Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Ξέρω ήδη τον επόμενο......😅😂🤣😅😂🤣 Πρόσεχε, μη σε γνωρίσει και εκείνος... 2
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Απαιτω ενημέρωση. μαλιστα αστυφυλαξ. οτι πεις αστυφυλαξ ! διαταξτε ! 😂 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από mclein²
archer100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Μιλάω και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης. Αν νοικιάζω διαμέρισμα στον Μπάμπη και ο μπάμπης φύγει 1 μήνα και μείνει στην γκόμενα του και στο σπίτι μείνουν 2 φίλοι του τι με νοιάζει? Αν παίρνω το ενοίκιο μου κανονικά και δεν υπάρχει καμία φθορά? Επίσης αυτό το πρέπει να παίρνω το ενοίκιο μου 1η του μήνα και είναι ήδη 3, πόσο γελοίο? Δηλαδή αν κάποιος καθυστερήσει για διάφορους λόγους λίγες μέρες το ενοίκιο θα τον σταυρώσουμε ? Εφόσον κάποιος είναι συνεπής για χρόνια, θα σταθούμε στη μια φορά? Είναι παντελώς γελοίο... Το προβλημα πηγαζει απ το γεγονος οτι αυτος που θα φιλοξενηθει, δεν εχει εγγραφη νομικη ευθυνη απεναντι στον ιδιοκτητη, αν προκαλεσει ζημιες. Ολα εναποκεινται στην 'καλη πιστη' μεταξυ αυτουνου και του νοικαρη σου. Δεν ειναι το ιδιο Αν σου εδινε ταυτοτητα και υπεγραφε - δεσμευοταν για τυχον ζημιες, φυσικα και δεν θα σε ενοιαζε
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε θα προσεχα στη θεση σου... Το νούμερο είναι ο ετήσιος τζίρος οικογενειακής επιχείρησης......... Τι να προσέξω?κρατάς iphone X? 😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Παντως στα περισσοτερα συμφωνητικα προβλεπεται ορος που 'απαγορευει' τη χρηση του ακινητου απο τριτους, χωρις συμφωνια. Βλλεπε το παρακατω που ειναι κλασσικο, στο αρθρο 5: http://www.symbolaia.gr/site/files/Residence_agreement_Symbolaiagr.pdf Ωραία, και? Έστω υπάρχει τέτοιος όρος και ο ενοικιαστής δεν τον τηρήσει, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης? Θα ξεκινήσει μηνύσεις/δικαστήρια για να καταφέρει να τον βγάλει έξω μετά από μήνες ή χρόνια?
sphinxgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Απαιτω ενημέρωση. -Ναι κύριε Αλέξη, πριν μισή ώρα γνώρισα 2 κοπέλες και θα τις πάω να περάσουμε τη νύχτα μαζί ? Σας πειράζει? - Θα πρέπει πρώτα να γίνει αναπροσαρμογή ενοικίου και αλλαγή στους όρους φίλε μου. Παρακαλώ να ακυρώσεις τη μετάβαση στην οικία που σου έχω μισθώσει και να κοιμηθείς μόνος σου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, alexioannou είπε Ναι,στο τελευταίο ενοιισστηριο που έβαλα περάσανε 200+ ατόμα...... Ξέρω ήδη τον επόμενο......😅😂🤣😅😂🤣 Τότε τι σκας; Πέρασε από συνέντευξη όμως και τους φίλους του,μπορεί να είναι τίποτα ρασταφάρι με ψείρες,επικίνδυνοι τύποι. 1
mp123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexioannou είπε Ναι,στο τελευταίο ενοιισστηριο που έβαλα περάσανε 200+ ατόμα...... Ξέρω ήδη τον επόμενο......😅😂🤣😅😂🤣 280 ευρω για μια τρυπα υπογεια 35 τμ. Τον ξεπερασες τον εξηνταβελονη . μπραβο και εις ανωτερα να κοροιδευεις τα παιδακια που εχουν αναγκη. 5
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Το νούμερο είναι ο ετήσιος τζίρος οικογενειακής επιχείρησης......... Τι να προσέξω?κρατάς iphone X? 😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣 ελα να σου δειξω το οτι ο μπαμπας σου ηταν ιδια φαρα με του λογου σου δεν με αγγιζει. επισης, ο τζιρος δεν με λεει κατι. πες μου για τα κερδη σου καλυτερα. 2
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ωραία, και? Έστω υπάρχει τέτοιος όρος και ο ενοικιαστής δεν τον τηρήσει, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης? Θα ξεκινήσει μηνύσεις/δικαστήρια για να καταφέρει να τον βγάλει έξω μετά από μήνες ή χρόνια? Για αυτό κάνω 6μηνα συμβόλαια. Ας πάει λοιπόν ο φοιτητής που νοιάζετε για τους φίλους του και τους δίνει γκαμιστρωνα 1η Γενάρη να βρει σπίτι φουλ σαιζόν....... 1
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Το νούμερο είναι ο ετήσιος τζίρος οικογενειακής επιχείρησης......... Τι να προσέξω?κρατάς iphone X? 😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣 Καημένος είσαι μεγάλε... Όσα και να έχεις, μυαλό δεν σου αγοράζουν... 9
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τότε τι σκας; Πέρασε από συνέντευξη όμως και τους φίλους του,μπορεί να είναι τίποτα ρασταφάρι με ψείρες,επικίνδυνοι τύποι. Μπα,έμενε δύο χρόνια πριν.......άψογος.......
archer100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ωραία, και? Έστω υπάρχει τέτοιος όρος και ο ενοικιαστής δεν τον τηρήσει, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης? Θα ξεκινήσει μηνύσεις/δικαστήρια για να καταφέρει να τον βγάλει έξω μετά από μήνες ή χρόνια? Αλλο θεμα αυτο. Το πιο κιμπαρικο ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο στον ιδιοκτητη και να του πεις κ. Γιωργο εχε υποψη σου οτι τα Σαββατοκυριακα θα λειπω και θα κοιμαται σπιτι ο αδερφος μου με τη γυναικα του, ειναι και οι δυο ησυχοι ανθρωποι που κατεβαινουν απο Λαμια για την ταδε υποχρεωση. Αν εχεις προβλημα με αυτο πες μου ωστε να δουμε για εναλλακτικες Αλλα εδω μιλαμε για φοιτητες πιθανοτατα σε μπυρδελοπεριοχη που γινεται χαμος, σε ισογεια γκαρσονιερα, πιθανο κανα παλιο μαγαζι που μετατραπηκε, με τον γνωστο σεβασμο που δινουν οι φοιτητες στις υποδομες
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Για αυτό κάνω 6μηνα συμβόλαια. Ας πάει λοιπόν ο φοιτητής που νοιάζετε για τους φίλους του και τους δίνει γκαμιστρωνα 1η Γενάρη να βρει σπίτι φουλ σαιζόν....... Είσαι τόσο άσχετος που αγνοείς ότι για 3 χρόνια δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, και ας έχετε υπογράψει για εξάμηνο. Πάλι εδώ θα είμαστε το Γενάρη που θα ξανακλαφτείς επειδή θα διαπιστώσεις ότι δεν τον κουνάς με τίποτα. Μόλις τώρα, archer100 είπε Αλλο θεμα αυτο. Το πιο κιμπαρικο ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο στον ιδιοκτητη και να του πεις κ. Γιωργο εχε υποψη σου οτι τα Σαββατοκυριακα θα λειπω και θα κοιμαται σπιτι ο αδερφος μου με τη γυναικα του, ειναι και οι δυο ησυχοι ανθρωποι που κατεβαινουν απο Λαμια για την ταδε υποχρεωση. Αν εχεις προβλημα με αυτο πες μου ωστε να δουμε για εναλλακτικες Αλλα εδω μιλαμε για φοιτητες πιθανοτατα σε μπυρδελοπεριοχη που γινεται χαμος, σε ισογεια γκαρσονιερα, πιθανο κανα παλιο μαγαζι που μετατραπηκε, με τον γνωστο σεβασμο που δινουν οι φοιτητες στις υποδομες Άλλο λέω εγώ, και άλλο απαντάς εσύ... 8 1
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Alejandro είπε Καημένος είσαι μεγάλε... Όσα και να έχεις, μυαλό δεν σου αγοράζουν... Εγώ είμαι άψογος σε όλα. Και ξέρω να μιλάω όπου ξέρουν να μιλάνε. Τώρα τον κάθε φραπεδιαρη που 10 το πρωί γράφει ασυναρτησίες για να περνάει την ώρα του μέχρι τον επόμενο φραπέ σε άλλη καφετέρια τι να γράψεις? Άιντε,καλό φραπέ alejandro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις