Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προλάβω και εγώ πριν γίνει locked.

screenshot απο σχόλιο χρήστη ανεβάζεις, αλλα δυο σχόλια είναι το βρίσιμο του αιώνα.

• Επίσης: Το Kineta Beach υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 22 Δεκ 2017
  • Εξαιρετικό  15 σχόλια

Δηλαδή απο το 2017 εχει 15 σχόλια. Να σου πω τι γίνεται , όσες φορες εχω κλεισει booking τον τελευταίο καιρο με το που πάω σου λεει ο ιδιοκτήτης να κανεις ακυρωση την κράτηση και να μου δώσεις μετρητα. Ετσι αποφευγουν το καπέλο της booking. οχι λέω γιατι ετσι δεν θα μπορώ να γράψω αξιολόγηση.

Εκτος και αν λέμε οτι απο το 2017 εχεις μονο 15 επισκέπτες. Το οτι δεν γράφουν όλοι σχόλια ίσως να το δεχτώ αλλα εχει και φωτογραφίες απο κάτι πόρτες χάλι και βρύσες με μούχλα.

Τα άλλα προς κατανάλωση.

Χαλάρωσε, δεν είναι φυλακή το σπίτι που νοικιάζεις, βάλτους και gps locator στους αστράγαλους.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Κανένα πρόβλημα.

Διαχειρίζεσαι τα δικά σου όπως θες.

Εφοσον δεν δεχεσαι αλλες αποψεις το νοημα που ανοιξες το θεμα ποιο ειναι?

Περιμενες να παρεις επιβεβαιωση για τον "κακο φοιτητη που τολμησε να δωσει τα κλειδια του σπιτιου σε 2 φιλους του?"

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, mp123 said:

Τι αιγαλεο.   

Αγια Βαρβαρα εχει το υπογειο αλλα δεν το λεει.

Το Αιγάλεω μην περιφρονάς, αυτό σου δίνει για να φας...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε

Το Αιγάλεω μην περιφρονάς, αυτό σου δίνει για να φας...

ελα πλακα κανω.και εγω απο εκει κοντα ειμαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

κουμπαρε, βαλε προβατα μεσα να ησυχασεις σου λεω.

4 χρονια φοιτητης, καθε χρονο οι γονεις μου εκαναν 2 μηνες διακοπες στο επαρχιακο σπιτι.

κανεις δεν τους ενοχλησε, κανεναν δεν ενοχλησαν. 

υγ - τα σχολια του μπουκιν δε μου λενε τιποτα. εχω αφησει αξιολογηση σε ολα σχεδον 0 και την εβγαλε με 6,5 ή 7.

Μα και οι γονείς του παιδιού ήρθαν,ποιος μίλησε?τώρα πως κοιμηθικαν πρόβλημα τους.

Εδώ μιλάμε για παντελώς άγνωστους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexioannou είπε

Μα και οι γονείς του παιδιού ήρθαν,ποιος μίλησε?τώρα πως κοιμηθικαν πρόβλημα τους.

Εδώ είναι λάθος ο ενοικιαστής... Να μη σου γνωρίσει όλη την  παρέα του; Να μην έχουν εκείνοι με κάποιον να γελάνε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexioannou είπε

Αγνωστους ως προς εσενα, προφανως φιλοι του παιδιου ηταν που τους φιλοξενησε.

Ξεχασε ο φουκαρας να σου γνωρισει ολη του την παρεα, κακος ενοικαστης.

• Like 1
Δημοσ.

Οποίος νοικιάζει το διαμέρισμα του χωρίς να τον νοιάζει ποιος μένει αρκεί να παίρνει τα λεφτά του ας μου στείλει πμ. Θα πληρώνω πάντα στην ώρα. Απλά να ξέρετε ότι θα λείπω σε διακοπές για κάποιους μήνες και γι αυτό θα φιλοξενώ φίλους φίλες μέχρι να επιστρέψω. 

• Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Αγνωστους ως προς εσενα, προφανως φιλοι του παιδιου ηταν που τους φιλοξενησε.

Ξεχασε ο φουκαρας να σου γνωρισει ολη του την παρεα, κακος ενοικαστης.

Ενημέρωση λέγεται,ενημέρωση......"ξες θα έρθουν δύο φιλαράκια". 

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...