Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μια χαρα σε βρισκω! 😆

καλά είναι!
(τώρα θέλω να πάρω στο xboxonex το rdr2, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γραφικά γιατί στο ps4pro σαπίλα)

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αδιαμφισβητητα ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και για καποιο λογο ακομη και στο μονιτορ της υπογραφης που δεν ειναι gsync compatible δειχνει περιεργος να λειτουργει σχεδον αψογα το gsync σε αυτο το παιχνιδι αφου μεχρι και 50fps πτωση στα καρε δεν αισθανεσαι σχεδον κανενα drop.

Καλά Gsync υποστηρίζουν πλέον όλα τα monitors σχεδόν τα οποία συνδέονται μέσω DP. Και το δικό μου δεν είναι σε καμία λίστα αλλά δεν είχα ποτέ θέμα σε κανένα παιχνίδι. Ο μόνος λόγος που παρέμεινα σε nvidia ήταν αυτή η στορφή της προς την υποστήριξη του Gsync παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αδιαμφισβητητα ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και για καποιο λογο ακομη και στο μονιτορ της υπογραφης που δεν ειναι gsync compatible δειχνει περιεργος να λειτουργει σχεδον αψογα το gsync σε αυτο το παιχνιδι αφου μεχρι και 50fps πτωση στα καρε δεν αισθανεσαι σχεδον κανενα drop.

9 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Καλά Gsync υποστηρίζουν πλέον όλα τα monitors σχεδόν τα οποία συνδέονται μέσω DP. Και το δικό μου δεν είναι σε καμία λίστα αλλά δεν είχα ποτέ θέμα σε κανένα παιχνίδι.

Καλα το αψογα ειναι σχετικο,δεν ειναι το ιδιο smooth σαν αυτα με το τσιπακι.

Μπορει να μην εχεις tearing αλλα οχι οτι τρεχει και βουτυρο..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καλα το αψογα ειναι σχετικο,δεν ειναι το ιδιο smooth σαν αυτα με το τσιπακι.

Μπορει να μην εχεις tearing αλλα οχι οτι τρεχει και βουτυρο..

Μια χαρά βούτηρο τρέχει. Το ότι δεν έχει ULMB ή φαίνεται η διαφορά όταν πέφτει κάτω από το VRR Range δεν είναι λόγος για κάποιον που έχει ήδη freesync monitor να αλλάξει. Η βασική λειτουργία του Gsync είναι ίδια. Αντιστοιχεί τα frames που βγάζει η κάρτα με αυτά που δείχνει η οθόνη. Ναι εγώ παρατηρώ ότι με το που πέσω κάτω από 40 fps θα αρχίσει το παιχνίδι να έχει ενοχλητικό stuttering, αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν παίζω σε τόσο χαμηλά framerates. Στα 60-100 που είμαι σε μέσο όρο σε όλα μου τα παιχνίδια δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Και η διαφορά ανάμεσα σε Gsync και Adaptive Sync είναι μέρα με τη νύχτα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Μια χαρά βούτηρο τρέχει. Το ότι δεν έχει ULMB ή φαίνεται η διαφορά όταν πέφτει κάτω από το VRR Range δεν είναι λόγος για κάποιον που έχει ήδη freesync monitor να αλλάξει. Η βασική λειτουργία του Gsync είναι ίδια. Αντιστοιχεί τα frames που βγάζει η κάρτα με αυτά που δείχνει η οθόνη. Ναι εγώ παρατηρώ ότι με το που πέσω κάτω από 40 fps θα αρχίσει το παιχνίδι να έχει ενοχλητικό stuttering, αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν παίζω σε τόσο χαμηλά framerates. Στα 60-100 που είμαι σε μέσο όρο σε όλα μου τα παιχνίδια δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Και η διαφορά ανάμεσα σε Gsync και Adaptive Sync είναι μέρα με τη νύχτα.

Εαν βαλεις 2 μονιτορ διπλα διπλα,το ενα compatible και το αλλο τσιπαρισμενο τοτε θα καταλαβεις αμεσως την διαφορα.

Δεν εχει να κανει με το ποτε ενεργοποιειται αλλα με την ομαλοτητα της κινησης..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Ενα medium TAA και 1440p ειναι πιο ανεκτο. Περιμενω (για ποσο δε ξερω 😅) να μου ερθει η 3060ti για να το ξαναπιασω. Βασικα επειδη βλεπω πως την εχεις τη καρτουλα για πες μας εντυπωσεις σε performance και οπτικο αποτελεσμα στο συγκεκεριμενο game. 

προσωπικά σε 1440p(ολα ultra)και upscaling x1.5 απο το advanced menu ενώ η εικόνα η είναι πεντακάθαρη, παλι τα χορτα και τα δεντρα κάνουν τρεμοπαιγμα...

επομένως κατέληξα σε medium taa, x1.5 upscaling,και lumasharpen από rehade, παρόλο που η εικόνα θολωνει λιγάκι...

Στις παραπάνω ρυθμισεις με 3080rtx εχω κλειδωμενα 60fps(gpu usage ~70-90%) αλλα σε μερικα σημεια υπαρχουν πτώσεις περιπου στα ~55fps...

Εάν κάποιος εχει να προτείνει κατι καλύτερο καλοδεχούμενο

Επεξ/σία από tolisrx8
Δημοσ.

10φορες που το παιχνιδι κυκλοφορησε στο pc και ας εχει θεματα,παρα να μην κυκλοφορουσε καθολου οπως το πρωτο Red Dead.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolisrx8 είπε

προσωπικά σε 1440p(ολα ultra)και upscaling x1.5 απο το advanced menu ενώ η εικόνα η είναι πεντακάθαρη, παλι τα χορτα και τα δεντρα κάνουν τρεμοπαιγμα...

επομένως κατέληξα σε medium taa, x1.5 upscaling,και lumasharpen από rehade, παρόλο που η εικόνα θολωνει λιγάκι...

Στις παραπάνω ρυθμισεις με 3080rtx εχω κλειδωμενα 60fps(gpu usage ~70-90%) αλλα σε μερικα σημεια υπαρχουν πτώσεις περιπου στα ~55fps...

Εάν κάποιος εχει να προτείνει κατι καλύτερο καλοδεχούμενο

Εγω θα προτεινα να ριξεις λιγο settings και να ανεβεις και αλλο σε αναλυση, κρυσταλλο εικονα και αν εχεις και monitor που να το υποστηριζει δε νομιζω να υπαρχει καλυτερη εμπειρια αν και με τη 3080 καπου στο 60αρι θα εισαι και στα ultra νομιζω.

Ειναι αμαρτια να μη παιζεις αυτο το διαμαντι σε υψηλη αναλυση αν εχεις βεβαια και αντιστοιχη καρτα να μπορει να το υποστηριξει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Εγω θα προτεινα να ριξεις λιγο settings και να ανεβεις και αλλο σε αναλυση, κρυσταλλο εικονα και αν εχεις και monitor που να το υποστηριζει δε νομιζω να υπαρχει καλυτερη εμπειρια αν και με τη 3080 καπου στο 60αρι θα εισαι και στα ultra νομιζω.

Ειναι αμαρτια να μη παιζεις αυτο το διαμαντι σε υψηλη αναλυση αν εχεις βεβαια και αντιστοιχη καρτα να μπορει να το υποστηριξει.

1440p monitor εχω,απλως εχω βαλει απο το menu x1.5 upscaling για να δειχνει πιο καθαρη η εικονα και ταυτοχρονα να μην πεφτoυν τα frames σε καποια σκηνικα(ειδικα την νυχτα) κατω απο 60fps.

Eχω παρατηρησει οσο παραπανω upscale, τοσο καλυτερα δειχνει το taa...

Δημοσ.

Παίδες μόλις το ξεκίνησα και εγώ,σύμφωνα με το βίντεο αυτο κ τα ίδια settings ( εχω όμως την 1070ti καλύτερο cpu,  κ ταχύτητα ram) τα αποτελέσματα που βγάζω είναι τα εξής:

minimum:59

maximum:103

average:71

χρειάζομαι να αλλάξω κάτι ή είμαι οκ λέτε; 

Υ.Γ να φανταστώ ότι το πρόβλημα με το ήχο το έχετε όλοι...

Δημοσ.

δεν μ αρέσουν τα settings που έχει, αντί να ανεβάσει τον φωτισμο πχ ανεβάζει το mirror quality κλπ, ανούσια πράγματα. Τα υπόλοιπα με βρίσκουν εν μέρει σύμφωνο.

για τον ήχο δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, έχω το παιχνίδι day one στο σύστημα της υπογραφής, δεν έχει το παραμικρό.

• Like 1
Δημοσ.

6 λεπτά πριν, pip1908 είπε

Υ.Γ να φανταστώ ότι το πρόβλημα με το ήχο το έχετε όλοι...

Οταν θα τρεχει το παιχνιδι,πατα τo windows key στο πληκτρολογιο,πηγαινε στο εικονιδιο του ηχου κατω δεξια,δεξι κλικ και volume mixer και ανεβασε τον ηχο στην μπαρα του read dead..

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

δεν μ αρέσουν τα settings που έχει, αντί να ανεβάσει τον φωτισμο πχ ανεβάζει το mirror quality κλπ, ανούσια πράγματα. Τα υπόλοιπα με βρίσκουν εν μέρει σύμφωνο.

για τον ήχο δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, έχω το παιχνίδι day one στο σύστημα της υπογραφής, δεν έχει το παραμικρό.

έχει" bug" στον ήχο κ πρέπει να κάνεις ότι λέει απο κάτω ο Optimus prime ,αυτο εννοούσα. 

Δημοσ.

η αλήθεια ειναι εχω να ανοιξω το παιχνιδι μπορεί και 3-4 μήνες μόνο για να κατεβάζει ενημερώσεις ανοιγω τον R.

Το επιβεβαίωσα και σε μένα, είχε τον ηχο στο 14% !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...