποιον που θελει να κυνηγησει πρωτη φορα θελει αρκετο ψαξιμο

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, firepc είπε

το εκανα σημερα αυτο και μου πηρε αρκετη ωρα. Θελει να παρεις την καραμπινα springfield και να ριξεις headshot. Με τα κυαλια σου γραφει τι ζωο ειναι και σε τι κατασταση. Χρειαζεσε perfect να ειναι τα pelts. Βοηθαει αν ριξεις δολωμα για να ερθουν τα ζωα αλλα πρεπει να εισαι και στη σωστη περιοχη. Στο camp οταν τα πας θελει να τα κανεις donate. Τα pelts δεν τα παιρνεις στο iventory αλλα τα φορτωνεις στο αλογο.

Ισως τα ξερεις ολα αυτα, αλλα για καποιον που θελει να κυνηγησει πρωτη φορα θελει αρκετο ψαξιμο

Ναι βρε συ προφανως τα γνωριζω ολα οσα εγραψες εχω ηδη αναβαθμισε αρκετα πραγματα και εχω και την καταλληλη καραμπινα. Θελει υπομονη οπως γραφεις αλλα αξιζει να αναβαθμιστει φουλ το σακιδιο ωστε να περνει αρκετα πραγματα γιατι αλλιως πανε χαμενα. Καλα εκανες και τα εγραψες για οσους το ξεκινησουν τωρα που επεσε η τιμη θα το πιασουν αρκετοι ελπιζω. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω παιδια βλεπω να μενω στο chapter 2 για καιρο

Αρκιν θα σου πω ενα πολυ μικρο σποιλερακι γτ δεν κρατιεμε

Spoiler

Στο τριτο κεφαλαιο, το camp θα μεταφερθει σε ενα μ-α-γ-ε-υ-τ-ι-κ-ο μερος, (θα δεις με τι τροπο) μια μαγικη τοποθεσια, πραγματικα πανεμορφη που δεν εχεις ξαναδει. Θα ανοιξει το ματι σου. Θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου οταν φτασεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Αρκιν θα σου πω ενα πολυ μικρο σποιλερακι γτ δεν κρατιεμε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Στο τριτο κεφαλαιο, το camp θα μεταφερθει σε ενα μ-α-γ-ε-υ-τ-ι-κ-ο μερος, (θα δεις με τι τροπο) μια μαγικη τοποθεσια, πραγματικα πανεμορφη που δεν εχεις ξαναδει. Θα ανοιξει το ματι σου. Θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου οταν φτασεις

Φοβαμαι να το ανοιξω φιλε μου αποφευγω τα spoilers για το rdr 2 χρονια. Με τι ακριβως εχει σχεση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Φοβαμαι να το ανοιξω φιλε μου αποφευγω τα spoilers για το rdr 2 χρονια. Με τι ακριβως εχει σχεση?

με την τελευταια αποστολη του chapter 2 και μπαινοντας στο chapter 3

Αλλα οκ, ανοιξε το μετα, αφου μπεις στο τριτο

Επεξ/σία από firepc
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απολαύστε το παιδιά. Το είχα αφήσει για κάποιον άγνωστο λόγο 1 χρόνο να κάθεται στο τέλος του 2ου Chapter.
Απρίλη του 20 το πήρα, Μάη του 21 το τελείωσα (έπρεπε να κολλήσω κόβιντ για να στρώσω τον ποπό μου :lol: )

Αξίζει η ενασχόληση, έχει πέσει δουλειά, όχι αστεία! Θα σας ανταμείψει το Story ;) 

• Like 1
Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι εξαιρετικο με πανεμορφο κοσμο

Αυτο που με χαλαει και δεν εχω βρει το γινεται ειναι με τις βοηθειες που ζητανε οι ξενοι και αυτες οι αποστολες καταγραφονται στο log.Βρηκα πχ μια οικογενια που φτιαχνει σπιτι και ζητησε ξυλεια.Πλεον δεν θυμαμαι που ηταν αυτο το σπιτι,στο χαρτη δεν φαινεται και στο log εχει μονο μια μικρη περιγραφη της αποστολης χωρις επιπλεον στοιχεια.Δεν ξερω αν υπαρχουν πουθενα αλλου και δεν τα εχω δει

Το dead eye ουτε εγω το εχω βολευτει ιδιαιτερα για να πω την αληθεια.Το κυνηγι θελει εξασκηση για να μπορεσεις να χτυπησεις στο κεφαλι το ζωο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την γνώμη μου, καλύτερα που μερικοί δεν καταλάβατε το dead eye, γιατί πολύ απλά είναι σαν να κλέβεις και παίρνει όλη την διασκέδαση και την αδρεναλίνη από τις μάχες.

Άποψη μου, να το χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται, τα fights έτσι είναι πολύ πιο immersive.

Επίσης, για πιο δύσκολο, μην μαξαρετε τις σφαίρες που κουβαλάτε για κάθε όπλο γιατί θα σας αναγκάσει να μην σπαμαρετε, και να χρησιμοποιείτε περισσότερα όπλα ή ακόμα και όπλα του εχθρού!

EDIT: το καλύτερο fight θυμάμαι το είχα σε έναν αχυρώνα που ήταν camp των O'Driscoll και χωρίς να το ξέρω μπήκα μέσα με 20 σφαίρες στο πιστόλι και κανένα side arm. Κύλησα πόσες φορές το χώμα από κάλυψη σε κάλυψη για να καταφερω να φτάσω μια δίκανη καραμπίνα ενός από τους εχθρούς :D

Επεξ/σία από just getting started
Δημοσ.

Ο σταβλος δεν πρεπει να λεγεται stable

Φαρμακειο πρεπει να λεγεται. Τι τιμες ειναι αυτες 💀

Νομιζα και γω με 100 ντολαρς θα τουμπανιασω το αλογο 🤪

🐎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...