TasosPk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ Πριν απο λίγους μήνες αγοράσαμε την Smart TV του τίτλου. Που και που έχω παρατηρήσει στο Youtube ένα σκάλωμα στον ήχο, το οποιο εγω υποστηρίζω οτι συμβαινει και στην επιγεια και η κοπελα μου λεει οτι δεν το εχει παρατηρησει εκει. Το σκάλωμα ειναι σαν να laggarei για καποια κλασματα ο ηχος και να επαλαμβάνει το ιδιο πραγμα και μετα απο αυτα τα κλασματα επανέρχεται στο κανονικό. Το πρόβλημα δεν το έχω παρατηρήσει καθόλου στο Switch, στην αρχή κατηγορούσα το youtube οτι είναι δικο του θέμα, αλλα μου κάνει εντυπώση που το συνάντησα και στην επιγεια. Το Δεύτερο θέμα που έχω παρατηρήσει ειναι οτι μια στις πόσες εβδομάδες χανεταί το σήμα απο τα επίγεια κανάλια(καποιες φορές όλα, καποιες φορές μερικα), σε αυτο θα μπορουσε να φταιει και η κεραια αλλα 1.5 χρονο στο σπιτι και 1 χρονο και 3 μηνες με 22αρα turbo x δεν είχαμε τετοια θέματα. Firmware ειναι στο 1270 και λεει οτι ειναι το τελευταιο. Παρομοιες εμπειριες-εντυπώσεις απο αλλα μέλη του φόρουμ? Ευχαριστώ P.S. Σίγουρα το πρόβλημα δεν ειναι τεράστιο ειδικα στην συχνότητα που δουλευει(η τηλεόραση ειναι ανοιχτη σχεδον όλη την μερα), το θέμα εναι αν υπάρχει όντως καποιο θέμα θα ήθελα να την παω για ελεγχο και επιδιώρθωση μιας και ειναι και εντός εγγυήσης και δεν έχει γινει κάκη χρηση.Πως βγαζεις ακρη με το πλαίσιο όμως
d_gkal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έχω την 7172, λειτουργεί πολλες ώρες την ημερα Κανένα πρόβλημα με YouTube, nova, Xbox one/360, ps3, tvbox, soundbar
bill2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 δοκίμασες κάποια επαναφορά μέσα απο το menu αν δεν βαριέσαι ; Γτ θα σβηστούν όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα