dj chris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα , εχω ενα παλιο desktop για τους γονείς μου και Θέλω να του βάλω λίγη παραπάνω ραμ. Αυτή τη στιγμή έχει 2 ραμ του ενος γιγα ddr2 ,έχει 4 υποδοχές η μητρικη οπότε μπορώ κανονικά να προσθέσω αλλη 1 τους ενός γιγα για να πάει τα 3 συνολικά;;; Η.μητρική Είναι Αυτή https://www.e-shop.gr/gigabyte-p31-ds3l-p-PER.526682
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, μπορείς μόνο αν και οι τρεις μνήμες είναι μονής πλευράς. Αν όχι, δεν θα δουλέψει. Καλύτερα πουλά τες και πάρε 2Χ2.
dj chris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, μπορείς μόνο αν και οι τρεις μνήμες είναι μονής πλευράς. Αν όχι, δεν θα δουλέψει. Καλύτερα πουλά τες και πάρε 2Χ2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε. Πώς μπορώ να δω αν είναι μονής πλευράς όπως ανέφερες;;; Από το πρόγραμμα speecy που έχω αναφέρει για τη ραμ ότι είναι dual στην καρτέλα των channels Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από dj chris
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, dj chris είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε. Πώς μπορώ να δω αν είναι μονής πλευράς όπως ανέφερες;;; Από το πρόγραμμα speecy που έχω αναφέρει για τη ραμ ότι είναι dual στην καρτέλα των channels Ανοίγεις το πισι και βλέπεις σε πόσες πλευρές έχουν τσιπάκια.
dj chris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ανοίγεις το πισι και βλέπεις σε πόσες πλευρές έχουν τσιπάκια. Μάλιστα...θα το κοιτάξω ! Σε ευχαριστώ
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Το κοίταξα φίλε, οπότε να φανταστώ πρέπει να έχω 2 ραμ ή 4, σωστά;
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, dj chris είπε Το κοίταξα φίλε, οπότε να φανταστώ πρέπει να έχω 2 ραμ ή 4, σωστά; Θα πρέπει να δεις αν έχει μαύρα τετραγωνάκια και στις 2 πλευρές των μνημων, ή μόνο στην μια.
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Θα πρέπει να δεις αν έχει μαύρα τετραγωνάκια και στις 2 πλευρές των μνημων, ή μόνο στην μια. Έχει και στις 2 πλευρές ναι ,ξέχασα να το αναφερω φιλε
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, dj chris είπε Έχει και στις 2 πλευρές ναι ,ξέχασα να το αναφερω φιλε Άρα δεν μπορείς να προσθέσεις ραμ. Μόνο με αντικατάσταση.
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 55 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Άρα δεν μπορείς να προσθέσεις ραμ. Μόνο με αντικατάσταση. Κατάλαβα εντάξει φίλε σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Αυτή η επιλογή (οι Kingston 4Gb (2x2Gb) = 14€), φαίνεται καλή ιδέα. 1
dj chris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτή η επιλογή (οι Kingston 4Gb (2x2Gb) = 14€), φαίνεται καλή ιδέα. Σε ευχαριστώ φίλε για τη Βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα