BladeRunner14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 https://www.aliexpress.com/item/33030710331.html Αφορά ΜΟΝΟ νέους χρήστες. Η πληρωμή πέρασε στη revolut. 3
HateMe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 φορές μέχρι τώρα ενώ έχει τραβήξει τα 0.01 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εγω τα βλεπω 2.66 αν και σε αυτη την τιμη μια χαρα ειναι.
anagnoct Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα με τον HateMe και μου αλλαξε και η τιμη σαν να μην ειναι πλεον πρωτη αγορα.
kchristidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Τα ίδια και σε εμένα. Payment failed ενώ ήρθε η χρέωση στη Revolut.
vjshadow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Και σε εμένα με χρέωσε αλλά μου ακύρωσε την αγορά. Ότι να είναι!
tselehub Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Και εμένα έγραψε failed αλλά με πήραν από attica για επιβεβαίωση
Chrisfm94 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Το ιδιο κι εδω. Τωρα ή περασε κανονικα και εβγαλε αυτο το error ή χρεωθηκαμε 1 λεπτο τζαμπα.
papafigos84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δεν εχει περασει η συναλλαγη σας. Την ακυρωνουν αυτοι αυτοματα. Δεσμευονται τα λεφτα στην τραπεζα και απελευθερωνονται τις επομενες μερες ή ακομα κι αμεσως. 1
Zerg13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, papafigos84 είπε Δεν εχει περασει η συναλλαγη σας. Την ακυρωνουν αυτοι αυτοματα. Δεσμευονται τα λεφτα στην τραπεζα και απελευθερωνονται τις επομενες μερες ή ακομα κι αμεσως. Το 1 cent ειναι τα λεφτα; 😀
papafigos84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Το 1 cent ειναι τα λεφτα; 😀 Φασουλι το φασουλι ,γεμιζει το σακουλι. Σοβαρα τωρα, αυτο κανουν.
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκανα νεο λογαριασμο με ιδιο τηλεφωνο και στοιχεια, με διαφορετικη καρτα, ολοκαινουργια virtual revolut (μολις σημερα ανοιξα revolut) και εφαγα αυτο το ακυρο. Βεβαια οπως επαιζα με το κινητο καταλαθος εκανα freeze την καρτα νομιζω, και λεει οτι ειναι freezed στην χρεωση 0.01$ και να την κανω unfreeze, επισης το new user coupon 3$ λεει expired, και το status closed στα pistons. Καπακι παω για new account σε incognito και θελει verify με κινητο με μπλοκαραν στο να Loggarw. Θα τεσταρω με νεα IP. Δοκιμασα 2 φορες με new ip, την μια ο χαζος ειχα off τα online transactions στην revolut. Ονομα της μητερας μου, ιδια διευθυνση, αλλη καρτα πρωτη φορα στο aliexpress, παλι ακυρο. Εκτος αν μετρησε αυτη που ειχα off και μου εριξε παλι ακυρο. Αλλα κατι για technical difficulties ελεγε, και χρεωση δεν εγινε ποτε. Την τελευταια φορα ειδικα ουτε φανηκε στο revolut. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από ExTaCy1337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα