Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Έχει drop στο perf με το reshade; ή λίγο;

Ελαχιστο 2-3fps βλεπω διαφορα και με τα 3 φιλτρα ενεργα. Γενικα τρεχει αψογα μηδεν stutter ειτε με dx12 ειτε με vulkan και vulkan εχει λιγα fps παραπανω και γυρισα εκει και αντι για RIS[δεν δουλευει στο συγκεκριμενο παιχνιδι με vulkan δεν ξερω γιατι] εβαλα lumasharpen και κρατησα το TAA sharpening στο 1/3 παραπανω δημιουργει artifacts. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/11/2021 στις 9:19 ΜΜ, Arkin είπε

Δικες μου ρυθμισεις εβαλα vibrance/levels/lumasharpen και τα ρυθμισα αναλογα ωστε να μην χασω την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου αλλα και να δωσω και μια πιο ομορφη στο ματι εικονα. Και το βραδυ δειχνει υπεροχο με τα πιο πανω φιλτρα. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-15-59.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-17-08.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-16-08.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-16-14-1
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-17-10.p
Red-Dead-Redemption-2-2021-11-20-17-10-1

Μπορείς να μου το στείλεις ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Μπορείς να μου το στείλεις ?

Βεβαιως. Εδω το αρχειο .ini με τις ρυθμισεις μου. Περνας μεσω reshade Lumasharpen/vibrance/level και κανεις load μεσα στο παιχνιδι απο το reshade το αρχειο ini.

ReShadePreset.ini

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polonos1313 είπε

Το Lumasharpen/vibrance/level που το βλέπω ?

Θα κατεβασεις απο εδω:

https://reshade.me/

την τελευταια εκδοση του reshade θα το τρεξεις και θα πας στο exe του rdr2. Στο σκετο rdr2.exe οχι playrdr2.exe και θα πατησεις vulkan και μετα θα βαλεις τα reshade που ανεφερα. Βρισκονται ολα στην προκαθορισμενη επιλογη που εχει το προγραμμα. Θα τα ξετσεκαρεις ολα και θα αφησεις μονο αυτα τα 3 που εγραψα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Θα κατεβασεις απο εδω:

https://reshade.me/

την τελευταια εκδοση του reshade θα το τρεξεις και θα πας στο exe του rdr2. Στο σκετο rdr2.exe οχι playrdr2.exe και θα πατησεις vulkan και μετα θα βαλεις τα reshade που ανεφερα. Βρισκονται ολα στην προκαθορισμενη επιλογη που εχει το προγραμμα. Θα τα ξετσεκαρεις ολα και θα αφησεις μονο αυτα τα 3 που εγραψα. 

Οκ Κατάλαβα ! Σε ευχαριστώ πολύ το δοκιμάζω και σου λέω

Εβαλα το reshade αλλά οταν ανοίγει το game δεν το κάνει load και επίσης δεν βρίσκω με ποιο κουμπί ανοίγει το μενού του reshade

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, polonos1313 είπε

Οκ Κατάλαβα ! Σε ευχαριστώ πολύ το δοκιμάζω και σου λέω

Εβαλα το reshade αλλά οταν ανοίγει το game δεν το κάνει load και επίσης δεν βρίσκω με ποιο κουμπί ανοίγει το μενού του reshade

Με το κουμπί home ανοίγει το reshade. Μόλις το ανοίξεις θα το αλλάξεις γιατί με το home ανοίγει και το Rockstar launcher in game. Αν δεν το καταφέρεις πες μου να σε στείλω όλα τα αρχεία να τα περάσεις όπως είναι στο φάκελο που είναι το rdr2.exe. 

Δημοσ.

Εχω παιξει τρεις ωρες

Κανει μπαμ οτι εχει πεσει πολυ δουλεια στο παιχνιδι. Με χαλαει που ειναι τοσο αργο, ισως θελει να το συνηθισω μαλλον

Μεχρι στιγμης δεν νιωθω οτι "παιζω". Ελπιζω να το αισθανθω στη συνεχεια

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, firepc είπε

Εχω παιξει τρεις ωρες

Κανει μπαμ οτι εχει πεσει πολυ δουλεια στο παιχνιδι. Με χαλαει που ειναι τοσο αργο, ισως θελει να το συνηθισω μαλλον

Μεχρι στιγμης δεν νιωθω οτι "παιζω". Ελπιζω να το αισθανθω στη συνεχεια

Μεχρι να περασεις το πρωτο chapter ετσι ειναι ναι. Επειτα μολις σου ανοιγει τον χαρτη οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες. Μου εχουν ανοιξει τα debt collector εχει πολυ φαση με τον εκφοβισμο κανω και bounty hunter. Γενικα ειναι αργο παιχνιδι αλλα οσο προχωρας τοσο θα σου αρεσει. Ανοιγει το παιχνιδι και νομιζω οτι ειμαι στην αγρια δυση του 1850 τοσο καλη δουλεια εχει γινει. Ειμαι 15% και νομιζω οτι ειμαι ακομα στην αρχη. Εχει και challenges παρα πολλα. Παω για full honor walkthrough και δεν ξερω αν με τα challenges πεφτει το honor και θα τα αφησω για το τελος. Πηγα χθες για κουρεμα στο saloon και με λεει εχεις εκπτωση γιατι εχεις υψηλο honor. Γενικα βοηθαω συνεχεια στο camp αν και εχω παει αρκετα ζωα ακομα ειναι στο κοκκινο το supply ενω ammunation και provision ειναι κιτρινα δηλαδη ειμαστε κομπλε. Προχθες ηταν βραδυ και κοιμουνταν ολοι και πηγαινα τους πειραζα ο Dutch μονο που δεν με εδειρε αγριεψε κοιμοταν με τη γυναικα. Ποσο πιο ρεαλιστικο θελει υπομονη δεν γινεται να τα μαθεις ολα αμεσως πιστευω οτι και μετα απο 100 ωρες ακομα θα μαθαινω πολλα. 

• Like 3
Δημοσ.

Αξίζει. Φαντάζομαι θα έχει κανά 30άρι τωρα, στο θέμα με τις προσφορές νομίζω έχουμε λινκ για ~21-22€ παρτο σήμερα, τώρα. 

Δεν είναι fast paced και απολαμβάνεις την ιστορία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hiddenite είπε

Καλημέρα, έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας αυτό τα αξίζει τα ευρώ του;

Είναι από τα game που είπα, αν μπορούσα να ξεχασω ενα story game για να το παίξω απο την αρχή τότε θα ήταν το RDR2

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Αξίζει. Φαντάζομαι θα έχει κανά 30άρι τωρα, στο θέμα με τις προσφορές νομίζω έχουμε λινκ για ~21-22€ παρτο σήμερα, τώρα. 

Δεν είναι fast paced και απολαμβάνεις την ιστορία.

51 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Είναι από τα game που είπα, αν μπορούσα να ξεχασω ενα story game για να το παίξω απο την αρχή τότε θα ήταν το RDR2

Ψήθηκα .. Αξίζουν τα 5 ευρώ παραπάνω για την ultimate έκδοση;  Τί προσφέρει;

Δημοσ.

The Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition delivers all of the Story Mode content from the Special Edition plus additional content for online including Bonus Outfits for your online Character, Rank Bonuses, Black Chestnut Thoroughbred and free access to the Survivor Camp Theme.
Plus get free access to Additional Weapons in online.

επειδη και εγω το ψηνω τι λετε η gtx1650 θα αντεξει σε ανεκτα επιπεδα?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

The Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition delivers all of the Story Mode content from the Special Edition plus additional content for online including Bonus Outfits for your online Character, Rank Bonuses, Black Chestnut Thoroughbred and free access to the Survivor Camp Theme.
Plus get free access to Additional Weapons in online.

επειδη και εγω το ψηνω τι λετε η gtx1650 θα αντεξει σε ανεκτα επιπεδα?

Αναλογα την αναλυση. Με medium σε 1080p βλεπω οτι τα παει αρκετα καλα οποτε προβλημα δεν θα εχεις. Σε high θα εχεις 30αρι που δεν ενοχλει ειναι slow pace οποτε θα το παιξεις ανετα. Τρομερο παιχνιδι θα το αγαπησετε. 

23 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Ψήθηκα .. Αξίζουν τα 5 ευρώ παραπάνω για την ultimate έκδοση;  Τί προσφέρει;

Η ultimate αξιζει αν παιξεις online ειναι σαν την premium του GTA 5 δινει καποια πραγματα για να ξεκινησεις στον χαρακτηρα. Στο single player ειναι ιδιο πραγμα η απλη με την ultimate. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...