Προς το περιεχόμενο

Εσείς πήγατε παρέλαση;;;;;

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι διαφορετικές φωτογραφίες και κοπέλες....

Anyway, αν ήξερα ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλο δεν θα έκανα το post.

Δημοσ.
paidia na rwtisw kati?

giati h mia fousta einai mpez kai h allh einai mple??

lol

h mia einai stis 25martiou kai h allh stis 28oktwmbriou.Mhn forane kai stis 2 "giortes" ta idia rouxa...lol

Δημοσ.

Kai h apopsh tou gnwstou Paparazzi apo to a8lhtiko portal http://www.contra.gr

http://www.contra.gr/Column.aspx?ColID=1&ExtraID=1087

Κάθε πέρυσι και καλύτερα, κυρ Αστυνόμε. Να ξεχάσουμε τις παρελάσεις και να πιάσουμε τις πασαρέλες. Κολάστηκα η Χριστιανή. Πήρα τα σημαιάκια μου, πήρα και τον παππού αγκαζέ και πήγα να δω την «παρέλαση». Αμ δε...Δεν είδα παρέλαση αλλά ένα σωρό μπούτια και ένα σωρό αγοράκια που κοιτούσαν δεξιά και αριστερά γκόμενες. Πήγα να φωνάξω «ζήτω το έθνος» και φώναξα «ζήτω οι ψηλοτάκουνες γόβες».

Αυτά τα παιδάκια έχουν γονείς, κυρ Αστυνόμε; Τα είδαν πώς έφυγαν από το σπίτι; Πρόσεξε κανείς τι φορούσαν; Θα έχω εγώ κόρη 15 και 16 χρονών και θα την στείλω στην παρέλαση με μίνι ως τον κώλο και γόβα 10ποντη λες και πάει να βγάλει νυχτοκάματο. Προτιμώ να τα φορέσω εγώ και να βγω στο πεζοδρόμιο παρά αυτή η κατάντια. Διότι περί κατάντιας πρόκειται.

Ένα σωρό κοριτσάκια που το έπαιζαν μοντέλα, με φούστες ανύπαρκτες και με πουκάμισα μισάνοιχτα. Με ψηλοτάκουνα και επαγγελματικό βάψιμο, με τριχρωμία στο μαλλί και ύφος μπλαζέ. Ένα σωρό αγοράκια με γυαλιά ηλίου -εμ βέβαια να μην ξέρει πού πατάει, να τυφλωθεί από τον ήλιο και να χάσει το βήμα;- diesel παντελόνια και ανασηκωμένα μανίκια έτοιμα να σου δώσουν το τηλέφωνό τους για καφέ. Έλεος...

Σε αυτά τα παιδιά δεν μίλησε κανείς; Δεν τους εξήγησαν ότι πάνε να παρελάσουν και όχι να δουν τον Μαζωνάκη...; Δεν τους εξήγησαν πως πρέπει να φορέσουν τα σωστά ρούχα και όχι αυτά που διατάζει η μόδα...τα σωστά ρούχα και όχι αυτά που φοράνε Σάββατο βράδυ και ανεβαίνουν στην μπάρα; Μπα...κανείς δεν τα πρόσεξε και την πληρώσαμε εμείς την νύφη. Τα σαγόνια του παππού είχαν πιάσει πεζοδρόμιο. Ενενήντα χρονών άνθρωπος, μαθημένος στην φουστανέλα και στην φούστα κάτω από το γόνατο, ήρθε και άνοιξε το μάτι του.

Για να μην πω για το περπάτημα...αχ αχ! Aλλος δεξιά, άλλος αριστερά, άλλος έπιανε συζήτηση, άλλος κανόνιζε για το βράδυ, άλλος μάλωνε με τον διπλανό γιατί του έκρυβε την θέα του μπροστινού «μωρού» που είχε βάλει σατέν εσώρουχο και έπρεπε να μας το δείξει και άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Οι κοπέλες κόπιαζαν να ισορροπήσουν πάνω στις γόβες, έκαναν πως κατεβάζουν την φούστα γιατί θα μας βγάλει φωτογραφία ο μπαμπάς...Τι την κατεβάζεις καλή μου; Ας μην την φόραγες αν σε εμποδίζει...Διόρθωναν τα μαλλιά τους, που τα περισσότερα είχαν απροσδιόριστο χρώμα (στο σύνολο τους ξεπλυμένα ξανθά) και ρώταγε η μία την άλλη αν έχει φύγει η μάσκαρα ή θέλει φρεσκάρισμα το κραγιόν.

Σου λέει, μη τρίζουν και τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη που με βλέπει χωρίς λιπ γκλος και ατόνιστα μήλα...να είμαι σωστή και κυρία. Ευτυχώς που δεν είχαν την φαεινή ιδέα να βγάλουν τις φούστες τους και να τις ανεμίζουν φωνάζοντας «ζήτω το Έθνος»!

Θα είχαμε απανωτά εγκεφαλικά, διπλούς και τριπλούς οργασμούς, πρόωρες εκσπερματίσεις και θέμα για τον Ασκητή. Θα αναλύαμε πώς ένας εθνικός εορτασμός «ξυπνάει» τα πάθη και φέρνει τα δυο φύλα πιο κοντά. Αν έχετε πρόβλημα με την σχέση σας, μην ταράζεστε. Φορέστε τα ρούχα της παρελάσεως και όλα θα λυθούν.

Και ξαναρωτώ... αυτά τα παιδάκια έχουν γονείς; Αφήστε, μη μου απαντήσετε γιατί δεν ξέρω αν πραγματικά θέλω να μάθω.

Κυρ Αστυνόμε, έχω ένα σημαιάκι... Θέλετε να το κουνήσουμε μαζί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα κλειδώνεται μόνο και μόνο επειδή η κουβέντα που ξεκίνησε δεν αντιστοιχεί στην κατηγορία Internet αλλά ούτε και στο ίδιο το φόρουμ.

Συνέχεια στο http://www.mplampla.gr παρακαλώ :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...