Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Το απόγευμα λογικά αλλά δεν έχω delivery έτοιμο τώρα, θέλει να πάω για κυνήγι και μετά μερικές ώρες να ετοιμάσει το npc

οκ

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά να φτιάξουν τους servers και να μας δώσουν private lobbies ή να κάνουμε εμείς host δικό μας server. 
Α και λίγο να μεγαλώσουν τους ρόλους γιατί τους τελείωσα όλους πλην bounty hunter όπου για κάποιο λόγο δεν μου δίνει role xp

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το story χθες, μετα απο περιπου 70 ωρες.

Οτι και να πω ειναι λιγο. Μπορει να ξεκιναει και να εξελισσεται καπως αργα η ιστορια ομως οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα στο τελευταιο τριτο του παιχνιδιου ηταν καθηλωτικη.

Αντιλαμβανομαι οτι πολλοι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει καν με το story και παιζετε μονο online. Αφιερωστε του λιγο χρονο γιατι πραγματικα αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Τελειωσα τα single player main story missions χθες, μετα απο περιπου 70 ωρες.

αυτο ηθελες να πεις, γιατι να να εξερευνησεις καλα το χαρτη και να κανεις ψιλοcompletionist run στο single player, 200 ωρες δε φτανουν . αν πας και για gold, achievements, hunting για τον trapper θα ελεγα και αρκετα παραπανω. αμφιβαλω οτι εβγαλες καν ολα τα stranger missions πχ στις 70 ωρες-που ειναι και πολυ fun και καλοδουλεμενα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
5 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Οτι και να πω ειναι λιγο. Μπορει να ξεκιναει και να εξελισσεται καπως αργα η ιστορια ομως οσο προχωραει το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερη. Ειδικα στο τελευταιο τριτο του παιχνιδιου ηταν καθηλωτικη.

Αντιλαμβανομαι οτι πολλοι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει καν με το story και παιζετε μονο online. Αφιερωστε του λιγο χρονο γιατι πραγματικα αξιζει.

Ποσα chapters εχει ? ειμαι στο 4ο, εχω πολύ ακόμα ?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω και να ξεκινήσω και εγώ. 

Τελικά αξίζει να το πάρεις και να το ξεκινήσεις από την αρχή ή να αγοράσεις ήδη ανεβασμένο account ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, starmanwarz είπε

70 ωρες ειναι το story? Εγω ειμαι ακομα στο chapter 2 και παιζω κανα μηνα, με τη συχνοτητα που το παω το βλεπω για χρονο+

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση fast travel κάνουμε μόνο όταν είμαστε στην τέντα μας από τον χάρτη στο κάμπινγκ

το ανάποδο δεν γίνεται; Δηλαδή κάνουμε fast travel σε ενα σημείο του χάρτη

δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο κάμπιγκ με τον ίδιο τρόπο μόνο καλπάζωντας;

Στις 3/1/2020 στις 10:41 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

70 ωρες ειναι το story? Εγω ειμαι ακομα στο chapter 2 και παιζω κανα μηνα, με τη συχνοτητα που το παω το βλεπω για χρονο+

Τέτοιο χάζεμα που έχει αρνούμαι κι εγώ να το προχωρήσω ο κόσμος του είναι πανέμορφος

δεν χορταίνεται με τίποτα  κάθε πτυχή του χάρτη είναι μοναδική  έχω καιρό να νιώσω έτσι με παιχνίδι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Ερώτηση fast travel κάνουμε μόνο όταν είμαστε στην τέντα μας από τον χάρτη στο κάμπινγκ

το ανάποδο δεν γίνεται; Δηλαδή κάνουμε fast travel σε ενα σημείο του χάρτη

δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο κάμπιγκ με τον ίδιο τρόπο μόνο καλπάζωντας;

Μόνο καλπάζωντας, αλλα γενικά το καλό είναι στο camp που βρίσκεσαι η θα βρίσκεσαι πάντα είναι κοντά σε μια πόλη, οπότε δεν σ παίρνει πάνω απο λεπτό να φτάσεις (αφού πρώτα κάνεις fast travel στην κοντινή περιοχή εννοείται). Γενικά σε κάποιες περιπτώσεις το fast travel είναι τραγικό πάντως, έκανα ένα side quest που έπρεπε να φτάσω σε μια περιοχή στα βουνά τέρμα του χάρτη οπου μου πήρε real time 10 λεπτά να φτάσω, το χα βάλει στο αυτόματο αλλα έπρεπε να κοιτάω την οθόνη μην μου την πέσουν λύκοι.

Υ.Γ: Επίσης fast travel κάνεις και με το tent που μπορείς να βγάλεις έξω απο τις πόλεις (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις).

Στις 3/1/2020 στις 10:41 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

Απ'ότι έχω ακούσει το στόρυ (αν κάνεις μόνο αυτό) είναι κάπου στις 50 ώρες. Εγώ είμαι στις 40 αυτήν την στιγμή και μπήκα μόλις στο 4ο chapter και καθαρίζω μόνο side quests και stranger missions αυτήν την στιγμή.

Επεξ/σία από Manos112
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 3:03 ΜΜ, noo_mercy είπε

Βάζοντας χώρα Γεωργία, μου εμφάνισε την τιμή. Στο checkout μου έβγαζε μνμ να αγοράσω από την χώρα που βρίσκομαι. Άνοιξα την σελίδα μέσω vpn του opera και η αγορά με κάρτα προχώρησε κανονικά 16.24€

Capture.JPG

Αυτό παίζει ακόμα; Γιατί προσπαθώ με έναν φίλο και μας κάνει reject την κάρτα του και δεν παίρνει και το paypal λόγο χώρας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, perelevas είπε

Στον ''θείο'' θα βγει κάποια στιγμή λέτε;

Τώρα που τον είδα τα Χριστούγεννα δε μου είπε τίποτα.😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, perelevas είπε

Στον ''θείο'' θα βγει κάποια στιγμή λέτε;

Τώρα για αυτά τα 16.5-17 ευρώ να βάλεις στο pc κώδικα που μπορεί να έχει τα 1000 μύρια αξίζει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...