Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος γνωρίζει μπορεί να μου λύσει την απορία;

Παίζω το παιχνίδι σε windows 10 pc με controller xbox one.

Στα settings έχω βάλει auto aim "wide" σε third person και first person, αλλά πατώντας το LT δεν σημαδεύει αυτόματα σε αντίπαλο.  Με keyboard/mouse υπάρχει auto aim ή lock;

Είμαι στην πρώτη μάχη και μάλλον εκεί θα παραμείνω ☹️.

Επεξ/σία από nik5163
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 27/3/2022 στις 6:03 ΜΜ, nik5163 είπε

Όποιος γνωρίζει μπορεί να μου λύσει την απορία;

Παίζω το παιχνίδι σε windows 10 pc με controller xbox one.

Στα settings έχω βάλει auto aim "wide" σε third person και first person, αλλά πατώντας το LT δεν σημαδεύει αυτόματα σε αντίπαλο.  Με keyboard/mouse υπάρχει auto aim ή lock;

Είμαι στην πρώτη μάχη και μάλλον εκεί θα παραμείνω ☹️.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις dead eye? Κανει πιο αργο το χρονο και μπορεις να σημαδεψεις πολυ πιο ευκολα. Ακομα και με ποντικι ειναι δυσκολο χωρις dead eye ειδικα σε καποια μικρα ζωα δεν πετυχαινεις κεφαλι χωρις βαλεις dead eye ουτε με σφαιρες για να βγαλεις perfect pelt.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχοντας τελειώσει  μια φορά το παιχνίδι «στα γρηγορα» στο ps4 όταν είχε βγει, το αγόρασα ξανά  στο steam που μπήκε σε έκπτωση να το ξεζουμίσω τώρα που έχω 3060.

Λιγο που επαιξα σε 1080p δείχνει οκ έχοντας βάλει την μπάρα των γραφικων τέρμα δεξιά στο favor quality. Τα αφήνω όλα όπως είναι τέρμα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που είναι καλύτερα να αλλάξω για να δείχνει πιο σωστό/όμορφο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 7/5/2022 στις 7:02 ΜΜ, petran91 είπε

Έχοντας τελειώσει  μια φορά το παιχνίδι «στα γρηγορα» στο ps4 όταν είχε βγει, το αγόρασα ξανά  στο steam που μπήκε σε έκπτωση να το ξεζουμίσω τώρα που έχω 3060.

Λιγο που επαιξα σε 1080p δείχνει οκ έχοντας βάλει την μπάρα των γραφικων τέρμα δεξιά στο favor quality. Τα αφήνω όλα όπως είναι τέρμα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που είναι καλύτερα να αλλάξω για να δείχνει πιο σωστό/όμορφο;

Ρίξε κάποια γραφικά και βάλε στο παιχνίδι στα 1440p να δεις άμα έχεις διαφορα(ακόμα και αν η οθόνη σου είναι 1080p).Άνοιξε το DSR απο το nvidia panel να παίξεις στα 1440p.

Επεξ/σία από spyros1314
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 7/5/2022 στις 7:02 ΜΜ, petran91 είπε

Εδω εισαι βαλε ακριβως τις ρυθμισεις που εχουν τα 2 βιντεο προς το τελος. Θα εκπλαγεις απο την εικονα και το performance. Εχω παιξει 60 ωριτσες ετσι και με reshade και ειναι σχεδον μονιμα 70+ fps στα 3440x1440 με 6700xt οποτε σε 1080p με 3060 θα εισαι ανετα 70+ fps σε καθε περιπτωση. Καλο λιωσιμο μοναδικο παιχνιδι παιξε το οπως πρεπει δωσε του το χρονο που χρειαζεται να γινουν ολα σωστα και θα σε ανταμειψει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τότε που ξεκίνησα έχω παίξει σιγά σιγά ένα εξάωρο λόγω περιορισμένου χρόνου.
Το μεγάλο μου παράπονο είναι η θολούρα που έχει που είναι η ίδια είτε παίξω με τα settings που προτείνετε, είτε παίξω όλα full. Από ότι βλέπω είναι γενικό το φαινόμενο και προσπαθώ να το παραβλέψω. Κατά τα άλλα τρέχει 100fps σε 1080p 144hz monitor που έχω, οπότε από αυτήν την άποψη τουλάχιστον είμαι υπερκαλυμμένος στο θέμα performance.

Επίσης είναι το πρώτο νομίζω παιχνίδι (πέρα από κάποια FPS δηλαδή) που κάθομαι να παίξω στο PC με keyboard/mouse και είναι οκ. Αλλά ρε παιδιά, όταν είμαι στο άλογο και ακολουθώ τη συμμορία, γιατί όταν έχω πατημένο shift και πατήσω και A ή D τρελαίνεται το άλογο και φεύγει στου διαόλου τον κ.... κάθε φορά; Έχω καταλάβει κάτι λάθος σχετικά με τον χειρισμό; :P

Δημοσ.
  Στις 19/5/2022 στις 5:30 ΜΜ, petran91 είπε

Από τότε που ξεκίνησα έχω παίξει σιγά σιγά ένα εξάωρο λόγω περιορισμένου χρόνου.
Το μεγάλο μου παράπονο είναι η θολούρα που έχει που είναι η ίδια είτε παίξω με τα settings που προτείνετε, είτε παίξω όλα full. Από ότι βλέπω είναι γενικό το φαινόμενο και προσπαθώ να το παραβλέψω. Κατά τα άλλα τρέχει 100fps σε 1080p 144hz monitor που έχω, οπότε από αυτήν την άποψη τουλάχιστον είμαι υπερκαλυμμένος στο θέμα performance.

Επίσης είναι το πρώτο νομίζω παιχνίδι (πέρα από κάποια FPS δηλαδή) που κάθομαι να παίξω στο PC με keyboard/mouse και είναι οκ. Αλλά ρε παιδιά, όταν είμαι στο άλογο και ακολουθώ τη συμμορία, γιατί όταν έχω πατημένο shift και πατήσω και A ή D τρελαίνεται το άλογο και φεύγει στου διαόλου τον κ.... κάθε φορά; Έχω καταλάβει κάτι λάθος σχετικά με τον χειρισμό; :P

Επέκταση  

Παιξε με lumasharpen και θα εχεις αρκετα crispy εικονα σε καθε περιπτωση. Το ΤΑΑ του παιχνιδιου ειναι αρκετα blur και με αρκετα ανεβασμενο sharpening προσθετει αρκετα artifact. Aν εχεις amd και παιζεις με DX12 δοκιμασε το RIS απο control panel ειναι οτι καλυτερο δεν χρειαζεσαι lumasharpen. Με vulkan δεν δουλευει το RIS στο RDR 2. Για το δευτερο τι εννοεις? Αν βαλεις cinematic view μετα το αφηνεις οπως ειναι μεχρι να πανε στον προορισμο. Αλλιως πατας run+w και πιανει την ιδια ταχυτητα με τη συμμορια και μετα παει ετσι μεχρι το τελος απλα οχι σε cinematic view. A-D μην πατας οταν εισαι σε cinematic view παει λιγο οπου να ναι οπως γραφεις.

Δημοσ.

Ναι και εμένα που το ξεκίνησα πριν καμιά εβδομάδα κάτι δεν μου κάθετε καλά όταν κοιτάω μακριά.

Είναι περίεργο. Φαίνεται σαν πιξελιασμένο κάπως αλλά με πολύ μικρά πιξελάκια. Δεν ξέρω πώς να το πω. Θα δοκιμάσω και με msaa αλλά μάλλον θα είναι βαρύ με όλα ultra.

Δημοσ.
  Στις 20/5/2022 στις 8:41 ΠΜ, Silverage είπε

Δεν το χρησιμοποιώ. Παίζει άλλο;

Lumasharpen το ανέφερα λίγο πιο πάνω. Κρύσταλλο η εικόνα χωρίς performance hit. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/5/2022 στις 9:18 ΠΜ, Arkin είπε

Lumasharpen το ανέφερα λίγο πιο πάνω. Κρύσταλλο η εικόνα χωρίς performance hit. 

Α ok, δεν κατάλαβα ότι είναι πρόγραμμα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
  Στις 20/5/2022 στις 10:33 ΠΜ, Silverage είπε

Α ok, δεν κατάλαβα ότι είναι πρόγραμμα. Ευχαριστώ.

Ναι είναι το reshade παίξε με lumasharpen θα δεις μεγάλη διαφορά. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελος απο μενα το επικο παιχνιδι πριν λιγα λεπτα.

αναμενω το επομενο οοοταν ερθει

Επεξ/σία από Tzini_Gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...