great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Να προλάβω και εγώ πριν γίνει locked. screenshot απο σχόλιο χρήστη ανεβάζεις, αλλα δυο σχόλια είναι το βρίσιμο του αιώνα. Επίσης: Το Kineta Beach υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 22 Δεκ 2017 Εξαιρετικό 15 σχόλια Δηλαδή απο το 2017 εχει 15 σχόλια. Να σου πω τι γίνεται , όσες φορες εχω κλεισει booking τον τελευταίο καιρο με το που πάω σου λεει ο ιδιοκτήτης να κανεις ακυρωση την κράτηση και να μου δώσεις μετρητα. Ετσι αποφευγουν το καπέλο της booking. οχι λέω γιατι ετσι δεν θα μπορώ να γράψω αξιολόγηση. Εκτος και αν λέμε οτι απο το 2017 εχεις μονο 15 επισκέπτες. Το οτι δεν γράφουν όλοι σχόλια ίσως να το δεχτώ αλλα εχει και φωτογραφίες απο κάτι πόρτες χάλι και βρύσες με μούχλα. Τα άλλα προς κατανάλωση. Χαλάρωσε, δεν είναι φυλακή το σπίτι που νοικιάζεις, βάλτους και gps locator στους αστράγαλους.
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, mclein² είπε ολος ο χαμος για μια ισογεια γκαρσονιερα... 🤣 Έλα ντε.......
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, alexioannou είπε Κανένα πρόβλημα. Διαχειρίζεσαι τα δικά σου όπως θες. Εφοσον δεν δεχεσαι αλλες αποψεις το νοημα που ανοιξες το θεμα ποιο ειναι? Περιμενες να παρεις επιβεβαιωση για τον "κακο φοιτητη που τολμησε να δωσει τα κλειδια του σπιτιου σε 2 φιλους του?" Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Pwpwpw 2
VonLoutsos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Just now, mp123 said: Τι αιγαλεο. Αγια Βαρβαρα εχει το υπογειο αλλα δεν το λεει. Το Αιγάλεω μην περιφρονάς, αυτό σου δίνει για να φας... 2
ManFromEarth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, alexioannou είπε Μακάρι να κάνουνε μπάφο να φύγουν με κλωτσιές στο λεπτό........ O δικαστης Ντρεντ εισαι ρε μαγκα;
mp123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε Το Αιγάλεω μην περιφρονάς, αυτό σου δίνει για να φας... ελα πλακα κανω.και εγω απο εκει κοντα ειμαι.
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε κουμπαρε, βαλε προβατα μεσα να ησυχασεις σου λεω. 4 χρονια φοιτητης, καθε χρονο οι γονεις μου εκαναν 2 μηνες διακοπες στο επαρχιακο σπιτι. κανεις δεν τους ενοχλησε, κανεναν δεν ενοχλησαν. υγ - τα σχολια του μπουκιν δε μου λενε τιποτα. εχω αφησει αξιολογηση σε ολα σχεδον 0 και την εβγαλε με 6,5 ή 7. Μα και οι γονείς του παιδιού ήρθαν,ποιος μίλησε?τώρα πως κοιμηθικαν πρόβλημα τους. Εδώ μιλάμε για παντελώς άγνωστους.
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Μα και οι γονείς του παιδιού ήρθαν,ποιος μίλησε?τώρα πως κοιμηθικαν πρόβλημα τους. Εδώ μιλάμε για παντελώς άγνωστους. Εδώ είναι λάθος ο ενοικιαστής... Να μη σου γνωρίσει όλη την παρέα του; Να μην έχουν εκείνοι με κάποιον να γελάνε;
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Μα και οι γονείς του παιδιού ήρθαν,ποιος μίλησε?τώρα πως κοιμηθικαν πρόβλημα τους. Εδώ μιλάμε για παντελώς άγνωστους. Αγνωστους ως προς εσενα, προφανως φιλοι του παιδιου ηταν που τους φιλοξενησε. Ξεχασε ο φουκαρας να σου γνωρισει ολη του την παρεα, κακος ενοικαστης. 1
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tounion είπε Όλα τα ξέρεις... Μόνο ποιοι μένουν σπίτι σου δεν ξέρεις... Αυτήν την στιγμή ναι......δεν ξέρω.
teri23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Οποίος νοικιάζει το διαμέρισμα του χωρίς να τον νοιάζει ποιος μένει αρκεί να παίρνει τα λεφτά του ας μου στείλει πμ. Θα πληρώνω πάντα στην ώρα. Απλά να ξέρετε ότι θα λείπω σε διακοπές για κάποιους μήνες και γι αυτό θα φιλοξενώ φίλους φίλες μέχρι να επιστρέψω. 2
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Αγνωστους ως προς εσενα, προφανως φιλοι του παιδιου ηταν που τους φιλοξενησε. Ξεχασε ο φουκαρας να σου γνωρισει ολη του την παρεα, κακος ενοικαστης. Ενημέρωση λέγεται,ενημέρωση......"ξες θα έρθουν δύο φιλαράκια". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις