Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spilios6 είπε

Και γω προσπαθω να καταλαβω πως γινεσαι invisible οπως μερικοι γυρω αλλα δεν ξερω επισης δεν ξερω καν πως να κανω καποιον report που σας βγαζει την επιλογη ?

Το παίζω με controller και δεν ξέρω το KB πιο είναι, στον controller πατάω αριστερό D-pad και τέρμα κάτω λέει online options και εκεί το κάνω passive αλλά όταν κάνω missions γυρίζει σε offensive μόνο του για όσο κρατάει το mission. 
Και σαν passive όμως μου κάνουν ζημιά απλά δεν πέφτω με 1-2 σφαίρες αλλά θέλει πιο πολλές, ως τώρα δεν έπεσα από dmg παικτών (τύχη) οπότε δεν ξέρω αν παίζει σαν σενάριο να πέσει κανείς ενώ είναι passive 

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω , εμενα μου τους βγαζει και καλλα αορατους πχ στα μαγαζια που μπαινοω και στεκονται διπλα μου ή σε camp  και αν στρεψω το οπλο πανω τους δεν μου βγαζει καν στοχο κοκκινο , δεν με αφηνει καν να ριξω δηλαδη.

Δημοσ.

Αν σε σκοτωνει καποιος για το χαβαλε νομιζω δεν σε επιρεαζει , τουλαχιστον ετυχε και εβγαλα φωτο τα λεφτα μου και το χρυσο πριν και μετα και ειδα δεν σε κλεβει , δεν ξερω τωρα αν μπορει να σου σκοτωσει το αλογο αν και δεν νομιζω. Γενικα εμενα ερχοταν καποιος και με εδενε και δεν μπορουσα να λυθω πρεπει να πατας ασταματητα ενα κουμπι και δεν εμπαινα καν στο κοπο γιατι ηταν απο πανω μου και αν λυνομουν θα με ξαναεδενε , σου ειχε επιλογη να κανεις give up οποτε μου ελεγε οτι αυτοκτονουσα και μετα οταν με εμφανιζε με σκοτωνε με βελος φωτιας και παλι πεθαινα αλλα δεν ειχα επιλογη να κανω report , ισως να εχει μια ηλιθια λογικη αφου δεν χανεις κατι δεν χρειαζεται να κανεις report δηλαδη σου λεει δεν σε κλεβει απλα σε ενοχλει , δεν ξερω παιδια υποιετω ...

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που χάνεις τον χρόνο σου είναι αρκετό.
Και μένα δεν με χάλασε και τόσο που έχασα το μεγάλο το wagon και τα 625$ που τα είχα/έχω ανάγκη όσο με πείραξαν οι ώρες που έφαγα για να μαζέψω τα animal parts και η παράδοση που έκανα. Ο χρόνος μου που πήγε χαμένος ήταν και είναι πολύ πιο πολύτιμος! 
Αλλά αυτό για να μην στο κάνουν όταν τουλάχιστον δεν είσαι σε mission, το γυρίζεις σε defensive/passive

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mandurang είπε

Παιδιά έχει στρώσει καθόλου το παιχνίδι από άποψης bugs/performance η μπα; 

Καθολου, ειναι και χειροτερο καθε φορα που κανεις respawn σε αλλο location στο online κολλαει για παντα και θέλει επανεκκίνηση, περισσότερα κρασαρισματα και πολυ framedrops. To online ειναι unplayable απ το stutter αλλα και στο story εχει μπολικο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Jeorge εγω ρε φιλε δεν ειχα ποτε stutter και ποτε δεν εχω κανει επανεκκινηση, μια χαρα μου παιζει και το story που τελειωσα και το online απλα αργει να φορτωσει στην αρχη αλλα ΟΚ το προσπερνω .

Το μονο που ειχα ειναι που πριν ξεκινησω παω και σβηνω τα γνωστα πια αρχεια απο το φακελο και ολα κομπλε, με Vulkan παντα ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spilios6 είπε

Jeorge εγω ρε φιλε δεν ειχα ποτε stutter και ποτε δεν εχω κανει επανεκκινηση, μια χαρα μου παιζει και το story που τελειωσα και το online απλα αργει να φορτωσει στην αρχη αλλα ΟΚ το προσπερνω .

Το μονο που ειχα ειναι που πριν ξεκινησω παω και σβηνω τα γνωστα πια αρχεια απο το φακελο και ολα κομπλε, με Vulkan παντα ,

Δε μου φαινεται περιεργο ουτος ή αλλως εξαρχης με αυτο το παιχνιδι αλλοι ειχαν περισσότερα προβληματα αλλοι λιγοτερα. Ειναι τροχος της τυχης. Εγω στο online οταν γινονται εκρηξεις και χαμος εχω 30 fps drops για αυτο ειπα unplayable, αναμονή για update... αν...

edit: Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, εχω κανει τα παντα και εξακολουθει να φορτωνει αιωνια, επειδη το βλεπω να καθυστερουν να βγαζουν patch οι κοπριτες εχετε διαβασει για καποιο fix? Εχω βαρεθει να κανω restart το game... Και απ' οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχουν αυτο το προβλημα.. Αλλα μαλλον εδωσαν εμφαση σε αλλα πραγματα...

https://steamcommunity.com/app/1174180/discussions/0/1735507058422450211/?l=vietnamese

https://www.reddit.com/r/RedDeadOnline/comments/echiox/freezing_loading_screens/

φφες.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δε μου φαινεται περιεργο ουτος ή αλλως εξαρχης με αυτο το παιχνιδι αλλοι ειχαν περισσότερα προβληματα αλλοι λιγοτερα. Ειναι τροχος της τυχης. Εγω στο online οταν γινονται εκρηξεις και χαμος εχω 30 fps drops για αυτο ειπα unplayable, αναμονή για update... αν...

edit: Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, εχω κανει τα παντα και εξακολουθει να φορτωνει αιωνια, επειδη το βλεπω να καθυστερουν να βγαζουν patch οι κοπριτες εχετε διαβασει για καποιο fix? Εχω βαρεθει να κανω restart το game... Και απ' οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχουν αυτο το προβλημα.. Αλλα μαλλον εδωσαν εμφαση σε αλλα πραγματα...

https://steamcommunity.com/app/1174180/discussions/0/1735507058422450211/?l=vietnamese

https://www.reddit.com/r/RedDeadOnline/comments/echiox/freezing_loading_screens/

φφες.png

ΕΛΕΟΣ  εμενα δεν ανοιγει καν τωρα !

IMG_7989.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, spilios6 είπε

ΕΛΕΟΣ  εμενα δεν ανοιγει καν τωρα !

IMG_7989.JPG

Ακριβως το ιδιο μηνυμα βγαζει και σε μενα εδω και μιση ωρα δε μπορω να μπω συν καμια 10αρια crash που εχω φαει... κουραστικα.. Το παιχνιδι ειναι unplayable. το παραταω προς το παρων και περιμενω fix.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φανταζομαι οτι εγω που δεν εχω θεματα και εχω κλεισει 350 ωρες με την 580,

με ελαχιστα crashes μετα την πρωτη βδομαδα, κατι δεν κανω σωστα και να περιμενω να το φτιαξουν ε? :P

απλα γελαω με αυτα που διαβαζω

παιζω story mode ακομα βεβαιως που πραγματικα στο rdr2 ειναι η χαρα του completionist. 

και δεν εχω ανοιξει oυτε τα 3/4  collectables achievements trapper compendium κτλ.

Αν δεν πας ισα ισα για ενα pass την ιστορια, ειναι πραγματικα τεραστιο.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, seithan είπε

Και πολυ το κουράσατε παιδιά. Το βλέπω  για τριμηνο+, λογικά και content στο online  θα προσθεσουν, και τα θέματα θα φτιάξουν.

Οχι επι πληρωμη ελπιζω... Για να ξεφυγουμε λιγο απ το τεχνικο κομματι. Προς το παρων σχετικα με το content και επι την ευκαιρια να κανω και ενα review για το online.

Τα roles ειναι πολυ χλιαρα εως αδιαφορα, ειναι ενας μηχανισμος farming που δεν σου προσφερει τιποτα. Οσο η rockstar μενει στη λογικη των ''missions-jobs'' πειτε το οπως θελετε σε φαση ''επιχειρηση'' πουλαω αγοραζω επενδυω τοτε θα ειναι αποτυχια οπως αποτυχια ηταν και το online του gta ασχετως ποσοι παιζουν μεχρη και σημερα. Για κανονικους παικτες αναφερομαι γιατι πλεον φτασαμε να μετραμε περισσοτερους cheaters στο εν λογω game. 

Αν δεν ξεφυγει απ' το μοτιβο αυτο δεν θα δουμε ποτε προοδο. Το ολο στυλ επενδυω πουλαω αγοραζω εχει κουρασει... αν ειναι ετσι να παιξω τα λεφτα μου στο χρηματιστηριο στη πραγματικη ζωη να τελειωνει το θεμα. Θελω απλά να παιξω ενα παιχνιδι για να περασω ευχαριστα την ωρα μου οχι να κανω επενδυσεις ή βαρετες αγγαρειες ξοδευοντας πολυτιμο χρονο που μπορω να επενδυσω πιο εποικοδομητικα στη πραγματικη ζωη απ το να φαρμαρω ενα 24ωρο μπροστα απο μια οθονη.

Στα των roles μεχρη στιγμης το μονο που με εχει κερδησει ειναι το bounty hunting που εχει καποιο ''βαθος'' ενα mini story ας πουμε και αποκταει ενα ενδιαφερων χωρις να σε βαζει ''υποχρεωτικα'' να αγορασεις χιλια δυο πανακριβα πραγματα για να ολοκληρωνεις τα missions οπως τα αλλα roles. Ok αντε το bounty wagon και το reinforcment lasso που το πρωτο δεν ειναι και τοσο απαραιτητο. Επιπλεον εχει και καποιου βαθμου replayability & προκληση μιας και μπορεις να ολοκληρωσεις οσες φορες θες legendary bounty σε μεγαλυτερη κιολας δυσκολια. 

Τα υπολοιπα 3 jobs ειναι για κλαμματα, ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο, πχ το trader, μαζεψε αυτο πηγαινε το εκει, παρε τα λεφτα, παμε παλι απ την αρχη.  Μετανιωνω τα gold που ξοδεψα για να αγορασω τα 2 απο αυτα αλλα μιας και το farming ειναι αναποφευκτο εστω για να παρεις λιγο παραπανω xp και μετρητο μιας και χωρις ουτε 1 role το map ειναι αδειο περα απο καποια missions και pvp που ομολογω πως εχουν αρκετο ενδιαφερων και ειναι τα μονο που με εχουν κερδησει μεχρη τωρα στο online μαζι με τα bounty.

Το moonshine απο βιντεο που ειδα ειναι τερμα αδιαφορο,  επαναλαμβανομενο, μπερδεψουρικο και πονοκεφαλος, φυσικα και δε θα το αγορασω γιατι δεν αξιζει τα 25 gold που μαζευα 3 μερες. Το outlaw pass επισης δεν αξιζει γιατι σου δινει περισσοτερο cosmetics και καποια resources. Μου ειναι αδιαφορο. Προς το παρων προτιμαω να φυλαξω τα gold bars που μαζεψα για καποιο μελλοντικο περιεχομενο που θα μπορουμε να το παιξουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι που δε θελουμε να καιγομαστε ολη μερα στο farming και να ξοδευουμε πανω απο 2 ωρες την εβδομαδα στο online χωρις εστω και 1% της εμπειριας που βιωνεις στο αντιστοιχο story.

EDIT: Τελως εχω μια απορια για οποιον παιζει πιο πολυ καιρο το online και μπορει να γνωριζει κατι παραπανω, οταν ολοκληρωσεις το 7 days streak challenge δλδ 7 days in a row και κανεις τουλαχιστον 1 daily καθε μερα, μετα σου αυξανει μονιμα το gold σε καθε daily challenge που θα ολοκληρωνεις για παντα ή σου δινει απλα περισσοτερο gold στο τελος?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

EDIT: Τελως εχω μια απορια για οποιον παιζει πιο πολυ καιρο το online και μπορει να γνωριζει κατι παραπανω, οταν ολοκληρωσεις το 7 days streak challenge δλδ 7 days in a row και κανεις τουλαχιστον 1 daily καθε μερα, μετα σου αυξανει μονιμα το gold σε καθε daily challenge που θα ολοκληρωνεις για παντα ή σου δινει απλα περισσοτερο gold στο τελος?

εχει 4 levels. 7 μερες, 14, 21 και 28. δηλαδη καθε μερα εστω απο ενα challenge για 28 μερες. μετα τις 21 το καθε challenge σου δινει 0.5 bars. δηλαδη 9.5 μπαρες μονο απο τα challenges τη μερα. μην μπερδευεσαι με τα 7 στανταρ γιατι καθε φορα που κανεις ενα role rank 20 σου ανοιγει αλλα 3 challenges. με τα 4 roles που υπαρχουν αυτη τη στιγμη εισαι 7 σταθερα + 12 απο τα roles 19 challenges τη μερα. 19χ0.5 = 9.5 bars. αν δεν κανεις μια μερα (πας ας πουμε ενα τριημερο με τη γκομενα βολτα) παμε παλι απτην αρχη. reset. brutal η φαση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, babality είπε

εχει 4 levels. 7 μερες, 14, 21 και 28. δηλαδη καθε μερα εστω απο ενα challenge για 28 μερες. μετα τις 21 το καθε challenge σου δινει 0.5 bars. δηλαδη 9.5 μπαρες μονο απο τα challenges τη μερα. μην μπερδευεσαι με τα 7 στανταρ γιατι καθε φορα που κανεις ενα role rank 20 σου ανοιγει αλλα 3 challenges. με τα 4 roles που υπαρχουν αυτη τη στιγμη εισαι 7 σταθερα + 12 απο τα roles 19 challenges τη μερα. 19χ0.5 = 9.5 bars. αν δεν κανεις μια μερα (πας ας πουμε ενα τριημερο με τη γκομενα βολτα) παμε παλι απτην αρχη. reset. brutal η φαση.

Ναι αλλα αυτο που ρωτησα, ας πουμε εγω κανω 7 συνεχομενες μερες εστω απο ενα αλλα μετα κανω διακεκομενα ή και καθολου καποια μερα, παλι κανει reset ή τελως παντων μου δινει παλι το ιδιο gold με καθες challenge που θα βγαζω?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...