Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το παιχνιδι ειναι ξερασμα οταν ενεργοποιεις ΤΑΑ και το msaa ειναι τερμα broken, εχω παρατηρησει οτι απο 1440p και πανω αρχιζει να ''καθαριζει'' η εικονα.

Ενα dlss 2.0 πιστευω πως θα το ανεβαζε πολλα level το game.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Παντως το παιχνιδι ειναι ξερασμα οταν ενεργοποιεις ΤΑΑ και το msaa ειναι τερμα broken, εχω παρατηρησει οτι απο 1440p και πανω αρχιζει να ''καθαριζει'' η εικονα.

Ενα dlss 2.0 πιστευω πως θα το ανεβαζε πολλα level το game.

1440p με 2160p σε αυτό το τίτλο έχει τεράστια διαφορά λόγω του κακού TAA. Δεν θέλω να δω πως θα είναι σε 1080p...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, naruto14 είπε

1440p με 2160p σε αυτό το τίτλο έχει τεράστια διαφορά λόγω του κακού TAA. Δεν θέλω να δω πως θα είναι σε 1080p...

Ενα medium TAA και 1440p ειναι πιο ανεκτο. Περιμενω (για ποσο δε ξερω 😅) να μου ερθει η 3060ti για να το ξαναπιασω. Βασικα επειδη βλεπω πως την εχεις τη καρτουλα για πες μας εντυπωσεις σε performance και οπτικο αποτελεσμα στο συγκεκεριμενο game. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέμε για το Cyberpunk 2077 αλλά αυτοί (Rockstar) είναι για πολλές μπάτσες. Δύο μήνες και το πρόβλημα με τον χαμηλό ήχο ακόμα παραμένει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι σαν να μας έχουν γραμμένους στα πα@π@ρια τους, πράγμα που με θυμώνει περισσότερο 😡

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Λέμε για το Cyberpunk 2077 αλλά αυτοί (Rockstar) είναι για πολλές μπάτσες. Δύο μήνες και το πρόβλημα με τον χαμηλό ήχο ακόμα παραμένει. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι σαν να μας έχουν γραμμένους στα πα@π@ρια τους πράγμα που με θυμώνει περισσότερο 😡

Το παιχνιδι γραφτηκε με κακο κωδικα για pc απο την αρχη, απο εκει και περα σε παιχνιδια τυπου rdr2 & cyberpunk οσα patch και να παρουν καποια βασικα προβληματα μην περιμενετε να λυθουν. Τα patch δεν ειναι σαν το φαρμακο για το βηχα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ενα medium TAA και 1440p ειναι πιο ανεκτο. Περιμενω (για ποσο δε ξερω 😅) να μου ερθει η 3060ti για να το ξαναπιασω. Βασικα επειδη βλεπω πως την εχεις τη καρτουλα για πες μας εντυπωσεις σε performance και οπτικο αποτελεσμα στο συγκεκεριμενο game. 

Σε 2160p με την 3060ti δεν το δοκίμασα. Γενικά το παιχνίδι το είχα παίξει με την 2060 που είχα πριν σε 1440p τον περασμένο Μάρτιο. Μέσα στις γιορτές έβαλα λίγο το Online να δω πως είναι και πως τρέχει με τη 3060ti. Είχα 80-100 fps ανάλογα τη περιοχή που βρισκόμουν σε 1440p με τα optimized settings από Hardware Unboxed (έχει 2 αναλυτικούς οδηγούς). Αυτά στα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έπαιξα πάνω από 2 ώρες. Θέλω κάποια στιγμή να το δω ξανά σε 4k που με ίσως μερικούς ακόμα υποβιβασμούς να είμαι κοντά στο 60άρι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Το παιχνιδι γραφτηκε με κακο κωδικα για pc απο την αρχη, απο εκει και περα σε παιχνιδια τυπου rdr2 & cyberpunk οσα patch και να παρουν καποια βασικα προβληματα μην περιμενετε να λυθουν. Τα patch δεν ειναι σαν το φαρμακο για το βηχα.

Το πρόβλημα που αναφέρω δεν υπήρχε ένα ολόκληρο χρόνο. Ξαφνικά με ένα patch τον Δεκέμβρη του 20 εμφανίζεται και μετά σιγή. Υπόθεση μερικών mb είναι το συγκεκριμένο απλά βγάλανε λεφτά και τώρα χαρταετό.

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Σε 2160p με την 3060ti δεν το δοκίμασα. Γενικά το παιχνίδι το είχα παίξει με την 2060 που είχα πριν σε 1440p τον περασμένο Μάρτιο. Μέσα στις γιορτές έβαλα λίγο το Online να δω πως είναι και πως τρέχει με τη 3060ti. Είχα 80-100 fps ανάλογα τη περιοχή που βρισκόμουν σε 1440p με τα optimized settings από Hardware Unboxed (έχει 2 αναλυτικούς οδηγούς). Αυτά στα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έπαιξα πάνω από 2 ώρες. Θέλω κάποια στιγμή να το δω ξανά σε 4k που με ίσως μερικούς ακόμα υποβιβασμούς να είμαι κοντά στο 60άρι.

Εγω παντως που εβαλα για δοκιμη στο συστημα μου λιγο 4k αν και τα fps πιαναν πατο λογικο η εικονα ηταν απιστευτα πιο καθαρη ακομη και στο 1080p μονιτορ που εχω απο nvidia dsr που δοκιμασα, δεν θελω να ξερω ποσο πιο ωραιο θα δειχνει σε ενα μεγαλυτερης αναλυσης μονιτορ.

Με τη 3060ti πιστευω σε 4K ανετα θα χτυπαει 60αρι με καποια optimized settings τουλαχιστον ετσι δειχνει εδω. Αλλα επιμενω ενα update με dlss θα ηταν λουκουμακι σε αυτο το game.

5 λεπτά πριν, liakinen είπε

Το πρόβλημα που αναφέρω δεν υπήρχε ένα ολόκληρο χρόνο. Ξαφνικά με ένα patch τον Δεκέμβρη του 20 εμφανίζεται και μετά σιγή. Υπόθεση μερικών mb είναι το συγκεκριμένο απλά βγάλανε λεφτά και τώρα χαρταετό.

Καλα ναι και αυτο μεσα στο ''παιχνιδι'' ειναι το εχουμε συνηθησει σε αρκετα games τα τελευταια χρονια.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εγω παντως που εβαλα για δοκιμη στο συστημα μου λιγο 4k αν και τα fps πιαναν πατο λογικο η εικονα ηταν απιστευτα πιο καθαρη ακομη και στο 1080p μονιτορ που εχω απο nvidia dsr που δοκιμασα, δεν θελω να ξερω ποσο πιο ωραιο θα δειχνει σε ενα μεγαλυτερης αναλυσης μονιτορ.

Με τη 3060ti πιστευω σε 4K ανετα θα χτυπαει 60αρι με καποια optimized settings τουλαχιστον ετσι δειχνει εδω.

Καλα ναι και αυτο μεσα στο ''παιχνιδι'' ειναι το εχουμε συνηθησει σε αρκετα games τα τελευταια χρονια.

Με την 2060 εγώ ούτε σταθερό 30άρι δε μπορούσα να κρατήσω σε 4K, ακόμη και αν έριχνα το resolution scale σε 0.9. Για αυτό δεν ασχολήθηκα. Για να πιάνει μέσα σε Saint Denis 50+ fps λογικά εκτός θα το κρατάει το 60άρι. Δε ξέρω αν όμως έχει συχνά drops πόσο smooth θα είναι χωρίς Gsync. Θέλει δοκιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Με την 2060 εγώ ούτε σταθερό 30άρι δε μπορούσα να κρατήσω σε 4K, ακόμη και αν έριχνα το resolution scale σε 0.9. Για αυτό δεν ασχολήθηκα. Για να πιάνει μέσα σε Saint Denis 50+ fps λογικά εκτός θα το κρατάει το 60άρι. Δε ξέρω αν όμως έχει συχνά drops πόσο smooth θα είναι χωρίς Gsync. Θέλει δοκιμές.

Καλα ναι σιγουρα θελει δοκιμες συστημα απο συστημα διαφερει απλα ειμαι αισιοδοξος ως προς το οτι το game ειναι οπτικα ομορφο οσο και αν ριξεις τα γραφικα εκτος απο textures, απο εκει και περα τη διαφορα τη κανει ξεκαθαρα το resolution οπου και ξεκιναει να δειχνει τα δοντια του. Με καποιες υποχωρησεις πιστευω κατι θα γινεται. Είδωμεν.

3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν λειτουργεί το DLSS στο παιχνίδι αυτό?

Δεν υπαρχει καποιο τετοιο setting μεσα στις ρυθμησεις γραφικων. Μακαρι τουλαχιστον στο gta6 να βαλουν γιατι αναμενεται τα specs να τσακιζουν κοκκαλα 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν υπαρχει καποιο τετοιο setting μεσα στις ρυθμησεις γραφικων. Μακαρι τουλαχιστον στο gta6 να βαλουν γιατι αναμενεται τα specs να τσακιζουν κοκαλα 😂

άντε ρε συ.. γιατί έτσι?
Έχω πάνω από χρόνο να παίξω στο pc, και δε θυμάμαι τι settings έχει ή αν δεν είχε γιατί δεν είχα το αντίστοιχο σύστημα...τώρα δεν έχω pc τα πούλησα και ησύχασα :P και σταμάτησα να κοιτάζω τιμές, και έμεινα με το λαπτοπ μου και τις κονσόλες μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Καλα ναι σιγουρα θελει δοκιμες συστημα απο συστημα διαφερει απλα ειμαι αισιοδοξος ως προς το οτι το game ειναι οπτικα ομορφο οσο και αν ριξεις τα γραφικα εκτος απο textures, απο εκει και περα τη διαφορα τη κανει ξεκαθαρα το resolution οπου και ξεκιναει να δειχνει τα δοντια του. Με καποιες υποχωρησεις πιστευω κατι θα γινεται. Είδωμεν.

Δεν υπαρχει καποιο τετοιο setting μεσα στις ρυθμησεις γραφικων. Μακαρι τουλαχιστον στο gta6 να βαλουν γιατι αναμενεται τα specs να τσακιζουν κοκκαλα 😂

Για μένα είναι από τα ομορφότερα open world παιχνίδια με διαφορά. Και είναι τόσο slow-paced, που ακόμα και στα 50-70 fps που το έπαιζα με την 2060 σε gsync και controller δεν είχα κανένα παράπονο. Και από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει κατ εμέ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

τώρα δεν έχω pc τα πούλησα και ησύχασα :P και σταμάτησα να κοιτάζω τιμές, και έμεινα με το λαπτοπ μου και τις κονσόλες μου.

Μια χαρα σε βρισκω! 😆

3 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Για μένα είναι από τα ομορφότερα open world παιχνίδια με διαφορά. Και είναι τόσο slow-paced, που ακόμα και στα 50-70 fps που το έπαιζα με την 2060 σε gsync και controller δεν είχα κανένα παράπονο. Και από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει κατ εμέ.

Αδιαμφισβητητα ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και για καποιο λογο ακομη και στο μονιτορ της υπογραφης που δεν ειναι gsync compatible δειχνει περιεργος να λειτουργει σχεδον αψογα το gsync σε αυτο το παιχνιδι αφου μεχρι και 50fps πτωση στα καρε δεν αισθανεσαι σχεδον κανενα drop.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...