Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Νομίζω είναι σαρκαστικό το σχόλιο του Arkin. :P

Νομίζω το κατάλαβε γιατί έκανε και like. Double sarcasm achieved. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν βλέπετε το παιχνίδι παιδιά έχετε δίκιο γραφικά 2010 με το ζόρι. Κάτι σαν το forza 5 που το Gran Turismo του 2005 ήταν καλύτερο. 

image.png.98698c0b072fe760feca189e5d4ac807.png

image.png.89c054039105a8a2b7f74374f97fea2f.png

Ανατρίχιασα. Γραφικάρες.

• Sad 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, itanium είπε

Eύκολα σε open world το Far Cry 6 με HD textures και φυσικά αν κατατάσσουμε το CP 2077 σαν open world,  αυτό ανώτερο έναντι όλων στον τεχνικό τομέα, δεν υπάρχει επαφή, Τους έχω και τους 3 τίτλους εγκατεστημένους το RDR2 δείχνει dated σε πολλά σημεία του.

Απλά το Far Cry έχει κάτι χαζά τύπου 1/4 της native ανάλυσης στα alpha effects και στα shadows. Αλλά ναι και αυτό δυνατό, ειδικά το vegetation.

Δημοσ.

μολις χθες ξεκινησα το παιχνιδι (χωρις να χω παιξει το 1ο και θελω να πιστευω οτι δεν εχασα μεγαλη ιστορια ωστε να μν μπορω να παιξω το 2ο).

Προσωπικα μεχρι στιγμης ειναι ωραιο, μολις τελειωσα τν ληστεια με το τρενο.

παρολο που παιζω σε ολα high (1080p) υπαρχουν σημεια που πεφτει στο 40-50. εχουμε ιδανικα settings για να χουνε ποιοτητα και ομαλοτητα του παιχνιδιου;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

ουφφ θενξ γκοντ! οσον αφορα τα settings? εχεις καμια προταση; απορω γτ με τν 5700xt δεν πολυτραβα

Δες τα παρακάτω βίντεο:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

ουφφ θενξ γκοντ! οσον αφορα τα settings? εχεις καμια προταση; απορω γτ με τν 5700xt δεν πολυτραβα

Τσέκαρε το βίντεο παραπάνω. Εγώ ακριβώς με τα ίδια specs που έχεις αλλά σε 1440p είχα συνήθως 70-80 fps. Πολύ ομαλό gameplay

Δημοσ.
13 minutes ago, t3llis said:

Τσέκαρε το βίντεο παραπάνω. Εγώ ακριβώς με τα ίδια specs που έχεις αλλά σε 1440p είχα συνήθως 70-80 fps. Πολύ ομαλό gameplay

με τι settings? μπορω να χω ενα σκρινσοτ; εγω και fxaa κτλπ ταχω ανοιχτα ειτε on ειτε x2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

με τι settings? μπορω να χω ενα σκρινσοτ; εγω και fxaa κτλπ ταχω ανοιχτα ειτε on ειτε x2

Ακριβώς τα settings που παρουσιάζουν στο HW στο παραπάνω βίντεο + ένα reshade που έστειλε ένας συμφορίτης εδώ.  Για να μην δεις ολόκληρο το βίντεο, αν παρατηρήσεις στα σχόλια -και των δύο βίντεο- κάποιος έχει επιγραμματικά όλα τα settings. 

Επεξ/σία από t3llis
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε

Πριν δύο χρόνια το τερμάτισα, επομένως δεν ξέρω τι έχει γίνει από ενδιάμεσα updates,

θυμάμαι όμως ότι ήθελε vulkan api για να παίζει στρωτά. Με directx είχε (micro)stuttering.

Και τωρα ετσι ειναι σε καποια σημεια στα χιονια δεν ειχα θεματα το ειχα γραψει οταν πηγα ομως στο πρωτο χωριο κατι πολυ ψηλα ειχα. Με vulkan smooth as butter.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο που δεν βγαζω ακρη

Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με το save.Ειμαι ακομα Chapter 1,αλλα δεν με αφηνει να κανω manual save σχεδον καθολου.Πρεπει να ολοκληρωσω την αποστολη και τοτε κανει autosave

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...