user6077655122 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε μια λυση στο προβλημα που εχω..?εχω ενα audi a3 2002 με 96000χλμ το προηγουμενο μηνα στη πορεια μου στην αττικη οδο τα οργανα στο ταμπλο ξαφνικα αναβοσβηναν συνεχεια μαζι με ολες της ενδειξεις φτανοντας τελικα στο προορισμο μου μετα που πηγα να φυγω δεν επαιρνε μπροστα..ερχονται και μου αλλαζουν μπαταρια και δουλευει για 3 μερες..ξαφνικα ενα πρωι βαζω το κλειδι να το βαλω μπροστα και δεν επαιρνε μπροστα μου αναβε συνεχω η λυχνια του immobilizer..ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι θελει εγκεφαλο εχοντα αναγκη εγω το αυτοκινητο δεχτηκα οπως και μου τον αλλαξε..ελα ομως που τα οργανα δεν δουλευανε στο ταμπλο..παω σε ενα ηλεκτρολογο μου λεει θελω καινουργια οργανα..βρισκει ενα απο ενα audi s3 2002 μου τα τοποθετει ολα δουλευανε κανονικα..ο δεικτης βενζινης οταν το πηρα απο τον ηλεκτρολογο ηταν στο full εχω κανει μετα απο τη παραλαβη 500χλμ ο δεικτης της βενζινης δειχνει ακομα οτι ειναι στο full πηγα στο βενζιναδικο και η αντλια κλωτσαγε στα 4 ευρω και μου ειπε οτι ειναι γεματο..αποκλειετε να ειναι γεματο αφου εχω κανει 500χλμ..εδω και 2 βδομαδες σε οποιο βενζιναδικο παω παιρνει βενζινη μεχρι 4 ευρω και δεικτης παραμενει στο full πως γινετε αυτο?τιπροβλημα υπαρχει?εχω δωσει πανω απο 1000ευρω και παλι εχω προβλημα..μπορειτε να μου δωσετε μια λυση?ευχαριστω!
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατάφερες να φτιάξεις το αμάξι που καίει 4€ βενζίνη στα 100 χλμ!!! αλλαξε ηλεκτρολόγο και κατά προτίμηση πέρνα και από έναν εξειδικευμένο μηχανικό vag ΥΓ θεωρώ οτι άσκοπα άλλαξες εγκέφαλο.... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από paylidis
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Για ηλεκτρονικα Audi http://www.dts-kastaniotis.gr/
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, user6077655122 είπε καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε μια λυση στο προβλημα που εχω..?εχω ενα audi a3 2002 με 96000χλμ το προηγουμενο μηνα στη πορεια μου στην αττικη οδο τα οργανα στο ταμπλο ξαφνικα αναβοσβηναν συνεχεια μαζι με ολες της ενδειξεις φτανοντας τελικα στο προορισμο μου μετα που πηγα να φυγω δεν επαιρνε μπροστα..ερχονται και μου αλλαζουν μπαταρια και δουλευει για 3 μερες..ξαφνικα ενα πρωι βαζω το κλειδι να το βαλω μπροστα και δεν επαιρνε μπροστα μου αναβε συνεχω η λυχνια του immobilizer..ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι θελει εγκεφαλο εχοντα αναγκη εγω το αυτοκινητο δεχτηκα οπως και μου τον αλλαξε..ελα ομως που τα οργανα δεν δουλευανε στο ταμπλο..παω σε ενα ηλεκτρολογο μου λεει θελω καινουργια οργανα..βρισκει ενα απο ενα audi s3 2002 μου τα τοποθετει ολα δουλευανε κανονικα..ο δεικτης βενζινης οταν το πηρα απο τον ηλεκτρολογο ηταν στο full εχω κανει μετα απο τη παραλαβη 500χλμ ο δεικτης της βενζινης δειχνει ακομα οτι ειναι στο full πηγα στο βενζιναδικο και η αντλια κλωτσαγε στα 4 ευρω και μου ειπε οτι ειναι γεματο..αποκλειετε να ειναι γεματο αφου εχω κανει 500χλμ..εδω και 2 βδομαδες σε οποιο βενζιναδικο παω παιρνει βενζινη μεχρι 4 ευρω και δεικτης παραμενει στο full πως γινετε αυτο?τιπροβλημα υπαρχει?εχω δωσει πανω απο 1000ευρω και παλι εχω προβλημα..μπορειτε να μου δωσετε μια λυση?ευχαριστω! Θελω το τηλεφωνο του ηλεκτρολογου να κλεισω ραντεβου να του παω το αμαξι μου, θελω να καιει και μενα 4 ευρω στα 500 χιλιομετρα😂
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πως γίνεται η αντλία να νομίζει ότι το τεπόζιτο είναι γεμάτο και να σταματάει ενώ δεν είναι? Εμπλέκονται τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σε αυτό? Εγώ νόμιζα ότι όταν φτάσει η βενζίνη μέχρι πάνω η αντλία του βενζινάδικου αντιλαμβάνεται τους ατμούς και τότε καταλαβαίνει να σταματήσει, ή κάτι τέτοιο
bromiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, user6077655122 είπε η αντλια κλωτσαγε στα 4 ευρω και μου ειπε οτι ειναι γεματο..αποκλειετε να ειναι γεματο αφου εχω κανει 500χλμ..εδω και 2 βδομαδες σε οποιο βενζιναδικο παω παιρνει βενζινη μεχρι 4 ευρω και δεικτης παραμενει στο full πως γινετε αυτο?τιπροβλημα υπαρχει? 3 ώρες πριν, paylidis είπε Κατάφερες να φτιάξεις το αμάξι που καίει 4€ βενζίνη στα 100 χλμ!!! 4 ευρώ στα 100χλμ είναι last year... Τώρα είναι 4 ευρώ στα 500 χλμ!!!!!!!!!!!!!!!! . Φίλος δώσε τώρα στοιχεία επικοινωνίας και σε 3 λεπτά θα σου τηλεφωνήσουν από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια για αποκλειστικό!!!! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από bromiaris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα