Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, archer100 είπε

Ειναι καθαρα θεμα αισθησης ευθυνης και φροντιδας

Για τον ιδιο λογο που οι περισσοτεροι δεν δανειζουν το αυτοκινητο τους, η δεν παρατανε το παιδι τους στην πρωτη τυχουσα nanny

Τι ευθυνη και φροντιδα ? Δηλαδη αν μια εταιρεια νοικιασει αυτοκινητο θα στελνει ξοπισω ντετεκτιβ μην τυχον και ο οδηγος παρει στα μισα του δρομου φιλαρακι και να τον αφησει να οδηγησει ενω αυτος πεσει για υπνο.Εντα;ξει , σε μερικους ιδιοκτητες θα φανει καλη ιδεα , δεν λεω 😂

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Δυτικό πανεπιστημιο η περιοχή,Αιγάλεω 

Η γκαρσονιέρα είναι του 2009(ανακαίνιση 17.000€).35τμ υπερυψωμενη 6 σκαλιά.

Αλουμίνια παντού,πλακάκια.

Ηλιακός,μεγάλο ψυγείο,κουζίνα,microwave.

12αρι αιρκοντίσιον.Επιπλα κομπλέ.συναγερμος.

Σε λιγες μέρες μπαίνει ηλεκτρική τέντα αντί της παλιάς.

Έπεσες μέσα μεγάλες,ο φραπές σου δίνει ευφυία..........

κυριε μπαρμαν, χρυσοχοε, αθλητη & μουσικαντη...νομιζα οτι εστω Πανεπιστημιουπολη ηταν το καλυβακι..

ΣΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΙΓΑΛΕΑΚΙ ΕΙΣΑΙ...

(και σε κανενα χρονο που θα ετοιμαστει το μετρο σε νικαια, κορυδαλλο, αγια βαρβαρα...τα 280€ μπορει να τα βλεπεις με το κυαλι για τη στανη σου)

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Έπεσες μέσα μεγάλες,ο φραπές σου δίνει ευφυία..........

Δεν αντιληφθηκες οτι ειμαι ο μονος που παραθετει επιχειρηματα που δικαολογουν εν μερει με την σταση σου

Καλη τυχη με το πυροβολικο που επελαυνει

• Like 4
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Το σπίτι που νοικιάζω, είναι δικό μου για όσο διάστημα στο νοικιάζω. Η μόνη υποχρέωση που έχω ειναι να μην κάνω παράνομα πράγματα και να στο παραδώσω στην λήξη του ενοικίου στην κατάσταση που το πήρα. Τώρα αν εγώ φέρω 10 γκόμενες ή κάνω οτιδήποτε εκεί μέσα, λυπάμαι αλλά δεν είναι δουλειά κανενός ιδιοκτήτη.

Ποιος δεν έχει μείνει σαν φοιτητής σε φίλο του? 

Η ποιος δεν έχει αφήσει κλειδιά στον χ - ψ κολλητό του να κάνει τις "βρωμιές" του.

Η ποιος δεν έχει φιλοξενήσει φίλους του, πχ απο επαρχία, όσο ο ίδιος λείπει

Αν θελει ο κάθε ιδιοκτήτης να κάνει κουμάντο στο ποιος μπαίνει και βγαίνει, ας το κρατήσει για τον εαυτό του ή τα παιδιά του.

Λυπάμαι, αλλά πολύ 70'ς η άποψη σου.

Θα έρθει και η ώρα που θα σκάσει όλη αυτή η φούσκα με τα ακίνητα, και πάλι θα κλαίγεστε εσείς οι ιδιοκτήτες για το πως μένουν ξενοίκιαστα τα ακίνητα σας.

Μακράν η πιο σωστή άποψη. Απαγορεύεται συνήθως η υπεκμίσθωση και όχι το να αφήνεις το σπίτι σε φίλους και οικογένεια. Από τη στιγμή που είναι σωστός και τυπικός στην πληρωμή του ενοικίου και στη μη φθορά του ακινήτου, έχει το δικαίωμα ούτε εσένα που είσαι ιδιοκτήτης να βάλει μέσα αν δε θέλει. Έλεος πια που νοικιάζετε μια ποντικότρυπα και νομίζετε οτι είστε το Hilton.  

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mansora είπε

Γαιοκτήμονα κατά 99% ένα ζευγάρι φοιτητών που θα πάει σε ένα σπίτι που το παραχωρεί ένας φίλος θα πάνε να γαμηθουν, να δουν καμία ταινία άντε και να πιουν και έναν μπαφο. 

Ούτε έχουν σκοπό να σου γρατζουνισουν τα κινέζοέπιπλα που το έχεις εξοπλίσει ούτε να γκρεμίσουν τοίχους ούτε να ξηλώσουν σωλήνες. Και στην τελική αν κάνουν ζημιές τις πληρώνει ο νοικάρης σου.

Τώρα ή ζηλεύεις τα βογκητά τους ή δεν τα  ζεις και τα φθονείς αλλά αυτό είναι άλλο πρόβλημα. 

Ότι σου λείπει σκέφτεσαι......

Μακάρι να κάνουνε μπάφο να φύγουν με κλωτσιές στο λεπτό........

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ότι σου λείπει σκέφτεσαι......

Μακάρι να κάνουνε μπάφο να φύγουν με κλωτσιές στο λεπτό........

Η το σκέφτεσαι ή σε φρικάρει...

Δημοσ.

Πάντως, και χωρίς προφανώς να ξέρω τι άνθρωπος είναι ο καθένας, νιώθω πολύ τυχερός που σαν μισθωτής έχω την τύχη να έχω μπλέξει με ιδιοκτήτες που διαμένουν επαρχία ή στο εξωτερικό, αλλά και αντίστοιχα, κάπως έτσι φαντάζομαι νιώθει ο εκμισθωτής μου που μένει 250 χλμ μακριά από μένα

Από μακριά και αγαπημένοι... 

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...