Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω εδω και μερικες μερες αυτη την προσφορα και μου φαινεται καλη:

https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=tvc_tvs_yellows\

Αφορά οσους εχουν καρτα Πειραιως και π.χ. για μια 55αρα τηελοραση LG 55 SM 8600 PLA την οποια το MediaMarkt την δινει οσο το φθηνοτερο skroutz-ομαγαζο, ακα 799 ευρω, παιρνεις επιστροφη σε ποντους το 20% της αξιας, δηλαδη 160 ευρω που πρακτικα ειναι καθαρο κερδος καθως μπορεις να τα ξοδεψεις σε ενα απο τα πολλα καταστηματα που δεχονται yellows, π.χ. Σκλαβενιτης~

Επεξ/σία από panos4tw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos4tw είπε

Βλεπω εδω και μερικες μερες αυτη την προσφορα και μου φαινεται καλη:

https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=tvc_tvs_yellows\

Αφορά οσους εχουν καρτα Πειραιως και π.χ. για μια 55αρα τηελοραση LG 55 SM 8600 PLA την οποια το MediaMarkt την δινει οσο το φθηνοτερο skroutz-ομαγαζο, ακα 799 ευρω, παιρνεις επιστροφη σε ποντους το 20% της αξιας, δηλαδη 160 ευρω που πρακτικα ειναι καθαρο κερδος καθως μπορεις να τα ξοδεψεις σε ενα απο τα πολλα καταστηματα που δεχονται yellows, π.χ. Σκλαβενιτης~

Όφελος εννοείς.
Για μας τους OCDάκηδες.

Επεξ/σία από thodoris5321
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Καποια γνωμη απο πιο ειδικους ; , αξιζει η να περiμενουμε Black  Friday;

Ειδικος δεν δηλωνω, απο την αλλη εφοσον εισαι ετοιμος (χρειαζεσαι) για αγορα τηλεορασης τωρα, πιστευω οτι εφοσον αγορασεις με 100+ ευρω οφελος σε σχεση με σκρουτζομαγαζο, δε θα μετανοιωσεις που δεν περιμενες 50 μερες για BF.

Δημοσ.

Εγώ πάλι που κοιτάζω για 65" έπεσε το μάτι μου σε αυτές τις 2

LG 65 SM 8200 PLA

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65-sm-8200-pla-1223768.html

και

LG 65 SM 8600 PLA

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65-sm-8600-pla-1223771.html

που βλέπω ίδια τιμή και μόνη διαφορά στο HDR, στην πρώτη βλέπω 4K Active HDR και στην δεύτερη 4K Cinema HDR

, με την επιστροφή 20% μέσω Yellows βγαίνουν κάπου στα 920€.

Αξίζει όμως αυτό η NanoCell τεχνολογία; Λίγο που έψαξα την χαρακτήρισαν ως "OLED των φτωχών"...

Δημοσ.

Ips είναι οπότε ουδεμία σχέση έχει, όχι  με oled αλλά ούτε καν κοντά στις αντίστοιχες με va panel. 

• Like 3
Δημοσ.

Ας μιλήσουν όσοι έχουν nanocell σπίτι τους.

+1 για nanocell από εμένα με κλειστά μάτια.

• Like 2
Δημοσ.

Nanocell στην ουσία ονομάζει η lg την καλή σειρά των LCD , όπως η Samsung τις λέει qled.  Είναι ips με ότι αυτό συνεπάγεται, έχουν wide colour gamut, πιθανόν 100hz πανελ και ίσως local dimming. Πάντως με oled των φτωχών δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.

• Like 4
Δημοσ.

Αναλογα με τις αναγκες του καθενος, εγω προσωπικα που βλεπω ταινιες βραδυ, δεν θα πηγαινα ποτε και για κανεναν λογω σε ips. Αν καποιος βλεπει υπο το φως της ημερας ή εχει καφετερια και τον ενδιαφερουν οι γωνιες θεασεις τοτε η ips ειναι ενδεδειγμενη επιλογη. Εχω δει σε nanocell προηγουμενης γενιας, και δυστυχως για τα δικα μου γουστα η εμπειρια ηταν κακη. Το μαυρο ηταν γκρι και το contrast τραγικο, με μια γρηγορη ψακτικη που εκανα η 8200 ειναι 50 hertz ενω η 8600 100 hertz αν αυτο ενδιαφερει καποιον, αν και το μειζον θεμα ειναι η τεχνολογια του πανελ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

65sk8100 nanocell για τα δικά μου γούστα  με σωστό καλιμπραρισμα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και στο gaming.  στα 950 με 5ετη εγγύηση 

Επεξ/σία από argi73
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, argi73 είπε

65sk8100 nanocell για τα δικά μου γούστα  με σωστό καλιμπραρισμα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και στο gaming.  στα 950 με 5ετη εγγύηση 

Από που την πήρες τόσο?

Στο media δεν τη βγάζει καν..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Herc2u είπε

Από που την πήρες τόσο?

Στο media δεν τη βγάζει καν..

Καλημέρα .. από PUBLIC κατα το Μάιο .. 

Δημοσ.
Στις 6/10/2019 στις 9:17 ΠΜ, bill7 είπε

αν και το μειζον θεμα ειναι η τεχνολογια του πανελ.

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα ips panel από μόνα τους δεν είναι κακά. 

Πχ στα monitor η Dell στη σειρά Ultrasharp, ips βάζει και έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αλλά ips panel άλλων κατασκευαστων (και φυσικά είναι ανώτερο από οποιοσδήποτε ΤΝ) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...