Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Πλακα κανεις ετσι μου τον βγαζει υπέρβαρο στα statistics φαντασου να τον εβγαζε και αδύνατο 😂

Πες κανενα tip για να παω γρηγορα level 100 το club, ειμαι level 70 αλλα παει αργα...

Φιλε μου οσο πιο γρηγορα ανεβαζεις το level στις αδειες που εχεις και κανεις αποστολες τοσο γρηγορα ανεβαινει και το συνολικο 

Δεν υπαρχει κολπο γενικα ανεβαινει πολυ γρηγορα στο συνολο αλλα λιγο απο εδω και λιγο απο εκει

αν εχεις πχ trader κανε συνεχεια μεταφορες και θα παιρνεις πολυ xp το ιδιο με ολες τις αδειες ισχυει κανε πολλες αποστολες

και αν βρισκεις collectibles τοτε παλι παιρνεις xp και μετρητα μαζι 

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Φιλε μου οσο πιο γρηγορα ανεβαζεις το level στις αδειες που εχεις και κανεις αποστολες τοσο γρηγορα ανεβαινει και το συνολικο 

Δεν υπαρχει κολπο γενικα ανεβαινει πολυ γρηγορα στο συνολο αλλα λιγο απο εδω και λιγο απο εκει

αν εχεις πχ trader κανε συνεχεια μεταφορες και θα παιρνεις πολυ xp το ιδιο με ολες τις αδειες ισχυει κανε πολλες αποστολες

και αν βρισκεις collectibles τοτε παλι παιρνεις xp και μετρητα μαζι 

Το moonshine παρατηρησα πως δινει πολυ xp αλλα καθολου χρημα μονο 70$-80$ γιατι δε με αφηνει να φτιαξω average. Το πηγα σημερα level 4.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Το moonshine παρατηρησα πως δινει πολυ xp αλλα καθολου χρημα μονο 70$-80$ γιατι δε με αφηνει να φτιαξω average. Το πηγα σημερα level 4.

Αν το ανεβάσεις,μετά τα 10 μπορεί να σου δίνει 200 περίπου ανά delivery..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Παιδιά κοντεύω να τελειώσω το story (chapter 5 τωρα) θέλω κανα starter pack TIP για το online.

Κάνεις τα daily challenges, όσα πιο πολλά τόσο πιο καλά!
Σκοπός είναι να μαζέψεις 40Gold Bars, μην τα χαλάσεις σε τίποτα άλλο (πέραν ίσως 1-2 για να πάρεις το off-hand holster για 2ο πιστόλι).
Όταν έχεις 40 Gold Bars αγοράζεις το season pass #2, θα πάρεις πολύ πράγμα από εκεί αλλά και τα 40GB πίσω όταν το πας 95 level.

Να μπεις και στο discord μας που λέμε κάθε πότε έχουμε delivery από τον trader, θα βγάζεις 250$ απλά συμμετέχοντας.
Ααα μην χαλάσεις για αρχή λεφτά/Gold Bars σε χρώματα/skins κτλ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Σκοπός είναι να μαζέψεις 40Gold Bars, μην τα χαλάσεις σε τίποτα άλλο (πέραν ίσως 1-2 για να πάρεις το off-hand holster για 2ο πιστόλι).
Όταν έχεις 40 Gold Bars αγοράζεις το season pass #2, θα πάρεις πολύ πράγμα από εκεί αλλά και τα 40GB πίσω όταν το πας 95 level.

Να μπεις και στο discord μας που λέμε κάθε πότε έχουμε delivery από τον trader, θα βγάζεις 250$ απλά συμμετέχοντας.

Για πες λιγο ονομα της ομαδας στο discord να σας κανω αιτημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, comfuzio είπε

thx. Στείλε discord invite οταν μπορέσεις.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Δε νομίζω να υπαρχει καλυτερο role απ το collector, δινει χρημα με το τσουβαλι, κατεβασα ενα χαρτη απ το reddit με ολα τα locations, αν εχεις υπομονη και τα μαζεψεις ολα σου δινει πολυ cash $

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δε νομίζω να υπαρχει καλυτερο role απ το collector, δινει χρημα με το τσουβαλι, κατεβασα ενα χαρτη απ το reddit με ολα τα locations, αν εχεις υπομονη και τα μαζεψεις ολα σου δινει πολυ cash $

https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

αυτον εχω και το κινητο καδρο διπλα στην οθονη να βλεπω που πηγαινω 😉

Ορεξη να υπαρχει και πολλα stamina poisons για το horse 😪

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχω παει τωρα level 100 στο club και αγορασω αργοτερα το καινουριο pass το 3 δλδ οταν θα βγει, θα με παει παλι level 100 αμεσως οπως και τωρα ή θα με ξεκινησει απο level 1?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Μάλλον άγνωστο προς το παρόν. Η μετάβαση από το επίπεδο 1 του pass στο επίπεδο 2 διατηρεί τα λέβελς, αλλά το pass 3 αργεί ακόμα οπότε θα έχουν φτάσει στο μέγιστο level ήδη αρκετοί παίκτες, άρα έχει λογική είτε να το μηδενίσουν είτε έστω να προσθέσουν καμιά 100ωστή νέα λέβελς.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HellionKal είπε

Μάλλον άγνωστο προς το παρόν. Η μετάβαση από το επίπεδο 1 του pass στο επίπεδο 2 διατηρεί τα λέβελς, αλλά το pass 3 αργεί ακόμα οπότε θα έχουν φτάσει στο μέγιστο level ήδη αρκετοί παίκτες, άρα έχει λογική είτε να το μηδενίσουν είτε έστω να προσθέσουν καμιά 100ωστή νέα λέβελς.

Παντως αν το μηδενίσουν δεν αξιζει γιατι πρεπει να βγαλεις τα ματια σου να καεις να παιζεις πριν να ληξει και χασεις τα rewards (μεχρι το επομενο pass) 

Δλδ για αυτους που δε θέλουν να παίζουν τοσο πολυ δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Σημερα εχει κρασάρει 19 με 20 φορές, και το χειρότερο εχω φαει τοσο παιδεμα με το moonshine delivery και κρασαρε λιγο πριν το τελικό προορισμο, πραγματικα γ*** τη rockstar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...