Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexioannou είπε

Ξέρω ήδη τον επόμενο......😅😂🤣😅😂🤣

Πρόσεχε, μη σε γνωρίσει και εκείνος...

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alexioannou είπε

Απαιτω ενημέρωση.

μαλιστα αστυφυλαξ. οτι πεις αστυφυλαξ ! διαταξτε ! 😂

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Μιλάω και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης.

Αν νοικιάζω διαμέρισμα στον Μπάμπη και ο μπάμπης φύγει 1 μήνα και μείνει στην γκόμενα του και στο σπίτι μείνουν 2 φίλοι του τι με νοιάζει?

Αν παίρνω το ενοίκιο μου κανονικά και δεν υπάρχει καμία φθορά?

Επίσης αυτό το πρέπει να παίρνω το ενοίκιο μου 1η του μήνα και είναι ήδη 3, πόσο γελοίο? Δηλαδή αν κάποιος καθυστερήσει για διάφορους λόγους λίγες μέρες το ενοίκιο θα τον σταυρώσουμε ? Εφόσον κάποιος είναι συνεπής για χρόνια, θα σταθούμε στη μια φορά? Είναι παντελώς γελοίο... 

Το προβλημα πηγαζει απ το γεγονος οτι αυτος που θα φιλοξενηθει, δεν εχει εγγραφη νομικη ευθυνη απεναντι στον ιδιοκτητη, αν προκαλεσει ζημιες. Ολα εναποκεινται στην 'καλη πιστη' μεταξυ αυτουνου και του νοικαρη σου. Δεν ειναι το ιδιο

Αν σου εδινε ταυτοτητα και υπεγραφε - δεσμευοταν για τυχον ζημιες, φυσικα και δεν θα σε ενοιαζε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

θα προσεχα στη θεση σου... ;) 

Το νούμερο είναι ο ετήσιος τζίρος οικογενειακής επιχείρησης.........

Τι να προσέξω?κρατάς iphone X?

😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Παντως στα περισσοτερα συμφωνητικα προβλεπεται ορος που 'απαγορευει' τη χρηση του ακινητου απο τριτους, χωρις συμφωνια.

Βλλεπε το παρακατω που ειναι κλασσικο, στο αρθρο 5:

http://www.symbolaia.gr/site/files/Residence_agreement_Symbolaiagr.pdf

Ωραία, και? Έστω υπάρχει τέτοιος όρος και ο ενοικιαστής δεν τον τηρήσει, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης? Θα ξεκινήσει μηνύσεις/δικαστήρια για να καταφέρει να τον βγάλει έξω μετά από μήνες ή χρόνια?

Δημοσ.

Απαιτω ενημέρωση.

-Ναι κύριε Αλέξη, πριν μισή ώρα γνώρισα 2 κοπέλες και θα τις πάω να περάσουμε τη νύχτα μαζί ? Σας πειράζει? 

- Θα πρέπει πρώτα να γίνει αναπροσαρμογή ενοικίου και αλλαγή στους όρους φίλε μου. Παρακαλώ να ακυρώσεις τη μετάβαση στην οικία που σου έχω μισθώσει και να κοιμηθείς μόνος σου 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ναι,στο τελευταίο ενοιισστηριο που έβαλα περάσανε 200+ ατόμα......

Τότε τι σκας; Πέρασε  από συνέντευξη όμως και τους φίλους του,μπορεί να είναι τίποτα ρασταφάρι με ψείρες,επικίνδυνοι τύποι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ναι,στο τελευταίο ενοιισστηριο που έβαλα περάσανε 200+ ατόμα......

280 ευρω για μια τρυπα υπογεια 35 τμ.

Τον ξεπερασες τον εξηνταβελονη . μπραβο και εις ανωτερα να κοροιδευεις τα παιδακια που εχουν αναγκη.

• Like 5
Δημοσ.

😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣

ελα να σου δειξω :) 

το οτι ο μπαμπας σου ηταν ιδια φαρα με του λογου σου δεν με αγγιζει.

επισης, ο τζιρος δεν με λεει κατι. πες μου για τα κερδη σου καλυτερα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Ωραία, και? Έστω υπάρχει τέτοιος όρος και ο ενοικιαστής δεν τον τηρήσει, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης? Θα ξεκινήσει μηνύσεις/δικαστήρια για να καταφέρει να τον βγάλει έξω μετά από μήνες ή χρόνια?

Για αυτό κάνω 6μηνα συμβόλαια.

Ας πάει λοιπόν ο φοιτητής που νοιάζετε για τους φίλους του και τους δίνει γκαμιστρωνα 1η Γενάρη να βρει σπίτι φουλ σαιζόν....... 

• Sad 1
Δημοσ.

😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣

Καημένος είσαι μεγάλε... Όσα και να έχεις, μυαλό δεν σου αγοράζουν...

• Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τότε τι σκας; Πέρασε  από συνέντευξη όμως και τους φίλους του,μπορεί να είναι τίποτα ρασταφάρι με ψείρες,επικίνδυνοι τύποι.

Μπα,έμενε δύο χρόνια πριν.......άψογος.......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αλλο θεμα αυτο. Το πιο κιμπαρικο ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο στον ιδιοκτητη και να του πεις κ. Γιωργο εχε υποψη σου οτι τα Σαββατοκυριακα θα λειπω και θα κοιμαται σπιτι ο αδερφος μου με τη γυναικα του, ειναι και οι δυο ησυχοι ανθρωποι που κατεβαινουν απο Λαμια για την ταδε υποχρεωση. Αν εχεις προβλημα με αυτο πες μου ωστε να δουμε για εναλλακτικες

Αλλα εδω μιλαμε για φοιτητες πιθανοτατα σε μπυρδελοπεριοχη που γινεται χαμος, σε ισογεια γκαρσονιερα, πιθανο κανα παλιο μαγαζι που μετατραπηκε, με τον γνωστο σεβασμο που δινουν οι φοιτητες στις υποδομες

Δημοσ.

Για αυτό κάνω 6μηνα συμβόλαια.

Ας πάει λοιπόν ο φοιτητής που νοιάζετε για τους φίλους του και τους δίνει γκαμιστρωνα 1η Γενάρη να βρει σπίτι φουλ σαιζόν....... 

Είσαι τόσο άσχετος που αγνοείς ότι για 3 χρόνια δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, και ας έχετε υπογράψει για εξάμηνο.

Πάλι εδώ θα είμαστε το Γενάρη που θα ξανακλαφτείς επειδή θα διαπιστώσεις ότι δεν τον κουνάς με τίποτα.

Μόλις τώρα, archer100 είπε

Αλλο θεμα αυτο. Το πιο κιμπαρικο ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο στον ιδιοκτητη και να του πεις κ. Γιωργο εχε υποψη σου οτι τα Σαββατοκυριακα θα λειπω και θα κοιμαται σπιτι ο αδερφος μου με τη γυναικα του, ειναι και οι δυο ησυχοι ανθρωποι που κατεβαινουν απο Λαμια για την ταδε υποχρεωση. Αν εχεις προβλημα με αυτο πες μου ωστε να δουμε για εναλλακτικες

Αλλα εδω μιλαμε για φοιτητες πιθανοτατα σε μπυρδελοπεριοχη που γινεται χαμος, σε ισογεια γκαρσονιερα, πιθανο κανα παλιο μαγαζι που μετατραπηκε, με τον γνωστο σεβασμο που δινουν οι φοιτητες στις υποδομες

Άλλο λέω εγώ, και άλλο απαντάς εσύ...

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alejandro είπε

Καημένος είσαι μεγάλε... Όσα και να έχεις, μυαλό δεν σου αγοράζουν...

Εγώ είμαι άψογος σε όλα.

Και ξέρω να μιλάω όπου ξέρουν να μιλάνε.

Τώρα τον κάθε φραπεδιαρη που 10 το πρωί γράφει ασυναρτησίες για να περνάει την ώρα του μέχρι τον επόμενο φραπέ σε άλλη καφετέρια τι να γράψεις?

Άιντε,καλό φραπέ alejandro

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...