Προς το περιεχόμενο

Red Dead Redemption 2 [PC]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Δεν θα έχουμε πλέον άλλα μηνύματα για FPS στο νήμα, ούτε καν μετά από patch!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 22/2/2021 στις 8:04 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αυτό το θέμα δεν λύθηκε ποτε από όσο ξέρω. Τελευταία φορα που έπαιξα πριν από κάνα μηνα υπήρχε.

Εγώ στην αρχή το είχα, μετά σε random στιγμές μόνο, στην συνέχεια με αλλαγή drivers γραφικών  (εγκατάσταση γυμνή χωρίς τα υπόλοιπα κάτι που έχει για ήχο) σαν να εξαφανίσθηκε (δεν είμαι σίγουρος ότι είχε να κάνει με τους drivers γιατί είχα κάνει και κάτι άλλα κόλπα που διάβασα στα φόρουμ) και τέλος μετά το πρόσφατο patch το απέκτησα ξανά.

Φοβερά κατατοπιστικό και κατανοητό το post μου 😁 μόλις το έγραψα και το διάβασα έκανε εμετό 🤮 το μυαλό μου 😋

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως με την AMD Radeon RX 590+ μου, τρέχει ικανοποιητικότατα το παιχνίδι. Παράπονο δεν έχω βέβαια, κάθε άλλο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ποιος είναι αυτός εδώ; Δε μου μιλάει και δεν μπορώ να τον πυροβολήσω αλλά μπορώ να τον χτυπήσω με το άλογο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

Aυτος ξεκιναει ενα side mission,μηπως πρεπει να παιξεις κανα main quest και να πας να τον βρεις ξανα?

Να κυλησει λιγο η ιστορια..

Δημοσ.
  Στις 15/5/2021 στις 12:30 ΜΜ, optimus prime είπε

Aυτος ξεκιναει ενα side mission,μηπως πρεπει να παιξεις κανα main quest και να πας να τον βρεις ξανα?

Να κυλησει λιγο η ιστορια..

χμμμμ 3ο chapter είμαι. προβληματίστηκα γιατί δε βρήκα κάποια αναφορά σε αυτό τον τύπο

Βασικά έκανα reload και άνοιξε το main quest 

Δημοσ.
  Στις 15/5/2021 στις 2:17 ΜΜ, Demon Lord είπε

χμμμμ 3ο chapter είμαι. προβληματίστηκα γιατί δε βρήκα κάποια αναφορά σε αυτό τον τύπο

Βασικά έκανα reload και άνοιξε το main quest 

O circus stranger είναι (γράψ΄το στο google: "Rdr2 circus stranger")

Στο 3ο chapter βγαίνει

Σαν και μένα είσαι εσύ...χα χα! Πολύ free roaming και χωρίς την σειρά τα missions ε; 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 15/5/2021 στις 2:32 ΜΜ, Coscas είπε

O circus stranger είναι (γράψ΄το στο google: "Rdr2 circus stranger")

Στο 3ο chapter βγαίνει

Σαν και μένα είσαι εσύ...χα χα! Πολύ free roaming και χωρίς την σειρά τα missions ε; 

Καλά ναι, free roaming κάνω ό,τι μπορώ και στο τέλος συνεχίζω την ιστορία :P

Τελικά άνοιξε το side mission με reload, μάλλον κάτι bugαρε

Δημοσ.
  Στις 15/5/2021 στις 4:09 ΜΜ, Demon Lord είπε

Καλά ναι, free roaming κάνω ό,τι μπορώ και στο τέλος συνεχίζω την ιστορία :P

Τελικά άνοιξε το side mission με reload, μάλλον κάτι bugαρε

Εδώ στο Odyssey, με το που μου άνοιξε ο χάρτης στην αρχή, είχα πάει στην Αθήνα μέσω Τρίπολης - Aργους...Δεν ήξερα ο χαζός στην αρχή ότι πας απ' τα Μέγαρα 

Εμείς τα μπαγκάρουμε τα παιχνιδια. Τα πάμε ανάποδα και... μπλοκάρονται

Και μετά...reload και χάνουμε και τα saves

Αυτά έχει το free roaming ;)

Δημοσ.
  Στις 15/5/2021 στις 5:17 ΜΜ, DeiX είπε

Πολυ καλο side quest με kinder εκπληξη στο last part. Να το κανετε οπωσδηποτε ;)

Ισχύει, δίνει καλό δωράκι το οποίο δε μπορείς να το βρεις αλλού (για να κάνεις craft)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα settings και τα fps να πούμε.. με έχει τρελάνει!

Γίνονται συνέχεια reset τα advanced graphics όταν αλλάζω API, το vsync βάλε - βγάλε είναι μόνιμα ενεργοποιημένο και γίνεται cap στα 30 fps, όσες φορές και αν αλλάζω από Borderless σε Fullscreen, αυτό εκεί σε κάθε έναρξη μαμιέται να γυρνάει σε borderless και άλλα πολλά.

Με το παρακάτω σύστημα είτε με Vulkan είτε με DX12 και με low settings και με τα settings των Hardware Unboxed σε 1440p ή σε 1080p είμαι 30-40 fps.
MSI 2070 super OC Ventus
Ryzen 5 2600
16 GB RAM 3200mhz
Monitor: 1440p @ 144 hz
Έχω msi afterburner ανοιχτό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Καμιά ιδέα ; Ψαχνω τον τόπο εδώ και 2 ώρες. 
Κλαίω τα λεφτά μου πραγματικά. Αν ήξερα ότι εχω θέμα δεν θα το έπαιρνα.

Επεξ/σία από RPDrummer
  • Confused 1
Δημοσ.
  Στις 28/5/2021 στις 6:45 ΠΜ, RPDrummer είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα settings και τα fps να πούμε.. με έχει τρελάνει!

Γίνονται συνέχεια reset τα advanced graphics όταν αλλάζω API, το vsync βάλε - βγάλε είναι μόνιμα ενεργοποιημένο και γίνεται cap στα 30 fps, όσες φορές και αν αλλάζω από Borderless σε Fullscreen, αυτό εκεί σε κάθε έναρξη μαμιέται να γυρνάει σε borderless και άλλα πολλά.

Με το παρακάτω σύστημα είτε με Vulkan είτε με DX12 και με low settings και με τα settings των Hardware Unboxed σε 1440p ή σε 1080p είμαι 30-40 fps.
MSI 2070 super OC Ventus
Ryzen 5 2600
16 GB RAM 3200mhz
Monitor: 1440p @ 144 hz
Έχω msi afterburner ανοιχτό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

Καμιά ιδέα ; Ψαχνω τον τόπο εδώ και 2 ώρες. 
Κλαίω τα λεφτά μου πραγματικά. Αν ήξερα ότι εχω θέμα δεν θα το έπαιρνα.

Επέκταση  

Δες τα settings του nvidia panel μηπως σου τα κάνουν overwrite και παίζεις με τις ρυθμίσεις του αντι τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.

Δημοσ.

vsync και triple buffering τα έχω βάλει στο off από το πάνελ της Nvidia.

Δεν καταλάβαινω γιατί έχω την ίδια απόδοση σε fps είτε βάλω τέρμα χαμηλές ρυθμίσεις είτε υψηλές ενώ κάνω επανεκκίνηση το παιχνίδι για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κάποια εντολή σε κάποιο .ini αρχείο ή κάτι άλλα κόλπα που κάνουμε στα παιχνίδια (πχ σβήνουμε τα αρχεία με τα graphic settings του παιχνιδιού)

Δημοσ.
  Στις 28/5/2021 στις 10:18 ΠΜ, RPDrummer είπε

vsync και triple buffering τα έχω βάλει στο off από το πάνελ της Nvidia.

Δεν καταλάβαινω γιατί έχω την ίδια απόδοση σε fps είτε βάλω τέρμα χαμηλές ρυθμίσεις είτε υψηλές ενώ κάνω επανεκκίνηση το παιχνίδι για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κάποια εντολή σε κάποιο .ini αρχείο ή κάτι άλλα κόλπα που κάνουμε στα παιχνίδια (πχ σβήνουμε τα αρχεία με τα graphic settings του παιχνιδιού)

Μόλις το ξανακατέβασα (μετά από 1 χρόνο ακριβώς), δεν βλέπω κανένα πρόβλημα , ούτε από τα παλαιότερα που έχουν αναφερθεί. 

Το δικό σου θέμα κάτι άλλο είναι. Χρησιμοποιείς OSD για να δεις τα FPS σου; (πχ msi afterburner) ? Μήπως υπάρχει στο rivatuner κάποιο FPS Cap ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...