Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει. Φαντάζομαι θα έχει κανά 30άρι τωρα, στο θέμα με τις προσφορές νομίζω έχουμε λινκ για ~21-22€ παρτο σήμερα, τώρα. 

Δεν είναι fast paced και απολαμβάνεις την ιστορία.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 27/11/2021 στις 6:20 ΠΜ, Hiddenite είπε

Καλημέρα, έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας αυτό τα αξίζει τα ευρώ του;

Είναι από τα game που είπα, αν μπορούσα να ξεχασω ενα story game για να το παίξω απο την αρχή τότε θα ήταν το RDR2

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 27/11/2021 στις 7:04 ΠΜ, RPDrummer είπε

Αξίζει. Φαντάζομαι θα έχει κανά 30άρι τωρα, στο θέμα με τις προσφορές νομίζω έχουμε λινκ για ~21-22€ παρτο σήμερα, τώρα. 

Δεν είναι fast paced και απολαμβάνεις την ιστορία.

Στις 27/11/2021 στις 8:16 ΠΜ, vaggos88 είπε

Είναι από τα game που είπα, αν μπορούσα να ξεχασω ενα story game για να το παίξω απο την αρχή τότε θα ήταν το RDR2

Ψήθηκα .. Αξίζουν τα 5 ευρώ παραπάνω για την ultimate έκδοση;  Τί προσφέρει;

Δημοσ.

The Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition delivers all of the Story Mode content from the Special Edition plus additional content for online including Bonus Outfits for your online Character, Rank Bonuses, Black Chestnut Thoroughbred and free access to the Survivor Camp Theme.
Plus get free access to Additional Weapons in online.

επειδη και εγω το ψηνω τι λετε η gtx1650 θα αντεξει σε ανεκτα επιπεδα?

Δημοσ.
  Στις 27/11/2021 στις 9:15 ΠΜ, dalan2007 είπε

The Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition delivers all of the Story Mode content from the Special Edition plus additional content for online including Bonus Outfits for your online Character, Rank Bonuses, Black Chestnut Thoroughbred and free access to the Survivor Camp Theme.
Plus get free access to Additional Weapons in online.

επειδη και εγω το ψηνω τι λετε η gtx1650 θα αντεξει σε ανεκτα επιπεδα?

Επέκταση  

Αναλογα την αναλυση. Με medium σε 1080p βλεπω οτι τα παει αρκετα καλα οποτε προβλημα δεν θα εχεις. Σε high θα εχεις 30αρι που δεν ενοχλει ειναι slow pace οποτε θα το παιξεις ανετα. Τρομερο παιχνιδι θα το αγαπησετε. 

Στις 27/11/2021 στις 9:09 ΠΜ, Hiddenite είπε

Ψήθηκα .. Αξίζουν τα 5 ευρώ παραπάνω για την ultimate έκδοση;  Τί προσφέρει;

Η ultimate αξιζει αν παιξεις online ειναι σαν την premium του GTA 5 δινει καποια πραγματα για να ξεκινησεις στον χαρακτηρα. Στο single player ειναι ιδιο πραγμα η απλη με την ultimate. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα στα βιντεο του youtube να υπολογίζετε ότι ίσως να έχετε αποκλίσεις. 
Εγώ έπιανα κατω από 60 fps και αντίστοιχο σύστημα στο youtube 75

Δημοσ.

Πλέον και εγώ κάτοχος της Ultimate έκδοσης. Το έβαλα να κατεβαίνει..... Σε κάνα τριήμερο πιστεύω θα είναι οκ. 

Πήρα την Ultimate όχι γιατι μου περίσσευαν τα χρήματα απλά σκέφτηκα ότι θα γίνει απόσβεση τους μιας και έχουμε μειώσει τις εξόδους μας.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 27/11/2021 στις 4:54 ΜΜ, Hiddenite είπε

Πλέον και εγώ κάτοχος της Ultimate έκδοσης. Το έβαλα να κατεβαίνει..... Σε κάνα τριήμερο πιστεύω θα είναι οκ. 

Πήρα την Ultimate όχι γιατι μου περίσσευαν τα χρήματα απλά σκέφτηκα ότι θα γίνει απόσβεση τους μιας και έχουμε μειώσει τις εξόδους μας.

Ποια η διαφορα απο την φθηνη???

Δημοσ.
  Στις 27/11/2021 στις 9:06 ΜΜ, galanakop1974 είπε

Ποια η διαφορα απο την φθηνη???

Καλημέρα, απ'οτι διάβασα σου δίνει κάποια skin του χαρακτήρα σου και του αλόγου όπως επίσης και κάποια πράγματα εξ αρχής για το on-line.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/11/2021 στις 8:35 ΠΜ, Hiddenite είπε

Καλημέρα, απ'οτι διάβασα σου δίνει κάποια skin του χαρακτήρα σου και του αλόγου όπως επίσης και κάποια πράγματα εξ αρχής για το on-line.

Αν θυμάμαι καλά, στο story mode σου δίνει δωρεάν ένα πολύ καλό άλογο μόλις προχωρήσεις λίγο, ένα επιπλέον χάρτη θησαυρού και κάποια set ρούχων/σέλας (νομίζω nuevo λέγεται, κάπως έτσι). Επίσης, στο onine δίνει αρκετή ποσότητα σε μπάρες χρυσού στην αρχή αλλά δε θυμάμαι πόσες ακριβώς.

Επεξ/σία από Demon Lord
Δημοσ.
  Στις 28/11/2021 στις 5:34 ΜΜ, ulb είπε

Καλησπέρα. Αν το αγοράσω από Epic, χρειάζεται και Rockstar Laucher για να τρέξει;

Από όπου και αν το αγοράσεις χρειάζεται Rockstar,ακόμα και από το steam.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα την κανονική έκδοση από το Voidu που δίνει κλειδί για τον Rockstar Launcher.

Μιας και χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον GoG Galaxy έχει βρει κάποιος ένα integration που να δουλεύει ώστε να ξεκινάω το παιχνίδι από το Gog;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...