Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DeiX είπε

Πολυ καλο side quest με kinder εκπληξη στο last part. Να το κανετε οπωσδηποτε ;)

Ισχύει, δίνει καλό δωράκι το οποίο δε μπορείς να το βρεις αλλού (για να κάνεις craft)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα settings και τα fps να πούμε.. με έχει τρελάνει!

Γίνονται συνέχεια reset τα advanced graphics όταν αλλάζω API, το vsync βάλε - βγάλε είναι μόνιμα ενεργοποιημένο και γίνεται cap στα 30 fps, όσες φορές και αν αλλάζω από Borderless σε Fullscreen, αυτό εκεί σε κάθε έναρξη μαμιέται να γυρνάει σε borderless και άλλα πολλά.

Με το παρακάτω σύστημα είτε με Vulkan είτε με DX12 και με low settings και με τα settings των Hardware Unboxed σε 1440p ή σε 1080p είμαι 30-40 fps.
MSI 2070 super OC Ventus
Ryzen 5 2600
16 GB RAM 3200mhz
Monitor: 1440p @ 144 hz
Έχω msi afterburner ανοιχτό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Καμιά ιδέα ; Ψαχνω τον τόπο εδώ και 2 ώρες. 
Κλαίω τα λεφτά μου πραγματικά. Αν ήξερα ότι εχω θέμα δεν θα το έπαιρνα.

Επεξ/σία από RPDrummer
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα settings και τα fps να πούμε.. με έχει τρελάνει!

Γίνονται συνέχεια reset τα advanced graphics όταν αλλάζω API, το vsync βάλε - βγάλε είναι μόνιμα ενεργοποιημένο και γίνεται cap στα 30 fps, όσες φορές και αν αλλάζω από Borderless σε Fullscreen, αυτό εκεί σε κάθε έναρξη μαμιέται να γυρνάει σε borderless και άλλα πολλά.

Με το παρακάτω σύστημα είτε με Vulkan είτε με DX12 και με low settings και με τα settings των Hardware Unboxed σε 1440p ή σε 1080p είμαι 30-40 fps.
MSI 2070 super OC Ventus
Ryzen 5 2600
16 GB RAM 3200mhz
Monitor: 1440p @ 144 hz
Έχω msi afterburner ανοιχτό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Καμιά ιδέα ; Ψαχνω τον τόπο εδώ και 2 ώρες. 
Κλαίω τα λεφτά μου πραγματικά. Αν ήξερα ότι εχω θέμα δεν θα το έπαιρνα.

Δες τα settings του nvidia panel μηπως σου τα κάνουν overwrite και παίζεις με τις ρυθμίσεις του αντι τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.

Δημοσ.

vsync και triple buffering τα έχω βάλει στο off από το πάνελ της Nvidia.

Δεν καταλάβαινω γιατί έχω την ίδια απόδοση σε fps είτε βάλω τέρμα χαμηλές ρυθμίσεις είτε υψηλές ενώ κάνω επανεκκίνηση το παιχνίδι για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κάποια εντολή σε κάποιο .ini αρχείο ή κάτι άλλα κόλπα που κάνουμε στα παιχνίδια (πχ σβήνουμε τα αρχεία με τα graphic settings του παιχνιδιού)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Δεν καταλάβαινω γιατί έχω την ίδια απόδοση σε fps είτε βάλω τέρμα χαμηλές ρυθμίσεις είτε υψηλές ενώ κάνω επανεκκίνηση το παιχνίδι για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κάποια εντολή σε κάποιο .ini αρχείο ή κάτι άλλα κόλπα που κάνουμε στα παιχνίδια (πχ σβήνουμε τα αρχεία με τα graphic settings του παιχνιδιού)

Μόλις το ξανακατέβασα (μετά από 1 χρόνο ακριβώς), δεν βλέπω κανένα πρόβλημα , ούτε από τα παλαιότερα που έχουν αναφερθεί. 

Το δικό σου θέμα κάτι άλλο είναι. Χρησιμοποιείς OSD για να δεις τα FPS σου; (πχ msi afterburner) ? Μήπως υπάρχει στο rivatuner κάποιο FPS Cap ?

Δημοσ.

Τα προφανή "λάθη" έχουν εξαλειφθεί.

Θα δοκιμάσω ότι λένε στο support της ροκασταρ και αν δεν πιάσει τίποτα θα φτιάξω ερώτημα.

Ανεξάρτητα τα settings, παιζω σε 30-45 fps που δεν είναι λογικό.

Δημοσ.

Δεν το περίμενα να τρέχει τόσο χάλια στο σύστημά μου.

Τη ζημιά μου την κάνουν ακόμα και τα textures και το anisotropic filtering που τα 8GB Vram της κάρτας είναι αρκετά, αλλά παρ' όλα αυτά peak-άρει κοντά στα 8 GB in-game.
Στο μενού των ρυθμίσεων βλέπω ότι περίπου 3.5 GB χρησιμοποιεί το παιχνίδι και άλλα 2.2 GB "other apps" που και πάλι το σύνολο δεν αθροίζει σε 8GB Vram που "γράφει" το afterburner.

Το γύρισα σε 1080p, έβαλα και το Nvidia Experience (που έλεγαν κάποιοι χρήστες) να μου φτιάξει τα settings (με medium - low) και παίζω 45-60 fps.

Ωραίο παιχνίδι, αλλά ξενέρα τώρα τα 30 ευρώ για το οπτικό αποτέλεσμα στον υπολογιστή μου. Άλλοι στο youtube με 2070 και Ryzen 2600  τρέχουνε με high - medium σε 50-70 fps

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, RPDrummer είπε

Τη ζημιά μου την κάνουν ακόμα και τα textures και το anisotropic filtering που τα 8GB Vram της κάρτας είναι αρκετά, αλλά παρ' όλα αυτά peak-άρει κοντά στα 8 GB in-game.
Στο μενού των ρυθμίσεων βλέπω ότι περίπου 3.5 GB χρησιμοποιεί το παιχνίδι και άλλα 2.2 GB "other apps" που και πάλι το σύνολο δεν αθροίζει σε 8GB Vram που "γράφει" το afterburner.

Το γύρισα σε 1080p, έβαλα και το Nvidia Experience (που έλεγαν κάποιοι χρήστες) να μου φτιάξει τα settings (με medium - low) και παίζω 45-60 fps.

Ωραίο παιχνίδι, αλλά ξενέρα τώρα τα 30 ευρώ για το οπτικό αποτέλεσμα στον υπολογιστή μου. Άλλοι στο youtube με 2070 και Ryzen 2600  τρέχουνε με high - medium σε 50-70 fps

Κάτι κάνεις λάθος, βλέπω στο YT μια χαρά τρέχει με την 2070 Super σε 1440p. Αρχικά γύρνα τα settings του NVIDIA Control Panel στα defaults και δοκίμασε και τα settings από το hardware unboxed.
Red Dead Redemption 2 Optimization [Part 1] Let's Greatly Improve PC Performance! - YouTube

Red Dead Redemption 2 Optimization [Part 2] Advanced Settings Tested for Even More Gains - YouTube

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RPDrummer είπε

Τυπικά, αυτό σημαίνει 62fps μ.ο. 

Παίζω σε 1440p/60 οθόνη, με 1080ti, 8700Κ. Μειωμένα έχω κυρίως τα volumetric settings. Παίζω με κάποια στο high, κάποια shadows medium κι ultra κάποια άλλα. Όσο παρατήρησσα, έχω δει από 43 minimum μέχρι 81 maximum.

Τυπικά, αυτό είναι 62fps average με τα settings μου. Θα έλεγα ότι από 50-60 είναι το πιο accurate όμως. Νομίζω σταθερά 60 επιτυγχάνονται.  Άρα κάτι πάει αρκετά στραβά με σένα, θεωρητικά η 2070 είναι στα ίδια επίπεδα με την 1080ti. 

Και μια "funny" pic 😛 

RDR2_2021_05_30_16_43_21_998.jpg

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 28/5/2021 στις 1:18 ΜΜ, RPDrummer είπε

Γεια σου φίλε κάτι περίεργο παίζει με το σύστημα σου εγώ με 1060 έπαιζα σε 1080p με minimum 49fps texture high και τα περισσότερα σε medium 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/5/2021 στις 8:17 ΜΜ, DeiX είπε

Πολυ καλο side quest με kinder εκπληξη στο last part. Να το κανετε οπωσδηποτε ;)

Επειδή θέλω να τελειώσω το Singleplayer πρώτα, αν πίασω το online μετά, θα μπορώ να την παίξω την αποστολή;

Επεξ/σία από Voziniotis-3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Κάτι κάνεις λάθος, βλέπω στο YT μια χαρά τρέχει με την 2070 Super σε 1440p. Αρχικά γύρνα τα settings του NVIDIA Control Panel στα defaults και δοκίμασε και τα settings από το hardware unboxed.
Red Dead Redemption 2 Optimization [Part 1] Let's Greatly Improve PC Performance! - YouTube

Red Dead Redemption 2 Optimization [Part 2] Advanced Settings Tested for Even More Gains - YouTube

Τα χω κάνει. Χάλια πάει με αυτά τα settings. Στην καλύτερη πιάνω 55 frames για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ζαλίζομαι από τις πτώσεις στα 25 - 35

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, RPDrummer είπε

Τα χω κάνει. Χάλια πάει με αυτά τα settings. Στην καλύτερη πιάνω 55 frames για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ζαλίζομαι από τις πτώσεις στα 25 - 35

Ε κάτι παίζει με το σύστημα σου. Ποιες μνήμες έχεις; Έχεις ενεργοποιήσει το XMP ή τρέχουν στα 2133Mhz;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...