Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, comfuzio είπε

Γιατί αλλό 16.5 και άλλο 38 ίσως; 
Και δεν τα αξίζει στην παρούσα φάση τα 38 με την καμία! 
Για το online πάντα το story είναι άλλη φάση

16.5 που το βρίσκεις? Παίζει κάποιο link?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το αγορασα χθες απο Epic store.Κατεβασα epic launcher,το εγκατεστησε,το εβαλα να παιξει και αρχισε την εγκατασταση του rockstar social club....Και κολλαει εκει...δεν μπορω να προχωρησω

Εχει συναντησει καποιος το ιδιο προβλημα γιατι κοιταω για καποιο fix και δεν βρισκω τιποτα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Wspr είπε

Εγω το αγορασα χθες απο Epic store.Κατεβασα epic launcher,το εγκατεστησε,το εβαλα να παιξει και αρχισε την εγκατασταση του rockstar social club....Και κολλαει εκει...δεν μπορω να προχωρησω

Εχει συναντησει καποιος το ιδιο προβλημα γιατι κοιταω για καποιο fix και δεν βρισκω τιποτα

Για προσπάθησε να κάνεις ξεχωριστά εγκατάσταση τον launcher της rockstar και μετά κάνε και όλα τα updates. 

Δημοσ.

Όσοι το έχετε από epic, μπορείτε να το τρέξετε και χωρίς τον launcher της epic?

Δεν έχω όρεξη να κάνω κι άλλον launcher εγκατάσταση, οπότε αν δεν γίνεται θα περιμένω να το πάρω από αλλού όταν πέσει σε αυτή τιμή

Σόρρυ αν είναι χαζή η ερώτηση δεν βρήκα απάντηση όσο έψαξα, αλλά και ο launcher του epic δεν φαίνεται να έχει δικό του drm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just getting started είπε

Όσοι το έχετε από epic, μπορείτε να το τρέξετε και χωρίς τον launcher της epic?

Δεν έχω όρεξη να κάνω κι άλλον launcher εγκατάσταση, οπότε αν δεν γίνεται θα περιμένω να το πάρω από αλλού όταν πέσει σε αυτή τιμή

Σόρρυ αν είναι χαζή η ερώτηση δεν βρήκα απάντηση όσο έψαξα, αλλά και ο launcher του epic δεν φαίνεται να έχει δικό του drm

Παρ το από κλειδαδικο που να είναι μόνο με rockstar launcher.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

the magnificent seven + 1 

rdr2.jpg.78066f04fee54f152f4ed14f121b06de.jpg

Μόλις μπήκα chapter 4 :) 
47h στο game, κάνω αρκετές βόλτες οπότε έχω δρόμο ακόμα.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως έχει κάποια πολύ fun stranger missions, αυτά που έχουν grinding μου φαίνονται λίγο ανούσια μόνο, σαν εκείνο με τις κάρτες απο τα τσιγάρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vaggos88 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

the magnificent seven + 1 

rdr2.jpg.78066f04fee54f152f4ed14f121b06de.jpg

Μόλις μπήκα chapter 4 :) 
47h στο game, κάνω αρκετές βόλτες οπότε έχω δρόμο ακόμα.

Aνετα στις top 3 missions η συγκεκριμενη , η μουσικη επισης απιστευτη,θυμισε morricone!

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεις το μέρος που είναι κρυμμένος ο θυσαυρός

και να τον έχει βρεί κάποιος άλλος;  Mου έτυχε εμένα στο τελευταίο treasure map.

Για το story αναφέρομαι όχι το online .

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει περιπτωση , να ξερεις οτι τα treasure maps ειναι πολλα σημεια και οχι ενα

στην κιτρινισμενη περιοχη μπορει να εισαι σε 4 - 5 σημεια οποτε ψαξε καπου αλλου θα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...