Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5.06GB update είναι, σε λίγο τελειώνει η εγκατάσταση. Αν δεν το βγάλει με την πρώτη, κάντε 2-3 φορές restart τον launder (εμένα η 4η ήταν η τυχερή)

40GB το νέο season pass και 25goldbars το νεο profession ή όπως λέγεται

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, comfuzio είπε

5.06GB update είναι, σε λίγο τελειώνει η εγκατάσταση. Αν δεν το βγάλει με την πρώτη, κάντε 2-3 φορές restart τον launder (εμένα η 4η ήταν η τυχερή)

2.6GB στο steam

image.png.6b24de764d354a270faf4c1136b33b03.png

• Like 1
Δημοσ.

Να πω πρώτη εντύπωση; 

Spoiler

Μου φαίνεται πολύ αργό το progression του καινούριου ρόλου, ίσως ακόμα πιο αργό από του bounty hunter που ήταν μια διαφορά ο πιο αργός και βαρετός ρόλος που έχω παίξει! Το Βαρετός υποκειμενικό, το αργός αντικειμενικό! 

Θα θέλει πολύ κάψιμο για να βγουν φωτογραφίες, skin κτλ και αυτό το αναισθητικό...έλεος! 20 σφαίρες και ίσως και παραπάνω για να κοιμίσουμε μια χελώνα! Η αρκούδα θα θέλει όλο το εργοστάσιο με τις σφαίρες! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gavros10 είπε

Τα bonus του season pass, μένουν και αφού λήξει;

Ναι, έτσι ήταν και στα προηγούμενα

Παίζοντας καμιά ωρίτσα χτες το νέο ρόλο, πέρα από αυτά που έγραψε πιο πάνω ο comfuzio, το βασικό αρνητικό για μένα είναι ότι δεν παίζεται multiplayer όπως οι άλλοι ρόλοι... Ποιος ο λόγος του online αν δεν μπορείς να συνεργαστείς με άλλους παίχτες? 

Επεξ/σία από kakofonixx
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kakofonixx είπε

Ναι, έτσι ήταν και στα προηγούμενα

Παίζοντας καμιά ωρίτσα χτες το νέο ρόλο, πέρα από αυτά που έγραψε πιο πάνω ο comfuzio, το βασικό αρνητικό για μένα είναι ότι δεν παίζεται multiplayer όπως οι άλλοι ρόλοι... Ποιος ο λόγος του online αν δεν μπορείς να συνεργαστείς με άλλους παίχτες? 

Ο νέος ρόλος δουλεύει σε co-op στο Online! Το δοκιμάσαμε χθες! 1 κάνει πχ την νάρκωση και όλοι μπορούν να πάρουν δείγμα κανονικά.
Και τις αποστολές που δίνει το npc μπορείς να την κάνεις με παρέα αλλά έχει πολύ μεγάλο cooldown μέχρι την επόμενη και ΑΝ είδαμε καλά χθες, δεν μας έδωσε role xp ή κάτι γενικά! Το μόνο που κερδίζουμε είναι όταν ελευθερώσουμε το ζώο να το κάνουμε track/study/sample ίσως και φωτογραφία 

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος ύπαρξης του online εάν δεν κλέβεις τράπεζες.. τί σόι outlaw είσαι δε ξέρω (όχι πως στο sp το κάνεις, αλλά βάλτο το ριμαδι να νιώσουμε far West ρε r* )

Πάντως μπράβο που ασχολείστε με ένα ανούσιο online game 😋.

Btw για τα PC δε μπορεί να θεωρηθεί χρόνος από το τελευταίο update πάντως, δεν κυκλοφορεί καν χρόνο το ίδιο το παιχνίδι 😋

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Coppermine είπε

Mόλις τελείωσε το update ξεκινά και μετά κλείνει και πάλι επιφάνεια εργασίας nice

Μια απο τα ιδια και σε μενα.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εχω μια απορια εδω και πολυ καιρο με το social club, σηνυθως οταν εχεις ενεργοποιημενο το 2 step verification στις περισσοτερες πλατφορμες  σου δινει ενα κωδικο backup σαν restore και σε αλλες περιπτωσεις εχεις και την ασφαλεια του αριθμου τηλ σου δλδ σου παει ενας εφεδρικος κωδικος εκει σε περιπτωση που χασεις τα δεδομενα στο κινητο ή το χασεις για παραδειγμα. 

Στο social club δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα, και λεω εγω τωρα σε περιπτωση που χασω το κινητο μου ή τα δεδομενα στο κινητο μου πως θα μπορω να εχω προσβαση στο λογαριασμο μου? Χανω το account για παντα?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Ρε παιδιά το RDR1 μου είχε γλυτώσει, καθώς τα exclusive αργώ να τα πιάσω ή δε τα πιάνω ποτέ επειδή δεν αγοράζω κονσόλες.

Τώρα έχω ξεκινήσει το DOS2 και δελεάζομαι και για το RDR2! Είναι χρονορουφίχτρα; Δηλαδή έχει ΠΟΛΥ ψάξιμο για να το διασκεδάσεις / κάνεις κάτι;

Τώρα αναρωτιέμαι επίσης πόσοι από εσάς είστε 30ριδες με fulltime εργασία. Αν το κάνετε εσείς, μπορώ και εγώ δε μπορεί!

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ρε παιδιά το RDR1 μου είχε γλυτώσει, καθώς τα exclusive αργώ να τα πιάσω ή δε τα πιάνω ποτέ επειδή δεν αγοράζω κονσόλες.

Τώρα έχω ξεκινήσει το DOS2 και δελεάζομαι και για το RDR2! Είναι χρονορουφίχτρα; Δηλαδή έχει ΠΟΛΥ ψάξιμο για να το διασκεδάσεις / κάνεις κάτι;

Τώρα αναρωτιέμαι επίσης πόσοι από εσάς είστε 30ριδες με fulltime εργασία. Αν το κάνετε εσείς, μπορώ και εγώ δε μπορεί!

Μην το σκεφτεσαι καν! Είμαι 32 χρονών με full time εργασια και συζώ με την μελλοντικη γυναίκα μου, εχω στη διαθεση μου αρκετους τιτλους σε PC και XBOX απο τους οποιους αρκετοι ειναι open world (Witcher, odyssey, origins, rdr2) εχω τερματισει ολους τους προαναφερομενους τιτλους εκτος του RDR2 καθως και ολα τα soulsborne. Το RDR2 ηταν μια απο τις καλυτερες αγορες που εκανα.Εχω παιξει 50-60 ωρες και δεν ειμαι ουτε καν στη μεση ακομα(το εχω καμποσους μηνες).Παρτο και παιξε χαλαρα, ειναι "χρονορουφηχτρα" οπως ειπςε κι εσυ αλλα για μενα ειναι ενας τιτλος τον οποιο ολοι θα επρεπε να εχουν! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...