Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη οθόνη (AOC CQ32Q1). Έχει όλα όσα ζητάω:
- 1ms response time
- 144 Hz
- 32inches
- Curved
- 2K ανάλυση
- 350<
Θα ήθελα την γνώμη όσων γνωρίζουν εάν θα ήταν καλή κίνηση η συγκεκριμένη αγορά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με βάση τα κριτήρια εάν περιμένουμε σύντομα νέες οθόνες κοντά σε αυτά τα χαρακτηριστικά και χρήματα ή εάν κάποιος έχει να προτείνει εναλλακτικές, καθώς και σημεία αγοράς (εσωτερικού ή εξωτερικού) σε αυτή την τιμή καθώς η φθηνότερη που βρίσκω σε σκρουτζ είναι σε μαγαζί που θέλει ~1 μήνα για παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν!

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος και εγώ ακριβώς σε αυτή την φάση είμαι και την έχω σταμπαρει καιρό. Αλλά δεν αξίζει να περιμένεις ρε γαμωτο ένα μήνα. 

Από κριτικές πάντως σε αμαζον και σε άλλα site είναι καλη επιλογή για τα λεφτά της

• Like 1
Δημοσ.

Σε απόθεμα γράφει στο σκρουτζ... σε είπαν σε ένα μήνα? Κ γω σκέφτομαι να πάρω η αυτή η την Asus rog strix 32... 

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα σήμερα παρέλαβα. Υπάρχει ετοιμοπαραδοτη. Την πήρα από msystems. Καλή τιμή για αυτά που δίνει. Δεν την έχω δουλέψει ακόμα. Θα σας πω σε λίγες μέρες.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...