qwerty99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξαναμπήκε από τα Media Markt στα 159 ευρώ (το παλιότερο νήμα είναι κλειδωμένο) https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-29-wk500-p-29-inch-ultrawide-full-hd-ips-monitor-srgb-full-spectrum-1216977.html Στο skroutz από 184. https://www.skroutz.gr/s/14899890/LG-29WK500-P.html Για όποιον δεν πρόλαβε την προηγούμενη φορά... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από qwerty99 4
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πολύ καλή επιλογή οθόνης σε αυτά τα χρήματα. Έχω μια LG 29UM59-P που είναι παλιότερο μοντέλο αλλά ουσιαστικά ολόιδια χαρακτηριστικά. 1
kostiger Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ισχύει.. Το είχα προτου παω σε 34αρι. Πολυ καλο monitor.
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Όπως δείχνει έτσι "παίζουν" σ αυτό το νούμερο οι αλυσίδες (αν και πλέον είναι ίδιο όμιλο) https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-29-lg-29wk500-p-led-full-hd-ultrawide/prod9020621pp/
silenoz66 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ποια είναι εμπειρία σάς με το ultrawide? Ενοχλητικό πχ στα games?
333_halfdevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ποια είναι εμπειρία σάς με το ultrawide? Ενοχλητικό πχ στα games? Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει γυρισμος αν δοκιμάσεις ultrawide είτε για gaming είτε για δουλειά ( φύλλα Excel, browsing και γενικά multitasking) . Δεν βλέπω όμως πολλά νέα μοντέλα να κυκλοφορούν γεγονός που με προβληματίζει όσο αφορά την αποδοχή του από το αγοραστικό κοινό 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ποια είναι εμπειρία σάς με το ultrawide? Ενοχλητικό πχ στα games? Το πιο ξεκούραστο από όλα είναι για τα μάτια σου γιατί καλύπτει χωρίς προσπάθεια το οπτικό σου πεδίο ενώ στις 16:9 κοιτάζεις και λίγο πάνω ας πούμε. Απλά αξίζει πολύ περισσότερο για όλες τις χρήσεις. Απλά είναι και θέμα γούστου, κάποιοι απλά δεν το αντέχουν. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 1
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μπήκε στο καλάθι και μία για εμένα αλλά από Public, που έχω και στην περιοχή μου... 1
godjet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Προσοχή Εάν είναι η Ολόιδια που είχε μπει από το Πλαίσιο την προηγούμενη φορά δεν έχει displayport με αποτέλεσμα να υπάρχουν ασυμβατότητες και να μη σηκώνει την 2k αναλυση .. εγώ αναγκάστηκα να τη γυρίσω πίσω και να πάρω το παλιότερο μοντέλο που είχε displayport για να παίξει με το Mac mini μου Και άντε το πλαίσιο μου έκανε το χατίρι και τη δέχτηκε πίσω αλλά με το Media Markt δεν το έχω και πολλή εκτίμηση στις επιστροφές
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, godjet είπε Προσοχή Εάν είναι η Ολόιδια που είχε μπει από το Πλαίσιο την προηγούμενη φορά δεν έχει displayport με αποτέλεσμα να υπάρχουν ασυμβατότητες και να μη σηκώνει την 2k αναλυση .. εγώ αναγκάστηκα να τη γυρίσω πίσω και να πάρω το παλιότερο μοντέλο που είχε displayport για να παίξει με το Mac mini μου Και άντε το πλαίσιο μου έκανε το χατίρι και τη δέχτηκε πίσω αλλά με το Media Markt δεν το έχω και πολλή εκτίμηση στις επιστροφές To media παίρνει πίσω τα πάντα... Έχω δοκιμάσει πολλές φορές. 1
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, godjet είπε Προσοχή Εάν είναι η Ολόιδια που είχε μπει από το Πλαίσιο την προηγούμενη φορά δεν έχει displayport με αποτέλεσμα να υπάρχουν ασυμβατότητες και να μη σηκώνει την 2k αναλυση .. εγώ αναγκάστηκα να τη γυρίσω πίσω και να πάρω το παλιότερο μοντέλο που είχε displayport για να παίξει με το Mac mini μου Και άντε το πλαίσιο μου έκανε το χατίρι και τη δέχτηκε πίσω αλλά με το Media Markt δεν το έχω και πολλή εκτίμηση στις επιστροφές Απορώ... Όμως! https://en.wikipedia.org/wiki/2K_resolution
silenoz66 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά SOS γιατί είναι έτοιμος να την παραγγείλει ο ξάδερφος μου.εαν δεν έχει DP είναι δυνατόν να νην παίζει την ανάλυση που αναγράφει??
godjet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα τα mac είναι ιδιοτροπα .. Σε μενα το mac mini 2012 δεν εβλεπε με τίποτα ανάλυση πάνω από 1920 1080 από hdmi ακόμα και μετά από αντάπτορα με upscaling που αγορασα ... το αποτέλεσμα ήταν να τα δείχνει όλα πατημένα και φρικτά μόλις πήρα την καινούργια οθόνη Με displayport έπαιξε με τη μία . Είμαι σίγουρος ότι σε ένα PC με μία μοντέρνα κάρτα γραφικών Δεν θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα πάντως 54 λεπτά πριν, vairass είπε To media παίρνει πίσω τα πάντα... Έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Εγώ τους πήγα πίσω ένα φουρνάκι 2 ημερών που είχε προβληματικό διακόπτη και σχεδόν έκανα φασαρία για να το πάρουν πίσω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από godjet 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις