Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν βλεπω alliasing ουτε σε 1080p οθονη που το τρεχω στο laptop αλλα ουτε σε 4k οθονη που το παιζω στο desktop.

Εαν εννοεις τις αλογοουρες,χαιτες και τα μαλλια αυτο ειναι limitation του dlss,δεν τα παει καλα με αυτα.

Shimmering κανει λιγο στα σχοινια απο τις τεντες και τις ραγες των τραινων.

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσα ίσα στα μαλλιά και γενικά στα alpha transparent textures είναι που το DLSS τα πάει καλά σε σχέση με το ΤΑΑ. Ίσως στο RDR2 έχουν κάνει μακακία..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσοι το δοκιμάσατε όμως είχατε κλειστό TAA? Είχατε σε πούμε και κάποιο άλλο aa ανοιχτό ταυτόχρονα;

Γιατί από ότι φαίνεται αν κλείσεις το TAA όλο το παιχνίδι φρικαρει όσον αφορά δέντρα και γρασίδι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, just getting started είπε

Γιατί από ότι φαίνεται αν κλείσεις το TAA όλο το παιχνίδι φρικαρει όσον αφορά δέντρα και γρασίδι.

Ε λογικό αφού με κλειστό ΤΑΑ δεν έχεις καθόλου anti-aliasing. Όταν ανοίγεις DLSS το TAA είναι κλειστό. ΤΟ DLSS κάνει και anti-aliasing κανονικά, απλά κάποια βλακεία έχουν κάνει στο RDR2 και έχει jaggies..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω δεν εχω παρατηρησει τπτ οσον αφορα τα δεντρα και το γρασιδι.

Βεβαια εχω το tree tesellation στο on και τις αλλες ρυθμισεις Ultra.

Me τα μαλλια το DLSS εχει προβλημα απο την εποχη που ηταν στο 1.0 και το Final Fantasy.

Απλα σε μερικα παιχνιδια ειναι λιγοτερο εμφανες.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγορασα εχθες, και το εχω καψει. Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη...απορω τοσο καιρο γιατι δε το ειχα αγορασει, και επισης αρκετα optimized, σε 2κ τα εχω σχεδον ολα στο ultra με rx 480 που ειχα αγορασει το 2017

Spoiler

spacer.pngspacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από hliastsek
  • Like 7
Δημοσ.
16 ώρες πριν, hliastsek είπε

.απορω τοσο καιρο γιατι δε το ειχα αγορασει,

Εσύ καλά είσαι. Εγώ που το είχα αγορασμένο και επί 1 χρόνο δεν έπαιζα και το είχα αφήσει στο 3ο τσάπτερ; Μακράν χειρότερος 😛 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Εσύ καλά είσαι. Εγώ που το είχα αγορασμένο και επί 1 χρόνο δεν έπαιζα και το είχα αφήσει στο 3ο τσάπτερ; Μακράν χειρότερος 😛 

Μία από τα ίδια και το πλήρωσα και στην αρχική τιμή σχεδόν ενώ θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει με έκπτωση 😂

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Μία από τα ίδια και το πλήρωσα και στην αρχική τιμή σχεδόν ενώ θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει με έκπτωση 😂

38€ νομίζω το πήρα. Καλά , δεν το μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο αυτό. Το είχα από τον Μάη του 2020 να στέκεται. Φέτος το Μάη, άρπαξα κορονοβιρούσι και βρήκα ευκαιρία να λιώσω 😛 

1-2 παιχνίδια με έκαναν παλιότερα να δεθώ με χαρακτήρες. Αυτό είναι το 3ο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μονο μενα δε μου αρεσε ιδιαιτερα δηλαδη 😁

Εννοείς ότι έπαιξες όλο το game (το αγόρασες κιόλας), και δεν σου άρεσε; Εντάξει, είναι γούστα αυτά. 

Εδώ σε κάποιους (εμού συμπεριλαμβανομένου), αρέσει το Fifa :lol: 

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει που να μην αρέσει σε κάποιον. Εκτός του setting στο οποίο μπαίνεις μέσα αρκετά γρήγορα και ότι σε κάποιες στιγμές μπορεί να χρειαστείς αρκετό πέρα-δόθε (ανταμείβεσαι από το story βέβαια). 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Μα το game, για να τα κάνεις όλα στο 100%, είναι τεράστιο. Μόνο για να κάνεις το subquest με το wildlife art exhibition, θες πολύ χρόνο εκτός αν είσαι 100% τυχερός. Κάποια ζώα που απαιτεί είναι πολύ σπάνια. Εκτός να κάνετε μόνο το main story.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...