Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Υπάρχει τρόπος να βάλω το RDR2 από τον R* Launcher στο steam;
Ο λόγος που το θέλω είναι ότι πήρα ένα DS5 Controller που το έχω με BT με το PC και δεν το βλέπει (εδώ που τα λέμε και με USB πάλι δεν το βλέπει) αλλά όλα τα steam games το βλέπουν κανονικά.

αν κάνεις αυτό εδώ ? Δε θα πιάνει με το ps5 gamepad λες;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

αν κάνεις αυτό εδώ ? Δε θα πιάνει με το ps5 gamepad λες;

Το DS4Windows? δεν μου κάνει install γιατί ζητάει το .net 5.0.0 και το ίδιο κατεβάζει το 5.0.13....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Το DS4Windows? δεν μου κάνει install γιατί ζητάει το .net 5.0.0 και το ίδιο κατεβάζει το 5.0.13....

Ε είναι το last version https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet/5.0 γιαυτό, δεν είναι θέμα αυτό.

1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

μαγεία

Δημοσ.
7 ώρες πριν, seithan είπε

Γιατί ρε γμτ όταν ακούω για προβλήματα κ tweeks ειναι 95% για προϊόντα AMD; Δεν είναι τυχαίο. 

Δεν είμαι σίγουρος εάν αναφέρεσαι στο δικο μου ποστ αλλα από την Πέμπτη που έβγαλα το PBO δεν είχα πάλι πρόβλημα. Είναι γνωστό ότι οι Ryzen 5xxx δεν εχουν πολύ OC headroom και μαλλον ο δικός μου είναι και bad lottery. Στην ουσία δεν έχασα και τίποτα, -50Hz (max 4750 αντί για 4800) κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα οποία χωρίς logging δεν τα καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Προσωπικά μου άρεσε και ότι δεν είναι μικρό σε διάρκεια, εγώ θυμάμαι στις 90-100 ώρες το τελείωσα χωρίς να έχω κάνει όλα τα stranger missions.

Απλά είχα ασχοληθεί λίγο με κυνήγι για crafting.

Πρέπει να μου πήρε δλδ σχεδόν δύο μήνες να το ολοκληρώσω χωρίς να βιάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 3:14 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Ε είναι το last version https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet/5.0 γιαυτό, δεν είναι θέμα αυτό.

Ναι λοιπόν έπαιξε με το DS4Windows με bluetooth κανονικά! Θενξ! Και το motor κοντά στα collectibles παίζει μια χαρά! 

Η πλάκα τώρα είναι ότι πήρα από 1660 ti σε 3080 ti και έλεγα τι φοβερές αλλαγές στα γραφικά που έχει και υπέθετα ότι ήταν από τα textures που από medium τα πήγα στο τέρμα! Δεν είχα δει ότι είχε ray tracing το παιχνίδι (ή και να το είχα δει τότε που δεν είχα RTX GPU θα το πέρασα στο ντούκου!). Τα μόνα γραφικά που είναι "άσχημα" είναι σε ένα ποτάμι που έβλεπα τα βότσαλα και ήταν σαν να κόλλησαν φωτογραφία...σε όλο το άλλο παιχνίδι, ειδικά αν δεν έχει χιόνια/βροχές/ομίχλη χάνεται το μάτι μου!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ναι λοιπόν έπαιξε με το DS4Windows με bluetooth κανονικά! Θενξ! Και το motor κοντά στα collectibles παίζει μια χαρά! 

Η πλάκα τώρα είναι ότι πήρα από 1660 ti σε 3080 ti και έλεγα τι φοβερές αλλαγές στα γραφικά που έχει και υπέθετα ότι ήταν από τα textures που από medium τα πήγα στο τέρμα! Δεν είχα δει ότι είχε ray tracing το παιχνίδι (ή και να το είχα δει τότε που δεν είχα RTX GPU θα το πέρασα στο ντούκου!). Τα μόνα γραφικά που είναι "άσχημα" είναι σε ένα ποτάμι που έβλεπα τα βότσαλα και ήταν σαν να κόλλησαν φωτογραφία...σε όλο το άλλο παιχνίδι, ειδικά αν δεν έχει χιόνια/βροχές/ομίχλη χάνεται το μάτι μου!

Δεν εχει native ray tracing το παιχνιδι.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν εχει native ray tracing το παιχνιδι.

Ναι όντως my bad, πάντως έχει μεγάλη διαφορά οπτικά ανάμεσα στις 2 GPU πράγμα που δεν το περίμενα

Δημοσ.

Ποσο ωραιο παιχνιδι ρε παιδια ποσο αληθινο μπορει να ειναι. Εκατσα πριν να παιξω καμια ωρα και εκλεισα 2.5 ωρες χωρις να το καταλαβω. Ειμαι 20+ ωρες και ακομα νιωθω σαν να μην εμαθα τιποτα εχει τοσα πολλα πραγματα το παιχνιδι.

Εκανα πριν μια μυστικη αποστολη με εναν παπα που φτιαχνουν ενα σπιτι και ηθελε ξυλα κορμους λεει ειναι δυτικα απο το dakota river εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ερειπια ειχε καμμενα. Μετα εψαξα και ειδα οτι αν κανεις λεει την αποστολη πολυ νωρις το μερος με τα ερειπια δεν θα ειναι ετοιμο για αναστηλωση οποτε δεν θα ειναι εκει οι εργατες και δεν θα υπαρχει καρο με ξυλα για κλοπη ενω αν πηγαινα πολυ αργα χρονολογικα θα ειχε ολοκληρωθει οποτε δεν θα ειχε παλι καρο για να παρω. Μετα λεει να πας στον foreman που θα με δωσει ενα καρο με ξυλα για 75 δολλαρια. Ουτε αυτον ακομα τον εχω συναντησει. Οποτε εσταξα 100 δολλαρια στον father και περιμενω τωρα να κανουν το σπιτι να το πουλησουν και να παρω το reward. 

Επισης καθετι μετραει στο honor προσπαθω να παω για full honor walkthrough. Αλλα και καλο να πας να κανεις την πατας. Πετυχα κατι O'Driscoll ειχαν απαγαγει μια γυναικα σε ενα καρο τους σκοτωνω με κατεβαζει το honor την σωζω με ξανα δινει. Με βλεπει ενας με ενα αλογο παει αμεσως να καταγγειλει το εγκλημα. Και κατεληξα να πληρωσω 15 δολλαρια για να καθαρισω το bounty. Γενικα η λεπτομερεια ειναι απιστευτη στο παιχνιδι ακομα και ενα γεια να πεις σε καποιον αργοτερα μπορει να σε πετυχει και να σε βοηθησει. 

Την κατασκηνωση την εχω τερμα εφοδιασμενη παντως ηδη εχω κανει donate 400+ δολλαρια και προσπαθω να μαθω τι παιζει με τα pelts και τις αναβαθμισεις στο crafting. Θελει οπλο που δεν κανει μεγαλη ζημια ωστε να ειναι perfect to pelt ωστε να πουληθει καλα η να παει για crafting. Το διαμαντι της rockstar. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...