Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Σήμερα πήγα να παραδώσω με έναν φίλο το μεγάλο wagon, 2 άτομα στο long distance, κάπου στο 80% της διαδρομής μας κάνανε ντου 2 τυπάδες τους οποίους όσο και να τους βάραγα δεν πέφτανε!
και έχω gear και skills, με τα πολλά το χάσαμε το wagon, πάνε οι ώρες που μάζευα animal parts κτλ και ένα 15λέπτο που το τρέχαμε.

Δεν ξέρω αν παίζουν cheats, ο λόγος που δεν έπαιζα τόσα χρόνια online παιχνίδια σε pc ήταν ότι ξεκάθαρα για μένα pc=cheat, είτε κάποιο hardware περίεργο με macro σε mmo είτε κάποιο bot είτε δεν ξέρω και γω τι.
Δεν με βλέπω να παίζω άλλο γιατί ξενέρωσα.
Αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι instanced τέλος.
Κάνουν camp στο τέλος του long distance και παίρνουν έτοιμα τα πράγματα. Τέσπα, μέσα στο παιχνίδι είναι, κακώς μεν, αλλά είναι. Το ίδιο και με το moonshine 3 μέρη είναι που πας να το δώσεις, καμπάρουν εκεί και με δυναμίτη σπάνε το  wagon και τέλος! Στο trader δεν ξέρω αν πήραν λεφτά που μας πήραν το wagon, στο moonshine ξέρω μόνο ότι το σπάνε, δεν νομίζω ότι κερδίζουν κάτι άλλο. 
Το άλλο το παιδί το έκανε ήδη uninstall το παιχνίδι, εγώ ακόμα δεν είμαι σε τέτοια χάλια αλλά ξενέρωσα άσχημα.

θύμισε μου λίγο αν στο Online του RDR2 μπορείς να στείλεις πρόσκληση σε φίλο να έρθει στο session που είσαι.

Αν γίνεται τότε κλασσικά όπως και στο GTA υπάρχει πρόγραμματάκι που επιτρέπει την επικοινωνία στην ip σου και της παρέας σου ΜΟΝΟ, οπότε αν πάει να συνδεθεί οποιοσδήποτε άκυρος τον πετάει αλλού. Το ίδιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αν θες να μείνεις μόνος στο session.

Δεν έχω ψάξει τόσο το Online του RDR αλλά δεν απέχει πολύ απο του GTA.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

θύμισε μου λίγο αν στο Online του RDR2 μπορείς να στείλεις πρόσκληση σε φίλο να έρθει στο session που είσαι.

Αν γίνεται τότε κλασσικά όπως και στο GTA υπάρχει πρόγραμματάκι που επιτρέπει την επικοινωνία στην ip σου και της παρέας σου ΜΟΝΟ, οπότε αν πάει να συνδεθεί οποιοσδήποτε άκυρος τον πετάει αλλού. Το ίδιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αν θες να μείνεις μόνος στο session.

Δεν έχω ψάξει τόσο το Online του RDR αλλά δεν απέχει πολύ απο του GTA.

Ναι μπορείς να καλέσεις φίλο στο session σου γιατί αλλιώς ο καθένας είναι σε δικό του open world, αλλά δεν είναι σαν το GTA που κάνεις private session.
Και αν θυμάμαι καλά δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο σε αυτό το παιχνίδι. 
Αλλά αν υπάρχει κάποιο tool που το κάνει αυτό θα με ενδιέφερε φυσικά γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω με randoms (κλασικά στους random εγώ είμαι ο random)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια και τωρα που τα εκανα ολα τα daily τι? Δε μου εδωσε παραπανω gold, αυτο το 7 days in row πως μετραει δλδ? Αρκει να κανω και 1 daily ή πρεπει καθε μερα να κανω 7 στα 7, δεν εχω καταλαβει

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ωραια και τωρα που τα εκανα ολα τα daily τι? Δε μου εδωσε παραπανω gold, αυτο το 7 days in row πως μετραει δλδ? Αρκει να κανω και 1 daily ή πρεπει καθε μερα να κανω 7 στα 7, δεν εχω καταλαβει

1 την ημέρα, όσο πιο πολλά κάνεις απλά βγάζεις πιο πολλά goldbars και xp, εγώ 1 κάνω εκτός και αν είναι κάτι εύκολο και κοντά, τότε κάνω όσα μπορώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, comfuzio είπε

1 την ημέρα, όσο πιο πολλά κάνεις απλά βγάζεις πιο πολλά goldbars και xp, εγώ 1 κάνω εκτός και αν είναι κάτι εύκολο και κοντά, τότε κάνω όσα μπορώ

Παντως πλακα στη πλακα ανετα εβγαλα 3 gold και κανα 2 level πιο πανω.

Edit: Το κακο ειναι οτι σε φρεναρει κατα καποιο τροπο το παιχνιδι, εκανα ολα τα daily challenge, ολοκλήρωσα ενα legendary bounty, έπειτα εχει cooldown και δε σε αφηνει να ξαναπαιξεις, με τα adwards δε θα ασχοληθω γιατι τρωνε υπερβολικό χρονο, οποτε δεν εχει κατι αλλο να κάνεις στο παιχνίδι για να σου δωσει gold.. κριμα

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Παντως πλακα στη πλακα ανετα εβγαλα 3 gold και κανα 2 level πιο πανω.

Edit: Το κακο ειναι οτι σε φρεναρει κατα καποιο τροπο το παιχνιδι, εκανα ολα τα daily challenge, ολοκλήρωσα ενα legendary bounty, έπειτα εχει cooldown και δε σε αφηνει να ξαναπαιξεις, με τα adwards δε θα ασχοληθω γιατι τρωνε υπερβολικό χρονο, οποτε δεν εχει κατι αλλο να κάνεις στο παιχνίδι για να σου δωσει gold.. κριμα

stranger missions δινουν gold και bounties επισης. οταν κανεις καποιο απο τα 2 και εισαι στο location για να το δωσεις κατσε εκει διπλα και περιμενε το timer να παει 30". παιρνεις περισσοτερα gb ετσι.

Επεξ/σία από babality
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, babality είπε

stranger missions δινουν gold και bounties επισης. οταν κανεις καποιο απο τα 2 και εισαι στο location για να το δωσεις κατσε εκει διπλα και περιμενε το timer να παει 30". παιρνεις περισσοτερα gb ετσι.

Αυτο με το timer δε το καταλαβα, επισης πεθανε το άλογο μου στο online και το εχασα για παντα μου εδωσε ενα σαπιο αλογο χωρις stamina, τραγικο.

Edit: Το 'χω, λογικα ενοεις οταν ολοκληρωσεις το objective να περιμενω να παει 30" ο χρονος και τοτε να παω στο τελικό location.

Επισης το άλογο οταν εκανα επανεκκίνηση το παιχνιδι επανήλθε. Απλως σαν προσωρινη αντικατάσταση αυτο που σου δινει ειναι τοσο αθλιο που η stamina μηδενιζει στα πρωτα 100 μετρα.

Αληθεια ξερει κανεις, μπορω να μαζέψω ολα τα αντικείμενα του collector role χωρις να εχω αγοράσει το role και καποια στιγμη οταν θα το αγορασω να τα πουλησω ολα μαζι αυτα που θα εχω μαζεψει δλδ ή πρεπει να αγορασω πρωτα το role?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Τελικά το πήρα και εγω με epic launcher με τον τρόπο π είπε ο φίλος παραπάνω στα 16 ευρώ. Τώρα κατεβάζω ελπίζω να είναι οκ με 2060 και i7 4790k.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Πως μπαινει passive mode? Με τα κωλοπαιδα τα 5χρονα που ολη την ωρα σε σκοτωνουν χωρις λογο, εχω κανει ηδη report αλλα δε βλεπω να τρωνε ban.

Corpse camp φάση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Corpse camp φάση ?

Δε ξερω τι ενοεις αλλα προσπαθω να βγαλω τα challenges και με τρωνε απ το πουθενα, τις προαλλες στο free roam ξαφνικα πηρα φωτια χωρις λογο, ακλαφτο το βλεπω να παει και αυτο σαν το online του gta αμα συνεχισει με τέτοιους ρυθμούς. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
16 ώρες πριν, comfuzio είπε

Ναι μπορείς να καλέσεις φίλο στο session σου γιατί αλλιώς ο καθένας είναι σε δικό του open world, αλλά δεν είναι σαν το GTA που κάνεις private session.
Και αν θυμάμαι καλά δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο σε αυτό το παιχνίδι. 
Αλλά αν υπάρχει κάποιο tool που το κάνει αυτό θα με ενδιέφερε φυσικά γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω με randoms (κλασικά στους random εγώ είμαι ο random)

Υπάρχει tool ναι απο εποχής GTAV 

https://www.gta5-mods.com/tools/gta5o-private-public-lobby-with-multi-ip-whitelist

έχω δει και άλλο ένα στη σελίδα εκει πέρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτό σίγουρα λειτουργεί.

Δημοσ.
Στις 21/12/2019 στις 10:03 ΠΜ, zvarthangalos είπε

Δεν ξέρω αν ισχύει έκανα λογαρισμό στο epicstore και έβαλα αντί για Ελλάδα Γεωργία χωρίς VPN

μου το βγάζει 27.99 $ και μείον 10$ κουπόνι που δινει δώρο η Epic για γιορτές για όλους

βγαίνει 17.99 $ λέτε να το κρατήσει αυτό μέχρι το τελευταίο κλίκ της αγοράς η θα

διαβάσει τα στοιχεία της κάρτας και θα το αλλάξει;

InkedScreenshot_2_LI.jpg

Βάζοντας χώρα Γεωργία, μου εμφάνισε την τιμή. Στο checkout μου έβγαζε μνμ να αγοράσω από την χώρα που βρίσκομαι. Άνοιξα την σελίδα μέσω vpn του opera και η αγορά με κάρτα προχώρησε κανονικά 16.24€

Capture.JPG

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Δε ξερω τι ενοεις αλλα προσπαθω να βγαλω τα challenges και με τρωνε απ το πουθενα, τις προαλλες στο free roam ξαφνικα πηρα φωτια χωρις λογο, ακλαφτο το βλεπω να παει και αυτο σαν το online του gta αμα συνεχισει με τέτοιους ρυθμούς. 

Και γω προσπαθω να καταλαβω πως γινεσαι invisible οπως μερικοι γυρω αλλα δεν ξερω επισης δεν ξερω καν πως να κανω καποιον report που σας βγαζει την επιλογη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...