Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gavros10 είπε

Τα loading screens είναι οσο μεγαλα και εκνευριστικα οπως στο GTA V;

Οχι, εδω ειναι απεριοριστα 😂 Κανε μια αναζητηση ''Infinite loading screen bug'' και θα το ανακαλυψεις.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gavros10 είπε

Τα loading screens είναι οσο μεγαλα και εκνευριστικα οπως στο GTA V;

Βασικά είναι loading screen simulator game

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γιατι δεν κανεις εσυ την αρχη για να ενημερωσεις και τους υπολοιπους?

Α ξεχασα,προτεινεις ενα site για αγορα απο το οποιο ουτε εσυ δεν αγοραζεις......

Απλα ρωτησα αν καποιος πηρε κλειδι απο εκει να προχωρησουμε και οι υπολοιποι δεν ειπα να παρει κανεις το ρισκο για μενα!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stel106 είπε

Απλα ρωτησα αν καποιος πηρε κλειδι απο εκει 

Ξανακοιταξε τα επομενα σχολια απο το σχολιο του συμφορουμιτη που ανεφερε το site αυτο που προσπερασες να σου λυθουν οι αποριες :)

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα μωρε γκρινιαρηδες που τα ειδατε ολα αυτα τα bug. 105 ωρες και το μονο θεμα που ειχα ηταν το gfx error που λυνεται αν κανεις log οut απο το rockstar launcher. Eπισης το GTA V ειχε μεγαλυτερο loading, στο ιδιο pc, στον ιδιο δισκο

Επεξ/σία από AliasAndrew
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε

Ελα μωρε γκρινιαρηδες που τα ειδατε ολα αυτα τα bug. 105 ωρες και το μονο θεμα που ειχα ηταν το gfx error που λυνεται αν κανεις log οut απο το rockstar launcher. Eπισης το GTA V ειχε μεγαλυτερο loading, στο ιδιο pc, στον ιδιο δισκο

Μάλλον λες για το story το οποίο είναι άλλο...story από το on-line όπου τα πράγματα είναι πολύ χάλια 

Δημοσ.

Αν και να πω και τα "καλά", στο τρίτο ticket για το ίδιο θέμα που έχουμε όλοι όσοι πήραμε ως δώρο το Bounty Hunter role που δεν μας έδινε role xp, xp και $....μου το φτιάξανε! 

Σήμερα έκανα αρκετά Bounty Hunter missions και πήρα κανονικά role xp κτλ και καιρόc είναι να το ανεβάσω και αυτό! 

• Like 1
Δημοσ.

@spilios6

Το έφτιαξαν, αν θες να σου στείλω στο discord τι τους έγραψα ακριβώς. 
Βασικά τους είπα να το σβήσουν και να το αγοράσω πάλι γιατί δεν δουλεύει και πάει χαμένος ο κόπος μου και δεν μπορώ να πάρω και όλα αυτά τα "δώρα" με xp κτλ
Και μου απάντησαν την επόμενη ότι τώρα όλα καλά και ήταν ήδη 1 το role και είχα και 2 από τα unlock points!
Σίγουρα δεν μου δώσανε το exp που θα είχα κανονικά όπου έχω κάνει 10 περίπου αποστολές αλλά από το ολότελα κάτι είναι και αυτό ΑΝ και χρειάστηκαν 3 tickets για να νιώσουν! 

Δημοσ.

εγω μολις εκανα mission και πηρα της rockstar τα ουμπαλα 

Εκανα χθες ticket και λεω μπας και το εγραψα τσαμπα κατσε να δω μηπως και το ξεμπλοκαραν σε ολους αλλα αμα εχεις βισμα διαβαινε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/1/2020 στις 11:02 ΠΜ, gavros10 είπε

Ποια εκδοση αξιζει; 

Στο steam η απλη με την ultimate έχει 2 ευρώ διαφορά αλλά αν δεν αξίζει καθόλου η ultimate, να πάρω την απλή κατευθείαν για rockstar

Ρε φίλε για 2€ δεν έπρεπε να ρωτάς καν! Πάρτο.

Πάρε την ultimate, ούτε πιο φτωχός θα γίνεις, ούτε πιο πλούσιος με αυτά τα 2€.

Να ρωτήσω κάτι, γιατί 2-3 συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα έχετε τόσα προβλήματα και οι υπόλοιποι δεν έχουμε? Τί κάνουμε λάθος?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να ρωτήσω κάτι, γιατί 2-3 συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα έχετε τόσα προβλήματα και οι υπόλοιποι δεν έχουμε? Τί κάνουμε λάθος?

Αν και το έγραψα χθες 

14 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αν και να πω και τα "καλά", στο τρίτο ticket για το ίδιο θέμα που έχουμε όλοι όσοι πήραμε ως δώρο το Bounty Hunter role που δεν μας έδινε role xp, xp και $....μου το φτιάξανε! 

Σήμερα έκανα αρκετά Bounty Hunter missions και πήρα κανονικά role xp κτλ και καιρόc είναι να το ανεβάσω και αυτό! 

Μπορεί βέβαια να μην λες εμένα και τον spilios6, αλλά σε περίπτωση που λες για εμάς, δεν είμαστε οι μόνοι που είχαμε πρόβλημα, αν το ψάξεις και στο reddit θα δεις πολύς κόσμος λέει το ίδιο.
Όσοι το πήραν με GoldBar κανονικά (το Bounty Hunter) δεν είχαν πρόβλημα. Αλλά σε μας ήταν από δώρο δεν έπαιξε ποτέ, τουλάχιστον σε μένα μέχρι χθες όπου και μετά από 3 tickets μου το φτιάξανε! 

Πέραν αυτού το παιχνίδι στο online πάντα έχει θέματα με τον/τους servers και αυτό το έχουμε όλοι μας, είτε είμαστε όλοι μαζί σε ένα posse είτε με randoms.
Τώρα αν στους υπόλοιπους το παιχνίδι παίζει μια χαρά και δεν έχετε endless loading screen, να λείπει το camp ενώ το δείχνει στον χάρτη, αν κάνετε moonshine delivery και ο posse leader δεν έχει μόνιμο black screen και να θέλει ALT+F4 μετά το delivery...σας ζηλεύω! 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Αν και το έγραψα χθες 

Μπορεί βέβαια να μην λες εμένα και τον spilios6, αλλά σε περίπτωση που λες για εμάς, δεν είμαστε οι μόνοι που είχαμε πρόβλημα, αν το ψάξεις και στο reddit θα δεις πολύς κόσμος λέει το ίδιο.
Όσοι το πήραν με GoldBar κανονικά (το Bounty Hunter) δεν είχαν πρόβλημα. Αλλά σε μας ήταν από δώρο δεν έπαιξε ποτέ, τουλάχιστον σε μένα μέχρι χθες όπου και μετά από 3 tickets μου το φτιάξανε! 

Πέραν αυτού το παιχνίδι στο online πάντα έχει θέματα με τον/τους servers και αυτό το έχουμε όλοι μας, είτε είμαστε όλοι μαζί σε ένα posse είτε με randoms.
Τώρα αν στους υπόλοιπους το παιχνίδι παίζει μια χαρά και δεν έχετε endless loading screen, να λείπει το camp ενώ το δείχνει στον χάρτη, αν κάνετε moonshine delivery και ο posse leader δεν έχει μόνιμο black screen και να θέλει ALT+F4 μετά το delivery...σας ζηλεύω! 

Ρε στο ορκίζομαι δεν έχω τέτοια προβλήματα. Πραγματικά σας διαβάζω και είμαι "wtf ποιος τους έχει φτύσει"

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι σχεδον τελειωσα το main story, αλλα ολα τα collection( cigarettes, bones, nightcatchers) εχω βρει ελαχιστα.

Κανω κατι λαθος; υπαρχει καποιο tip για να τα βρισκω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Ρε στο ορκίζομαι δεν έχω τέτοια προβλήματα. Πραγματικά σας διαβάζω και είμαι "wtf ποιος τους έχει φτύσει"

Γιατι δεν ερχεσαι και στη παρεα στο discord  μπας και τα πουμε live να μας πεις το κονε στη Rockstar ?

11 λεπτά πριν, harisv είπε

Να ρωτησω κατι σχεδον τελειωσα το main story, αλλα ολα τα collection( cigarettes, bones, nightcatchers) εχω βρει ελαχιστα.

Κανω κατι λαθος; υπαρχει καποιο tip για να τα βρισκω?

Ασε το main και ελα online και συ

https://discord.gg/EANpAr

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Γιατι δεν ερχεσαι και στη παρεα στο discord  μπας και τα πουμε live να μας πεις το κονε στη Rockstar ?

Ασε το main και ελα online και συ

https://discord.gg/EANpAr

χαχα

ναι ναι ελάτε έχω delivery έτοιμο από προχθές! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...