Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις χθες ξεκινησα το παιχνιδι (χωρις να χω παιξει το 1ο και θελω να πιστευω οτι δεν εχασα μεγαλη ιστορια ωστε να μν μπορω να παιξω το 2ο).

Προσωπικα μεχρι στιγμης ειναι ωραιο, μολις τελειωσα τν ληστεια με το τρενο.

παρολο που παιζω σε ολα high (1080p) υπαρχουν σημεια που πεφτει στο 40-50. εχουμε ιδανικα settings για να χουνε ποιοτητα και ομαλοτητα του παιχνιδιου;

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

ουφφ θενξ γκοντ! οσον αφορα τα settings? εχεις καμια προταση; απορω γτ με τν 5700xt δεν πολυτραβα

Δες τα παρακάτω βίντεο:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

ουφφ θενξ γκοντ! οσον αφορα τα settings? εχεις καμια προταση; απορω γτ με τν 5700xt δεν πολυτραβα

Τσέκαρε το βίντεο παραπάνω. Εγώ ακριβώς με τα ίδια specs που έχεις αλλά σε 1440p είχα συνήθως 70-80 fps. Πολύ ομαλό gameplay

Δημοσ.
13 minutes ago, t3llis said:

Τσέκαρε το βίντεο παραπάνω. Εγώ ακριβώς με τα ίδια specs που έχεις αλλά σε 1440p είχα συνήθως 70-80 fps. Πολύ ομαλό gameplay

με τι settings? μπορω να χω ενα σκρινσοτ; εγω και fxaa κτλπ ταχω ανοιχτα ειτε on ειτε x2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

με τι settings? μπορω να χω ενα σκρινσοτ; εγω και fxaa κτλπ ταχω ανοιχτα ειτε on ειτε x2

Ακριβώς τα settings που παρουσιάζουν στο HW στο παραπάνω βίντεο + ένα reshade που έστειλε ένας συμφορίτης εδώ.  Για να μην δεις ολόκληρο το βίντεο, αν παρατηρήσεις στα σχόλια -και των δύο βίντεο- κάποιος έχει επιγραμματικά όλα τα settings. 

Επεξ/σία από t3llis
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε

Πριν δύο χρόνια το τερμάτισα, επομένως δεν ξέρω τι έχει γίνει από ενδιάμεσα updates,

θυμάμαι όμως ότι ήθελε vulkan api για να παίζει στρωτά. Με directx είχε (micro)stuttering.

Και τωρα ετσι ειναι σε καποια σημεια στα χιονια δεν ειχα θεματα το ειχα γραψει οταν πηγα ομως στο πρωτο χωριο κατι πολυ ψηλα ειχα. Με vulkan smooth as butter.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο που δεν βγαζω ακρη

Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με το save.Ειμαι ακομα Chapter 1,αλλα δεν με αφηνει να κανω manual save σχεδον καθολου.Πρεπει να ολοκληρωσω την αποστολη και τοτε κανει autosave

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, polmyt είπε

Να ρωτησω κατι αλλο που δεν βγαζω ακρη

Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με το save.Ειμαι ακομα Chapter 1,αλλα δεν με αφηνει να κανω manual save σχεδον καθολου.Πρεπει να ολοκληρωσω την αποστολη και τοτε κανει autosave

Αν εισαι σε αποστολη manual save δεν μπορεις να κανεις. Στο chapter 1 δεν εχει νοημα το manual save μιας και ειναι μερικες αποστολες και κανει αυτοματα autosave μετα απο καθε μια. Δεν εχει κατι αλλο να κανεις δηλαδη περα απο τις βασικες αποστολες. Στο chapter 2 που φτιαχνεις το camp κανεις κανονικα manual save οποτε θελεις αρκει να μην εισαι σε αποστολη. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, t3llis said:

Ακριβώς τα settings που παρουσιάζουν στο HW στο παραπάνω βίντεο + ένα reshade που έστειλε ένας συμφορίτης εδώ.  Για να μην δεις ολόκληρο το βίντεο, αν παρατηρήσεις στα σχόλια -και των δύο βίντεο- κάποιος έχει επιγραμματικά όλα τα settings. 

ok σας ευχαριστω ολους θα το κοιταξω. κατι τελευταιο, πως παιζεις με 70-80 fps? με κλειστο vsync? και αν ναι, δεν εχεις "σπασιμο" της οθονης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Πριν δύο χρόνια το τερμάτισα, επομένως δεν ξέρω τι έχει γίνει από ενδιάμεσα updates,

θυμάμαι όμως ότι ήθελε vulkan api για να παίζει στρωτά. Με directx είχε (micro)stuttering.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, μόνο με Vulkan παίζει smooth. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

ok σας ευχαριστω ολους θα το κοιταξω. κατι τελευταιο, πως παιζεις με 70-80 fps? με κλειστο vsync? και αν ναι, δεν εχεις "σπασιμο" της οθονης;

Χωρις vsync θες freesync/gsync για να μην εχεις tearing. Αλλιως παντα vsync. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν εισαι σε αποστολη manual save δεν μπορεις να κανεις. Στο chapter 1 δεν εχει νοημα το manual save μιας και ειναι μερικες αποστολες και κανει αυτοματα autosave μετα απο καθε μια. Δεν εχει κατι αλλο να κανεις δηλαδη περα απο τις βασικες αποστολες. Στο chapter 2 που φτιαχνεις το camp κανεις κανονικα manual save οποτε θελεις αρκει να μην εισαι σε αποστολη. 

Ευχαριστω πολυ.

Ειναι λιγο σπαστικο αυτο .Και δεν μιλαμε για save στα μισα της αποστολης αλλα θα μπορουσε να σου δινει τη δυνανατοτητα να σωσεις το παιχνιδι οταν θα φτασεις στο σημειο της αποστολης και να μην ξεκινας ξανα απο την αρχη εχοντας μπροστα και κανα 5λεπτο πορειας συν τους διαλογους κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...